Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė Mirena

QUOTE(Ritukas 28 @ 2012 04 07, 20:53)
http://provita.vdu.lt/pv/Kpasekm.htm Kam idomu ,apie kontraceptiku pasekmes .

Ritukai baikit skleist erezijas ir dar kitoms siūlote skaityti interneto platybėse rastus straipsnius.
Papildyta:
QUOTE(karolinar2 @ 2012 04 04, 22:25)
Sveikos merginos, gal paklausiu pasikartojincio klausimo, bet labai jau tingisi ieskot atsakymo po visus puslapius. Ar isidejusios spirale jus ka nors jauciate kad ji viduje?  Ginekologe teigia, kad nieko nesijaucia, o kaip yra is tikruju?

Nieko nesijaucia, dėl to būkite rami.
Papildyta:
QUOTE(vivir @ 2012 04 04, 21:14)
dsiandien aplekiau 3 vaistines, camelia, gintarine ir 100metu, tai pigiausiai pasiule camelia vaistinej uz 458lt, o 100metu vaistinej net virs 550lt  doh.gif  neisivaizduoju kur rast pigiau, nes man gydytoja sake nemoket daugiau kaip 400lt  ax.gif

paskaiciau mergaiciu patirtis su mirena, tai mane suneramino tik nuotaiku kaita, nes vyras sake, kad as budavau pikta kai geriau kt. kazi ar nebus ir dabar tas pats g.gif  na, bet turbut neisbandzius nesuzinosiu  ax.gif  tik, kad gali but brangus tas pabandymas  biggrin.gif

O taip, aš labai smarkiai jutau nuotaikų kaitą, tai vienas iš dažniausiai pasitaikančių šalutinių poveikių, be to man ir plaukų slinkimas suaktyvėjo.
Nešiojau ją 5 metus, kolkas darau pertrauką, bet, manau, prie jos negrįžiu.
Atsakyti
o kaip jums po įdėjimo buvo, ar skaudėjo pilvą ir kiek laiko? MAN jau penkta diena po įdėjimo bet kasdien paskauda pilvuką, tai mažiau tai daugiau, nu ir aišku tepa...kažin taip ir turi būt? g.gif
be to po dėjimo kada galima pradėt intensyviai sportuot, išsipirkau abonimentą ir bijau eit i klubą...baisu, kad ta spiralė neiškristų blush2.gif įpač darant pilvo preso pratimus...
Atsakyti
QUOTE(Aladina @ 2012 04 07, 22:33)
Ritukai baikit skleist erezijas ir dar kitoms siūlote skaityti interneto platybėse rastus straipsnius.
Papildyta:

Nieko nesijaucia, dėl to būkite rami.
Papildyta:

O taip, aš labai smarkiai jutau nuotaikų kaitą, tai vienas iš dažniausiai pasitaikančių šalutinių poveikių, be to man ir plaukų slinkimas suaktyvėjo.
Nešiojau ją 5 metus, kolkas darau pertrauką, bet, manau, prie jos negrįžiu.

Erezijas biggrin.gif ? Kas nenori ,tegul neskaito ,bet manau yra ir tokiu ,kurioms idomu ka dedasi i kuna smile.gif
Papildyta:
QUOTE(kristinala @ 2012 04 08, 18:41)
o kaip jums po įdėjimo buvo, ar skaudėjo pilvą ir kiek laiko? MAN jau penkta diena po įdėjimo bet kasdien paskauda pilvuką, tai mažiau tai daugiau, nu ir aišku tepa...kažin taip ir turi būt? g.gif
be to po dėjimo kada galima pradėt intensyviai sportuot, išsipirkau abonimentą ir bijau eit i klubą...baisu, kad ta spiralė neiškristų blush2.gif įpač darant pilvo preso pratimus...

