QUOTE(Aladina @ 2012 04 15, 16:57)
Vau Sukrecia tokia informacija ,bet as visada uz zinojima . Aisku ,kiekvieno teise rinktis ,vartoti ar nevartoti ,bet nuo zinojimo dar nieks nenumire , o nuo vartojimo pasekmiu ,deja, taip . Daug tiesos parasyta.
aš tai manau čia kaip kam.Jei kontracepcija yra vartojama tik apsisaugojimo tikslais, tai gal ir blogai ir nuodu tai eitų pavadinti. Tačiau ji naudojama ir kaip gydymo priemonė. Pvz. man yra taip, kad jei nieko nenaudoju, tai mėnesinės būna siaubingos, paketo užtenka tikra žodžio prasme keliom minutėm, krešuliai krenta gabalais, o mėnesinių metu tik namie galiu sėdėt, su paklode tarkojį.Nukraujuoji iki nualpimo. O visa šita nesamonė visada baigiasi gimdos valymu, ir aišku su narkoze.jau turėjau 4 abrazijas.Tad jau kokie 5 dakratai pasakė tą patį, kad tiktų tik Mirena, kaip gydymo priemonė. Taigi, manau ir labai tikiuosi, kad ji man duos daugiau naudos nei žalos. Man ji paskutinė viltis. Nors šiai dienai, ją isidėjus prieš porą savaičių, dar darosi nesamonės: gimda jos nepriima, pastoviai spazmuoja, ir kraujuoja... Nu bet bus kaip bus...
QUOTE(kristinala @ 2012 04 16, 11:41)
aš tai manau čia kaip kam.Jei kontracepcija yra vartojama tik apsisaugojimo tikslais, tai gal ir blogai ir nuodu tai eitų pavadinti. Tačiau ji naudojama ir kaip gydymo priemonė. Pvz. man yra taip, kad jei nieko nenaudoju, tai mėnesinės būna siaubingos, paketo užtenka tikra žodžio prasme keliom minutėm, krešuliai krenta gabalais, o mėnesinių metu tik namie galiu sėdėt, su paklode tarkojį.Nukraujuoji iki nualpimo. O visa šita nesamonė visada baigiasi gimdos valymu, ir aišku su narkoze.jau turėjau 4 abrazijas.Tad jau kokie 5 dakratai pasakė tą patį, kad tiktų tik Mirena, kaip gydymo priemonė. Taigi, manau ir labai tikiuosi, kad ji man duos daugiau naudos nei žalos. Man ji paskutinė viltis. Nors šiai dienai, ją isidėjus prieš porą savaičių, dar darosi nesamonės: gimda jos nepriima, pastoviai spazmuoja, ir kraujuoja... Nu bet bus kaip bus...
Gydymo tikslais tai jau kita kalba . Nes kiek domejausi tai kurioms menesines yra lbj gausios ,toms Mirena padeda . O kuriu ciklas ir taip buvo normalus , joms sutrumpina cikla . Na kad ir man , anksciau "sirgdavau" 4-5 dienas , o po Mirenos tik kelios dienos tikiuosi atsistatys ....
QUOTE(Refresh @ 2012 03 25, 22:46)
Apie tai, kad šitaip kenkti man gali Mirena susimasčiau tik vos prieš keletą dienų. Tiesiog pamiršusi aš ją buvau, tikrą ta žodžio prasme pamiršusi... Todėl dabar rimtai ir susirūpinau, kodėl turėčiau kentėti tokius pojūčius...
Sveika ,Refresh . Kaip ten ar issiaiskinai su ginekologe del spirales ? Gal jau issiemei ?
Kaip kitoms moterytems sekasi ? Monrute ,kaip tavo sveikata , tikiuosi ,nepasitvirtino jusu spejimai del cistu ? Kaip Samand sekesi istraukti spirale ? Ar viskas gerai praejo ? O toms ,kurioms slinko plaukai ,gal sumazejo slinkimas ?
As jau savaite kaip gyvenu su Mirena, kolkas viskas kuo puikiausiai Tikiu, kad ir toliau taip bus
QUOTE(NakedA @ 2012 04 18, 15:39)
Kaip kitoms moterytems sekasi ? Monrute ,kaip tavo sveikata , tikiuosi ,nepasitvirtino jusu spejimai del cistu ? Kaip Samand sekesi istraukti spirale ? Ar viskas gerai praejo ? O toms ,kurioms slinko plaukai ,gal sumazejo slinkimas ?
dėkui, NakedA, sulaukiau mm, tikiuosi liausis dūrimas, ne - eisiu tikrintis.....
QUOTE(Monrutė @ 2012 04 18, 22:05)
dėkui, NakedA, sulaukiau mm, tikiuosi liausis dūrimas, ne - eisiu tikrintis.....
Na ,tikekimes ,kad viskas bus gerai ir nereikes per daktarus lakstyt . Bet del viso pikto pasitikrink O kaip tau su plauku slinkimu ,ar sumazejo po Mirenos ,kai jau be jos esi ?
La.as ejau issiimti vakar ,bet deja nerado siulo galo ,buvo visi subege ziureti ir bandyti ieskoti ,galvojo kad spirale iskritusi tai teko laukti gan susijaudinus ar nesu nescia ,bet po testo nustate kan nesu pastojusi...Kitas zingsnis laukti laisko is daktaru kad siustu svietimui ir ieskotu spirale...Tai nezinau kiek laiko tai uztruks....Maudzia visa papilvi siandiena ,bet ka darysi lauksiu....
QUOTE(samand1s @ 2012 04 18, 23:38)
La.as ejau issiimti vakar ,bet deja nerado siulo galo ,buvo visi subege ziureti ir bandyti ieskoti ,galvojo kad spirale iskritusi tai teko laukti gan susijaudinus ar nesu nescia ,bet po testo nustate kan nesu pastojusi...Kitas zingsnis laukti laisko is daktaru kad siustu svietimui ir ieskotu spirale...Tai nezinau kiek laiko tai uztruks....Maudzia visa papilvi siandiena ,bet ka darysi lauksiu....
girdėjau, kad jei neranda siūlų, tai spiralę šalina chirurginiu būdu, ta prasme su narkoze. gal tau juos buvo per daug nukirpę ir jie sulindo į gimdą su spirale
QUOTE(samand1s @ 2012 04 18, 22:38)
uzjauciu ,kad ne viskas sklandziai ... Na bet gal nereikes operacijos