Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė Mirena

QUOTE(Adelina40 @ 2012 03 16, 21:14)
sveikutės,
žadėjau pasipasakoti, kaip sekėsi pas kitą gydytoją. Tai va - kol kas dar grįžau su savo Mirena tongue.gif bet gydytojas patvirtino, kad visokie grybeliai ir uždegimai bei įvairaus plauko bakterijos gal atsirasti ir dėl Mirenos poveikio, dėl cistų vėlgi - labai dažnai jos atsiranda  įtakojant Mirenai. Įsidėjau Mireną gydymo tikslais, kad pristabdyti endometriozės plitimą, bet čia matyt kaip ir su visų vaistų vartojimu - vieną gydo, kitam kenkia. Aš patarčiau toms, kurios dar tik ruošiasi pirkti Mireną, gerai pasikonsultuoti ir ne su vienu gydytoju, taip pat žiūrėkite, kad jūsų ginė padarytų visus tyrimus, kurie priklauso, taip pat pačios papasakokite apie visas savo lėtines ligas, kurias turite, (vėlgi dėl galimo šalutinio poveikio) saugokite save  4u.gif

o ka konkreciai tau rado? grybeli, ar ka? kaip gydysies, ka paskyre? g.gif
As taip pat isidejau Mirena gydymo tikslais, todel neskubu jos salinti. Uzvakar buvau pas savo gydytoja del grybelio, tai sake, zinoma, kad kazkiek Mirena gali itakoti, kaip ir bet kas kitas, o priezasciu jam atsirasti begalybe, taip kad konkreciai tvirtinti negalima. Jokiais budais negalima tipo man imti Mirena, nes esam "sutvarke" kita problema...o grybeli gal apsigydysim. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo everlasting♥: 16 kovo 2012 - 20:48
laba,
rašau iš tyrimų atsakymų kas rasta: laktobacilos, gardinelės, grybų sporos, grybų micelis, lazd.gram. -pavieniai, segm. leukocitai- dengia, kitur - nuliai.
Na, nesu čia aš itin didelė specė, kad paaiškinčiau, mano ginekologė sakė, kad oi kiek či pas tave visko daug - ir grybelis ir labai rimtos bakterijos. Kitas gydytojas sakė, kad nieko čia labai jau rimto, pasigydai ir praeina. Tiesiog sako su Mirena taip jau yra, tokio pobūdžio negalavimų pasitaiko daugiau. O gydymui buvo paskirti stiprūs priešuždegiminiai vaistai metranidazolis.
Atsakyti
QUOTE(Adelina40 @ 2012 03 18, 13:39)
laba,
rašau iš tyrimų atsakymų kas rasta: laktobacilos, gardinelės, grybų sporos, grybų micelis, lazd.gram. -pavieniai, segm. leukocitai- dengia, kitur - nuliai.
Na, nesu čia aš itin didelė specė, kad paaiškinčiau, mano ginekologė sakė, kad oi kiek či pas tave visko daug - ir grybelis ir labai rimtos bakterijos. Kitas gydytojas sakė, kad nieko čia labai jau rimto, pasigydai ir praeina. Tiesiog sako su Mirena taip jau yra, tokio pobūdžio negalavimų pasitaiko daugiau. O gydymui buvo paskirti stiprūs priešuždegiminiai vaistai metranidazolis.