Man paskaudedavo ... labiau jautesi pilvo putimas ,lyg buciau nescia koki 4 menesi . Mano ginekologe tai sake kad galima sportuoti ... Pati tuo metu sportavau.
Atsakyti
QUOTE(Ritukas 28 @ 2012 04 07, 20:53)
http://provita.vdu.lt/pv/Kpasekm.htm Kam idomu ,apie kontraceptiku pasekmes .

dėl krūties vėžio dėl KT tai esu girdėjusi doh.gif ir todėl ta liga klesti db doh.gif doh.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Aladina @ 2012 04 07, 23:33)

tam ir sukurta tema, kad dalintumėmės viskuo, kas su tai susiję mirksiukas.gif
manau reikia džiaugtis, kad yra informacijos, baisiau, kai katė maiše... doh.gif
Atsakyti
Radau toki dalyka ,kad Mirenos gamintojas Bayer gamina priemone ir nuo plauku slinkimo Priorin g.gif ... http://www.ameinfo.com/233674.html Sakau ,gal cia irgi bizniukas sukamas kaip ir su Depo Provera ( Pfizer gamina leidziamus kontraceptikus Depo Provera ir preparata nuo plauku slinkimo Rogaine ) ? Is pradziu sukuria kazka ,nuo ko slenka plaukai ir "priesnuodi" tam slinkimui blink.gif Po ivykio su Mirena pradejau rimtai abejoti siuolaikines farmacijos saziningumu ... Iki siol Mirenos gamintojas Bayer Lietuvai buvo labiau zinomas kaip pesticidu zemes ukiui gamintojas . Bet pazvelkit kokie skaiciai ,vien is lietuviu koki pelna gauna si kompanija doh.gif http://prekyba.evers...t/naujienos/503 .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ritukas 28: 09 balandžio 2012 - 13:17
QUOTE(Ritukas 28 @ 2012 04 09, 14:15)
Radau toki dalyka ,kad Mirenos gamintojas Bayer gamina priemone ir nuo plauku slinkimo Priorin  g.gif ...  http://www.ameinfo.com/233674.html  Sakau ,gal cia irgi bizniukas sukamas kaip ir su Depo Provera ( Pfizer gamina leidziamus kontraceptikus Depo Provera ir preparata nuo plauku slinkimo Rogaine ) ? Is pradziu sukuria kazka ,nuo ko slenka plaukai ir "priesnuodi" tam slinkimui  blink.gif  Po ivykio su Mirena pradejau rimtai abejoti siuolaikines farmacijos saziningumu ... Iki siol Mirenos gamintojas Bayer Lietuvai buvo labiau zinomas kaip pesticidu zemes ukiui gamintojas . Bet pazvelkit  kokie skaiciai ,vien is lietuviu koki pelna gauna si kompanija  doh.gif  http://prekyba.evers...t/naujienos/503 .

Man labai išslinko plaukai.. Kirpėjos atsistebėti negali - kas gi nutiko. Labai džiaugiuosi išsiėmusi ją lauk. O ar daugelis pastebėjot plaukų slinkimą?
Aišku, kad farmacininkų ir pačių medikų biznis. Pakeičiau ginekologą ir džiaugiuosi gavus naudingos infomacijos apie Mirena ir jos naudojimo tikslingumą, nes mano buvusi ginekologė tai tik ir bruko - pirk Mireną, išimsiu seną ir dėsim iškart kitą, plius ant recepto dar savo antspaudėlį uždeda, kad vaistininkas žinotų, kuriam "atsegti" dalį ir siunčia į tam tikrą vaistinę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aladina: 09 balandžio 2012 - 18:35
QUOTE(Ritukas 28 @ 2012 03 23, 15:55)

