QUOTE(Ritukas 28 @ 2012 04 07, 20:53)
Ritukai baikit skleist erezijas ir dar kitoms siūlote skaityti interneto platybėse rastus straipsnius.
Papildyta:
QUOTE(karolinar2 @ 2012 04 04, 22:25)
Sveikos merginos, gal paklausiu pasikartojincio klausimo, bet labai jau tingisi ieskot atsakymo po visus puslapius. Ar isidejusios spirale jus ka nors jauciate kad ji viduje? Ginekologe teigia, kad nieko nesijaucia, o kaip yra is tikruju?
Nieko nesijaucia, dėl to būkite rami.
Papildyta:
QUOTE(vivir @ 2012 04 04, 21:14)
dsiandien aplekiau 3 vaistines, camelia, gintarine ir 100metu, tai pigiausiai pasiule camelia vaistinej uz 458lt, o 100metu vaistinej net virs 550lt neisivaizduoju kur rast pigiau, nes man gydytoja sake nemoket daugiau kaip 400lt
paskaiciau mergaiciu patirtis su mirena, tai mane suneramino tik nuotaiku kaita, nes vyras sake, kad as budavau pikta kai geriau kt. kazi ar nebus ir dabar tas pats na, bet turbut neisbandzius nesuzinosiu tik, kad gali but brangus tas pabandymas
paskaiciau mergaiciu patirtis su mirena, tai mane suneramino tik nuotaiku kaita, nes vyras sake, kad as budavau pikta kai geriau kt. kazi ar nebus ir dabar tas pats na, bet turbut neisbandzius nesuzinosiu tik, kad gali but brangus tas pabandymas
O taip, aš labai smarkiai jutau nuotaikų kaitą, tai vienas iš dažniausiai pasitaikančių šalutinių poveikių, be to man ir plaukų slinkimas suaktyvėjo.
Nešiojau ją 5 metus, kolkas darau pertrauką, bet, manau, prie jos negrįžiu.