tai jau tikrai turi "gėrio". Gardnerelos-tai bakterine vaginoze, grybai-tai kandidoze(pienlige). Visi zmones ju kazkiek turi, ir jei nevirsija normos, tai pojuciu jokiu. Tu, kaip suprantu, nemaloniu pojuciu(niezejimo, deginimo ir kt.) nejauti, tada ir gydyti nieko nereikia. O kad pasigydai ir praeina, tai drysciau neigti-grybeli nelengva panaikinti, vienoms pasiseka, kitos vargsta visa gyvenima, nes nuolat atsinaujina ir ta liga nepagydoma, o tik apgydoma. Nera ta Mirena toks jau nekaltas dalykas, gerai kam gerai, o jei tik kas blogiau-tai itariamasis patampa Nr.1 smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo everlasting♥: 18 kovo 2012 - 12:20
Turiu draugę,kuri visų tų negerybių (pienligę,niežulį,nesibaigiančias kitas ginekologines problemas)turi nenešiojant jokios Mirenos schmoll.gif ...
Manau čia daug kas priklauso ir nuo imuniteto,mitybos ir kt. sąlygų.Aišku,tokiu atveju yra neatmetama Mirenos sukeltos problemos...
Papildyta:
O man šiandien yra 11oji Mirenos nešiojimo diena. Tai labai įdomiai teplioja - tai gausiau,tai mažiau,tai iš viso nėra,kitą kartą atrodo,kad kaip per mmm tepa unsure.gif ... Turbūt taip ir turi būti,kol prisitaikys...
Ir turėjom su vyru smileysex.gif, tai vyras sakė,kad nežymiai,bet jautė kažką kitaip,negu,kad būdavau be Mirenos,bet sakė jam tai netrukdė...O man po visko buvo deginantis jausmas viduje ir aišku po "to" jau reikėjo bėgti į vonią...Atpratus buvau nuo visų šių procesų biggrin.gif ...Ir dabar dar jaučiu,kad smileysex.gif noras yra kažkiek apiblėsęs...Mąstau,ar čia Mirenos sukeltos tepliojimo problemos,ar Mirenoje esantis hormonas slopina,ar visgi kiti rūpestėliai,kurių turiu labai daug...
Na sakiau,kai sueis mėnuo keliausiu pas ginę,viską išsiaiškinsiu,tada galėsiu daugiau pasisakyt rolleyes.gif .

Įdomu,kaip sekasi nešioti kitoms,kurios neseniai įsidėjo Mireną g.gif ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mandelina: 18 kovo 2012 - 12:36
tai cia nesvarbu, ar nesenai isidejusioms, ar seniau isidejusioms, svarbu, kiek tepliojo nuo idejimo. Man lygiai 9 menesius diena is dienos, tik po to aprimo. Mano isidejimo laikotarpiu tos, kurios bendravo forume arba dingo laimingai is cia, kitos ja issieme del neigiamu salutiniu, kitoms ji pati iskrito...ivairiai, dar kitos isidejusios laimingai jau antra karta, dar kitoms cistos auga ir miomos dideja, zodziu...kiekviena savo kailiu turim pernesti, bendru taisykliu nera smile.gif
Atsakyti
Man jau 3 sav. praėjo po pirmos keitimo, jokio tepliojimo, tik tą pirmą dieną rolleyes.gif Kai paskaitau kaip čia visoms skirtingai būna, tai galvoju kad aš viena iš nedaugelio laimingų kuriai mažiausiai neigiamų dalykų pasireiškia biggrin.gif tfu tfu tfu,tsakant cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingoša: 18 kovo 2012 - 13:55
vakar įsidėjau mirena, pats įdėjimas šiek tiek nemalonus, bet kad skausmingas labai nepaskyčiau, kol kas jaučiuosi labai gerai, vakar šiek tiek pilvas buvo jautrus, o šiandien jaučiuoski kaip niekur nieko. tikiuosi tai nepasikeis ir sėkmingai susidraugausiu su ja.
Atsakyti
Papasakosiu jums savo istorija. Mano patirtis nesiojant spirale Mirena gana liudna. 2011-08-28 ginekologe man idejo Mirena. Po keliu menesiu ,neskaitant kitu salutiniu pozymiu (pykinimas ,itin gausus kraujavimas po 14 dienu is eiles ,nuotaiku svyravimai , agresija ,lytinio potraukio isnykimas ir t.t.) ,man eme slinkti plaukai. Is pradziu po nedaug ,paskui tiesiog kuokstais po 500 plauku vieno sukavimo metu . O plaunant galva kaskart uzkimsdavau vonia. Per kelis menesius netekau daugiau nei 50% plauku . Ne iskart supratau kad tai del Mirenos . Pasidariau visus imanomus tyrimus (kraujo ,hormonu ,plauko tyrima ), buvau pas dermatologa, endokrinologa. Niekas negalejo rasti priezasties , visi tyrimai geri . Geriau brangiausius vitaminus ,valgiau sveikiausia maista , viskas veltui ... plaukai krito pilnom saujomis ,uztekdavo ranka perbraukti plaukus ,ir rankoje likdavo maziausiai 50 plauku su svoguneliais. Pradejau mastyti ka netaip darau, ir vienintelis pasikeitimas buvo spirales idejimas . Emiau per Google ieskoti Mirena ir plauku slinkimas ,bet nieko konkretaus neradau. Tada ivedziau anglu kalba "Mirena and hair loss" ir pakraupau - tukstanciai moteru visame pasaulyje neteko plauku del Mirenos kaltes . (http://www.womenshairlossproject.com/hair-loss/bad-mirena-call-to-action/#comment-212825)

