QUOTE(Aladina @ 2012 04 10, 11:03)
O gal draugė turi paprastą spiralę, ne harmoninę? O ir aš pati neiškart pastebėjau šalutinius poveikius. Tik praėjus 3-4 metams pradėjau susivokti kad kažkas ne taip.
Ritukai 28 ar po išėmimo nepastebėjai jokių pokyčių valgio atžvilgiu? Pas mane toks įspūdis, kad kažkas apsivertė viduje. Apetitas sumažėjo kardinaliai, nebenoriu valgyti to ką mėgau.. Esu nustebus ir laukiu kas bus toliau, o svarbiausia - neatsidžiaugiu jos atsikračiusi.
Ritukai 28 ar po išėmimo nepastebėjai jokių pokyčių valgio atžvilgiu? Pas mane toks įspūdis, kad kažkas apsivertė viduje. Apetitas sumažėjo kardinaliai, nebenoriu valgyti to ką mėgau.. Esu nustebus ir laukiu kas bus toliau, o svarbiausia - neatsidžiaugiu jos atsikračiusi.
Na ,buvo cia visko su tuo apetitu Kai issiemiau Mirena ,tai issyk numeciau apie 4 kg (per savaite),tiesiog savaime istirpo ,manau gal skysciu organizmas prikaupes buvo ... O paskui jau kita menesi eme augti svoris nors valgiau kaip visada ,bet db jau berods svoris ir apetitas gryzo i senas vezias .
O salutinius poveikius visos pajauciame skirtingai ,kadangi musu kiekvienos hormonu sudetis yra unikali kaip pirstu anspaudai . Butent del sios priezasties vienas vaistas negali tikti visoms . Dabar visu hormonu bijau kai velnias kryziaus
Papildyta:
QUOTE(kristinala @ 2012 04 10, 11:08)
jei deda ne per mm, tai turi gimdos kaklelį stipriau praplėsti su kateteriu, todėl ir skauda daug labiau, kitoms net suleidžia vaistus į kaklelį (keliom pažystamom taip buvo)o aš kai klausiau dėl dėjimo, tai sakė geriausia dėt i galą mm, arba kelios dienos po jų.
Šnd. kaip tik buvau patikrai po Mirenos įdėjimo, tai užklausiau ginės ir dėl plaukų slinkimo. Nežinau kodėl, bet ji visiškai paneigė šias kalbas. Be to draugėm kaip tik nustojo slinkti plaukai įsidėjus mireną. tai čia niekas neaišku, manau ko gero priklauso nuo organizmo...
Šnd. kaip tik buvau patikrai po Mirenos įdėjimo, tai užklausiau ginės ir dėl plaukų slinkimo. Nežinau kodėl, bet ji visiškai paneigė šias kalbas. Be to draugėm kaip tik nustojo slinkti plaukai įsidėjus mireną. tai čia niekas neaišku, manau ko gero priklauso nuo organizmo...
Ne visoms slenka ,nes oraganizmai skirtingi ,bet tai gana daznai pasitaikantis salutinis poveikis ,ypac pasauliniu mastu . Beto ,kuris ginekologas aiskins kad yra plikimo galimybe pries dedantis spirale ,jug tada niekas jos nesides .
Mano ginekologe ,kuri idejo spirale taip pat neige ir kazko labai jau ant manes nirso ,kai pasakiau kad man del spirales slenka . Ko jai taip nervintis,jei tai netiesa ???