Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė Mirena

Man tokie mini priepuoliai buvo su spirale. Žiūrėsiu ar po išėmimo jie kartosis.
[/quote]

Aha... blink.gif O as kai buvau su spirale ,tai man nedurdavo ,tik jau 5-ta nesiojimo menesi buvo uzejes dusulys ,lyg astma g.gif ,o dabar se tau kad nori . Bus aiskiau ,kai tyrimus pasidarysiu ir su kardiologu pasikonsultuosiu ,nes su sirdim iki tol bedu neturejau ... verysad.gif
Atsakyti
Būtina pasidaryt papildomus tyrimus, kartai perdaug lengvai viską nurašome Mirenai. Man būna sukyla pulsas ir net iki 117, bet tam yra kitos priežastys, t.y. kita liga.
Atsakyti
[quote=NakedA,2012 04 12, 10:17]
Man tokie mini priepuoliai buvo su spirale. Žiūrėsiu ar po išėmimo jie kartosis.
[/quote]
Aha... blink.gif O as kai buvau su spirale ,tai man nedurdavo ,tik jau 5-ta nesiojimo menesi buvo uzejes dusulys ,lyg astma g.gif ,o dabar se tau kad nori . Bus aiskiau ,kai tyrimus pasidarysiu ir su kardiologu pasikonsultuosiu ,nes su sirdim iki tol bedu neturejau ... verysad.gif
[/quote]
Tikėkimės nebus labai rimta. Stiprybės 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(bevardė @ 2012 04 12, 11:18)
Būtina pasidaryt papildomus tyrimus, kartai perdaug lengvai viską nurašome Mirenai. Man būna sukyla pulsas ir net iki 117, bet tam yra kitos priežastys, t.y. kita liga.

Man irgi jau kkazkaip keista, kad visos ligos nurasomos spiralei g.gif
Buvo man toks pulsas ir didesnis ir ne karta, bet cia visai kita liga.
O plauku kiek slinko vienu metum buciau tris maisus pririnkusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(veiva @ 2012 04 12, 10:07)
Man irgi jau kkazkaip keista, kad visos ligos nurasomos spiralei  g.gif
Buvo man toks pulsas ir didesnis ir  ne karta, bet cia visai kita liga.
O plauku kiek slinko vienu metum buciau tris maisus pririnkusi  smile.gif

Neturiu tokios "mados" nurasinet kazkam ligu smile.gif ,bet galva guldau ,kad plaukai man slinko butent del Mirenos . Jug pazystu savo kuna ,jauciu kas netaip . Man NIEKADA nera slinke plaukai schmoll.gif ,nes labai visada priziuredavau juos ,nedazau ,nenaudoju dziovintuvo ,nerisu stipriai ... Bet tik isidejau spirale,ir po menesio kad pasiuto slinkti ,tai kol susiprotejau kad tai Mirena ,gerai kad issitraukiau ,dar butu visi nuslinke scare.gif
Atsakyti
man smalsu kada pasijuto kad slenka plaukai, kaip nustatėt kad tai kalta mirena ir panašiai?
Aš kol kas jokių bėdų su ja neturiu, bet įdomu kada slinkima pastebėjote, kiek laiko buvo praėję kai ją isidėjote ir panašiai
Atsakyti
Taip ir aš visada maniau, kad pažįstu savo kūną, o pasirodo nepažinojau, nes toks vienas nedidukas organėlis viską taip sugeba išbalamutinti, kad oi oi oi, kalbu apie skydliaukę, dėl kurio ir plaukai gali slinkt ir oda džiūt ir svoris augt, ir depresija apimt ir širdis streikuot, ir potraukis vyrui visiškai dingt, o jau nuotaikų svyravimas.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2012 04 12, 10:48)
Taip ir aš visada maniau, kad pažįstu savo kūną, o pasirodo nepažinojau, nes toks vienas nedidukas organėlis viską taip sugeba išbalamutinti, kad oi oi oi, kalbu apie skydliaukę, dėl kurio ir plaukai gali slinkt ir oda džiūt ir svoris augt, ir depresija apimt ir širdis streikuot, ir potraukis vyrui visiškai dingt, o jau nuotaikų svyravimas.

Su skydliauke pas mane viskas gerai ,tyriausi . Tiesa pasakius ,visus tyrimus esu jau pasidarius ,tai endokrinologas puse lupu pripazysta kai tai del spirales man ir nutiko ,tai db belieka laukti kol organizmas vel grys i ankstesne busena ... Tai dabar ir laukiu, nieko kito nebelieka 4u.gif
Atsakyti
Pries lygiai 4 metus isidejau Mirena, lygiai po 2 menesiu suzinojau, kad laukiuosi biggrin.gif
Turiu jau virs 3 metu vaikina. Aisku, dziaugiuosi, bet tai buvo sokas, kad susimokejus 900 lt ir visai neplanuojant nestumo ivyksta priesingai biggrin.gif
Atsakyti
O pastojus spiralę išėmė?
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2012 04 12, 09:07)
Dar tiklsiai nezinau cia sutapimas ar ne ,bet po spirales istraukimo patyriau jau 3 sirdies mini priepuolius .... Vakar buvo trecias kartas ,kai eme stipriai durti sirdi ,vyras lasiuku nese i lova ... Siandien registruosiuos ,kad sirdies veikla patikrintu ,nes darosi neramu  blink.gif Ar dar kam taip buvo ?

Bet gi tau jau spiralė išimta kaip suprantu, tai prie ko čia dabar prasidėję simptomai kurių su spirale nebuvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(LauraP @ 2012 04 12, 16:29)
Bet gi tau jau spiralė išimta kaip suprantu, tai prie ko čia dabar prasidėję simptomai kurių su spirale nebuvo g.gif

Jau 3 menesiai kaip isimta smile.gif . Logiskai pamascius ,kol ja nesiojau tai galejo pakenkti kraujagyslems ar sirdziai ,ka ir bandysiu issiaiskinti . Nepraeina tokie dalykai be pedsaku ,tuo jau isitikinau ,tik kol galus sudelioji .... doh.gif
Atsakyti