Man lytinis potraukis buvo dinges VISISKAI.  blush2.gif

drinks_cheers.gif ir man buvo smarkiai sumažėjęs.
Papildyta:
QUOTE(Ritukas 28 @ 2012 03 24, 00:21)
Aciu uz supratinguma smile.gif . Zinot ,as irgi negalvojau ,kad man bus blogai ...Ne viena jug negalvojam ,visada tikimes kad man bus gerai ...isidejau ir pranesiojau 5 menesius ... Jau nekalbu kiek pinigu padejau , o dar dvigubai tiek gydymui ,sampunams ,vitaminams ... sad.gif Tetrokstu vieno, kad viena diena jie nustos slinkti . O turejau tokius plaukus - ilgus iki liemens , kasa storio sulig rankos riesu smile.gif ... gatveje zmones atsisukdavo ... dabar belieka tik prisiminimai . Galima sakyti ,gyvenu viltim . Mano ginekologe ,kuriai pasakiau apie plaukus ,kad anksciau kirpykloje prasydavau kad iskarpytu ,nes per stori , tik pasisaipe - "...matai,gamta pati pasirupino tavim ..." , o kai papasakojau ,kad as ne viena ,kad uzsienyje daug moteru tuom skundziasi ,tai uzpyko : "ten nesamones prirasytos ,as tikiu ka profesoriai raso ,o ne kazkokios..."

Mano dabartinis ginekologas patvirtino žinąs, jog daugeliui moterų išslenka plaukai.
Atsakyti
Baisu darosi kai paskaitau cia atsiliepimus. Bet mano ne viena drauge turi spirale ir su plaukais ir vyro nori biggrin.gif
Sakykite, ar spirale deda tik per MM ? Jeigu kelios dienos kai jos pasibaige? Kaip tada , ar deda spirale? g.gif
Atsakyti
QUOTE(veiva @ 2012 04 09, 22:10)
Baisu darosi kai paskaitau cia atsiliepimus. Bet mano ne viena drauge turi spirale ir su plaukais ir vyro nori  biggrin.gif
Sakykite, ar spirale deda tik per MM ? Jeigu kelios dienos kai jos pasibaige? Kaip tada , ar deda spirale? g.gif

Spiralė dedama net ir tada, kai mėnesinių visai nėra (žindymo metu).
Atsakyti
Baisu darosi kai paskaitau cia atsiliepimus. Bet mano ne viena drauge turi spirale ir su plaukais ir vyro nori  biggrin.gif

Man dėjo ne per MM, nes pas nane jų kaip ir nėra. Taip, kad dėti galima, tik, sakyčiau yra skausmingesnis procesas, tad geriau sulaukti MM.
Atsakyti

O gal draugė turi paprastą spiralę, ne harmoninę? O ir aš pati neiškart pastebėjau šalutinius poveikius. Tik praėjus 3-4 metams pradėjau susivokti kad kažkas ne taip.
Ritukai 28 ar po išėmimo nepastebėjai jokių pokyčių valgio atžvilgiu? Pas mane toks įspūdis, kad kažkas apsivertė viduje. Apetitas sumažėjo kardinaliai, nebenoriu valgyti to ką mėgau.. Esu nustebus ir laukiu kas bus toliau, o svarbiausia - neatsidžiaugiu jos atsikračiusi.
Atsakyti
QUOTE(Aladina @ 2012 04 10, 11:38)
Man dėjo ne per MM, nes pas nane jų kaip ir nėra. Taip, kad dėti galima, tik, sakyčiau yra skausmingesnis procesas, tad geriau sulaukti MM.

jei deda ne per mm, tai turi gimdos kaklelį stipriau praplėsti su kateteriu, todėl ir skauda daug labiau, kitoms net suleidžia vaistus į kaklelį (keliom pažystamom taip buvo)o aš kai klausiau dėl dėjimo, tai sakė geriausia dėt i galą mm, arba kelios dienos po jų.
Šnd. kaip tik buvau patikrai po Mirenos įdėjimo, tai užklausiau ginės ir dėl plaukų slinkimo. Nežinau kodėl, bet ji visiškai paneigė šias kalbas. Be to draugėm kaip tik nustojo slinkti plaukai įsidėjus mireną. tai čia niekas neaišku, manau ko gero priklauso nuo organizmo...
Atsakyti