(http://classactionlawyernetwork.com/class-action/hazards-of-the-bayer-mirena-birth-control-implant-lawyers-filing-lawsuits/ )

2012-01-07 man iseme Mirena. Ginekologe nustebo ir nenorejo manim tiketi ,kad tai Mirena salygojo toki stipru plauku slinkima. Taciau as zinau kad tai ji kalta. Tiesiog sukasi labai dideli pinigai , is farmacijos daromas biznis ir gamintojams nusispjaut ,kad ne visoms moterims ji tinka. Levonorgestrel (sintetinis hormonas ,esantis Mirenoje ) yra ne kas kitas kaip nuodas ,pesticidas . Cia ne as pati sugalvojau ,chemikalu paieskoje iveskite levonorgestreli ir jums ismes jo koda ,aprasyma, kokia tai pesticidu rusis ,nuodijanti moters reprodukcine sistema.

Isemus spirale ,man tartum rukas dingo nuo akiu ,pagerejo bendra savijauta ,dingo depresiskos mintys ,gryzo noras myletis, taciau plaukai tebeslenka ... nebe 1000 per diena ,sumazejo iki 100 plauku per diena ,bet toliau slenka . Kasdien darosi vis sunkiau paslepti praplikusi virsugalvi . As nebesuskaiciuoju kiek sykiu verkiau del to .... Ne vienai nelinkeciau tokio kosmaro ,kuri man tenka isgyventi .

Bukit protingos ir nesidekit tos chemijos sau i kuna .
Papildyta:
as jums imesiu nuoroda biomedicinos mokslu daktaro docento Algimanto Paulausko straipsni ,ten ne tik apie Mirena ,ten aplamai apie visus kontraceptikus parasyta teisybe - http://www.mokslai.l...puslapis12.html .
Ir dar kas skaito angliskai , straipsnis apie tai ,kad Levonorgestrelis (sintetinis hormonas ,esantis Mirenoje) , yra pesticidas ,kuris senais laikais buvo naudotas holokausto metu sunaikinti europiecius,tik zinoma didesnemis dozemis ,negu spiralej - http://www.assatasha...lants-pill.html .
Atsakyti
QUOTE(cvetocik @ 2012 03 10, 16:56)
mes turejom pamastymu del Mirenos, bet kai pagimdziau pasvarstem ir nesidejau smile.gif

vakar buvau profilaktiskai pas gine, tai iskart pokalbi pradejo nuo siulymo isideti mirena blink.gif net nepasiteiravo ka naudojam vartojam apsaugai. koks tikslas ir kokia nauda is to ginei, net nemaloniai pasijutau, kai bando "isplaut smegenis" ibrukti nenorima daikta doh.gif

