Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė Mirena

http://gyvenimas.del...;categoryID=405
Atsakyti
QUOTE(Aladina @ 2012 04 15, 16:57)

Vau doh.gif Sukrecia tokia informacija ,bet as visada uz zinojima drinks_cheers.gif . Aisku ,kiekvieno teise rinktis ,vartoti ar nevartoti ,bet nuo zinojimo dar nieks nenumire biggrin.gif , o nuo vartojimo pasekmiu ,deja, taip . Daug tiesos parasyta.
Atsakyti
aš tai manau čia kaip kam.Jei kontracepcija yra vartojama tik apsisaugojimo tikslais, tai gal ir blogai ir nuodu tai eitų pavadinti. g.gif Tačiau ji naudojama ir kaip gydymo priemonė. Pvz. man yra taip, kad jei nieko nenaudoju, tai mėnesinės būna siaubingos, paketo užtenka tikra žodžio prasme keliom minutėm, krešuliai krenta gabalais, o mėnesinių metu tik namie galiu sėdėt, su paklode tarkojį.Nukraujuoji iki nualpimo. blink.gif O visa šita nesamonė visada baigiasi gimdos valymu, ir aišku su narkoze.jau turėjau 4 abrazijas.Tad jau kokie 5 dakratai pasakė tą patį, kad tiktų tik Mirena, kaip gydymo priemonė. Taigi, manau ir labai tikiuosi, kad ji man duos daugiau naudos nei žalos. Man ji paskutinė viltis. Nors šiai dienai, ją isidėjus prieš porą savaičių, dar darosi nesamonės: gimda jos nepriima, pastoviai spazmuoja, ir kraujuoja... schmoll.gif Nu bet bus kaip bus...
Atsakyti
QUOTE(kristinala @ 2012 04 16, 11:41)
aš tai manau čia kaip kam.Jei kontracepcija yra vartojama tik apsisaugojimo tikslais, tai gal ir blogai ir nuodu tai eitų pavadinti.  g.gif Tačiau ji naudojama ir kaip gydymo priemonė. Pvz. man yra taip, kad jei nieko nenaudoju, tai mėnesinės būna siaubingos, paketo užtenka tikra žodžio prasme keliom minutėm, krešuliai krenta gabalais, o mėnesinių metu tik namie galiu sėdėt, su paklode tarkojį.Nukraujuoji iki nualpimo. blink.gif O visa šita nesamonė visada baigiasi gimdos valymu, ir aišku su narkoze.jau turėjau 4 abrazijas.Tad jau kokie 5 dakratai pasakė tą patį, kad tiktų tik Mirena, kaip gydymo priemonė. Taigi, manau ir labai tikiuosi, kad ji man duos daugiau naudos nei žalos. Man ji paskutinė viltis. Nors šiai dienai, ją isidėjus prieš porą savaičių, dar darosi nesamonės: gimda jos nepriima, pastoviai spazmuoja, ir kraujuoja... schmoll.gif Nu bet bus kaip bus...

Gydymo tikslais tai jau kita kalba 4u.gif . Nes kiek domejausi tai kurioms menesines yra lbj gausios ,toms Mirena padeda . O kuriu ciklas ir taip buvo normalus , joms sutrumpina cikla . Na kad ir man , anksciau "sirgdavau" 4-5 dienas , o po Mirenos tik kelios dienos verysad.gif tikiuosi atsistatys ....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NakedA: 16 balandžio 2012 - 12:03
QUOTE(Refresh @ 2012 03 25, 22:46)
Apie tai, kad šitaip kenkti man gali Mirena susimasčiau tik vos prieš keletą dienų. Tiesiog pamiršusi aš ją buvau, tikrą ta žodžio prasme pamiršusi... Todėl dabar rimtai ir susirūpinau, kodėl turėčiau kentėti tokius pojūčius...

Sveika ,Refresh smile.gif . Kaip ten ar issiaiskinai su ginekologe del spirales ? Gal jau issiemei ?
Atsakyti
Kaip kitoms moterytems sekasi 4u.gif ? Monrute ,kaip tavo sveikata , tikiuosi ,nepasitvirtino jusu spejimai del cistu g.gif ? Kaip Samand sekesi istraukti spirale ? Ar viskas gerai praejo 4u.gif ? O toms ,kurioms slinko plaukai ,gal sumazejo slinkimas ? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NakedA: 18 balandžio 2012 - 14:54
As jau savaite kaip gyvenu su Mirena, kolkas viskas kuo puikiausiai thumbup.gif Tikiu, kad ir toliau taip bus cool.gif
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2012 04 18, 15:39)
Kaip kitoms moterytems sekasi  4u.gif  ? Monrute ,kaip tavo sveikata , tikiuosi ,nepasitvirtino jusu spejimai del cistu  g.gif ? Kaip Samand  sekesi istraukti spirale ? Ar viskas gerai praejo  4u.gif  ?  O toms ,kurioms slinko plaukai ,gal sumazejo slinkimas ?  4u.gif

dėkui, NakedA, sulaukiau mm, tikiuosi liausis dūrimas, ne - eisiu tikrintis.....
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2012 04 18, 22:05)
dėkui, NakedA, sulaukiau mm, tikiuosi liausis dūrimas, ne - eisiu tikrintis.....

Na ,tikekimes ,kad viskas bus gerai 4u.gif ir nereikes per daktarus lakstyt . Bet del viso pikto pasitikrink 4u.gif O kaip tau su plauku slinkimu ,ar sumazejo po Mirenos ,kai jau be jos esi ?
Atsakyti
La.as ejau issiimti vakar ,bet deja nerado siulo galo ,buvo visi subege ziureti ir bandyti ieskoti ,galvojo kad spirale iskritusi tai teko laukti gan susijaudinus ar nesu nescia ,bet po testo nustate kan nesu pastojusi...Kitas zingsnis laukti laisko is daktaru kad siustu svietimui ir ieskotu spirale...Tai nezinau kiek laiko tai uztruks....Maudzia visa papilvi siandiena ,bet ka darysi lauksiu....
Atsakyti
QUOTE(samand1s @ 2012 04 18, 23:38)
La.as ejau issiimti vakar ,bet deja nerado siulo galo ,buvo visi subege ziureti ir bandyti ieskoti ,galvojo kad spirale iskritusi tai teko laukti gan susijaudinus ar nesu nescia ,bet po testo nustate kan nesu pastojusi...Kitas zingsnis laukti laisko is daktaru kad siustu svietimui ir ieskotu spirale...Tai nezinau kiek laiko tai uztruks....Maudzia visa papilvi siandiena ,bet ka darysi lauksiu....

girdėjau, kad jei neranda siūlų, tai spiralę šalina chirurginiu būdu, ta prasme su narkoze. blink.gif gal tau juos buvo per daug nukirpę ir jie sulindo į gimdą su spirale g.gif
Atsakyti
QUOTE(samand1s @ 2012 04 18, 22:38)

blink.gif uzjauciu ,kad ne viskas sklandziai ... Na bet gal nereikes operacijos unsure.gif
Atsakyti