Taip taip, mane taip pat labai ikalbinejo ,atseit tai pati geriausia apsisaugojimo priemone ,kitu net nesiule smile.gif . Na manau joms irgi ikrenta pinigelis uz isiulyma. Mirena pokolkas dar yra eksperimentinis gaminys ,dar nera 100% istirta kaip jinai veikia. Tai ginekologes stengiasi kad pacientes bandytu Mirena ir islaikytu kuo ilgiau. Man pvz sake,kad galesiu ja nesiot net 7 metus ar ilgiau doh.gif . Argi nekeista?
Papildyta:
QUOTE(mandelina @ 2012 03 18, 12:36)
Turiu draugę,kuri visų tų negerybių (pienligę,niežulį,nesibaigiančias kitas ginekologines problemas)turi nenešiojant jokios Mirenos schmoll.gif ...
Manau čia daug kas priklauso ir nuo imuniteto,mitybos ir kt. sąlygų.Aišku,tokiu atveju yra neatmetama Mirenos sukeltos problemos...
Papildyta:
O man šiandien yra 11oji Mirenos nešiojimo diena. Tai labai įdomiai teplioja - tai gausiau,tai mažiau,tai iš viso nėra,kitą kartą atrodo,kad kaip per mmm tepa unsure.gif ... Turbūt taip ir turi būti,kol prisitaikys...
Ir turėjom su vyru smileysex.gif, tai vyras sakė,kad nežymiai,bet jautė kažką kitaip,negu,kad būdavau be Mirenos,bet sakė jam tai netrukdė...O man po visko buvo deginantis jausmas viduje ir aišku po "to" jau reikėjo bėgti į vonią...Atpratus buvau nuo visų šių procesų biggrin.gif ...Ir dabar dar jaučiu,kad smileysex.gif noras yra kažkiek apiblėsęs...Mąstau,ar čia Mirenos sukeltos tepliojimo problemos,ar Mirenoje esantis hormonas slopina,ar visgi kiti rūpestėliai,kurių turiu labai daug...
Na sakiau,kai sueis mėnuo keliausiu pas ginę,viską išsiaiškinsiu,tada galėsiu daugiau pasisakyt rolleyes.gif .

Įdomu,kaip sekasi nešioti kitoms,kurios neseniai įsidėjo Mireną g.gif ...

Man lytinis potraukis buvo dinges VISISKAI. blush2.gif
Atsakyti
Labukas,
prisiskaiciau ivairiu nuomoniu ir dabar dvejoju. pazystamos labai dziaugias, tai dabar net nezinau ka daryt ar susilaikyt ar rizikuot. gydytoja patare arba KT arba mirena. tableciu jau nebenoriu, tad lieka mirena.

gal isduosit paslapti kur siuo metu jos pigiausios? 4u.gif gydytoja sake, nemoket daugiau 400lt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritukas 28 @ 2012 03 23, 14:13)
Levonorgestrel (sintetinis hormonas ,esantis Mirenoje ) yra ne kas kitas kaip nuodas ,pesticidas . Cia ne as pati sugalvojau ,chemikalu paieskoje iveskite levonorgestreli ir jums ismes jo koda ,aprasyma, kokia tai pesticidu rusis ,nuodijanti moters reprodukcine sistema.
Ir dar kas skaito angliskai , straipsnis apie tai ,kad Levonorgestrelis (sintetinis hormonas ,esantis Mirenoje) , yra pesticidas ,kuris senais laikais buvo naudotas holokausto metu sunaikinti europiecius,tik zinoma didesnemis dozemis ,negu spiralej - http://www.assatasha...lants-pill.html .

blink.gif SIAUBAS doh.gif Gerai,kad aš jos net negalvoju dėtis unsure.gif nuodija ne tik reprodukcinę sistemą,o visą organizmą,jei taip slenka plaukai blink.gif kaip nuo chemijos gydant vėžį doh.gif ten ta chemija gi irgi nuodai unsure.gifužtai ir tokie pašaliniai poveikiai
o dėl plaukų tai užjaučiu labai unsure.gif net jeigu kitoms ir nepasireiškia šalutiniai poveikiai,organizmas vis tiek yra NUODIJAMAS doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žydrynė: 23 kovo 2012 - 16:52
Supratau, kad jau įsidėjusioms geriau neskaityt, nes pusę jų lėks išsiimt doh.gif
Labai užjaučiu dėl tokio šalutinio poveikio, tikiu, kad tai nuo Mirenos, bet būtent jums, aišku ne vienintelei, bet yra kitos, kurioms ji tinka, nieko panašaus nevyksta, aš manau, ne pagal vien atvejį reikia spręsti, nors pamąstyti priverčia cool.gif
O dėl visokių chemijų ir nenatūralių dalykų, aš nesiplėsiu apie tai, kad vien pažiųrėjus ką mes valgom ir kokioj aplinkoj gyvenam mirksiukas.gif
Atsakyti