Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė Mirena

QUOTE(areida @ 2012 03 12, 22:56)
teisingai padaret pakeitusi tokia ginekologe doh.gif bet jei 2,5m buvo tvarka,abejoju kad tai butu mirenos kalte..per 1 pusmeti islenda kad netinka dazniausiai smile.gif

Man šalutinis poveikis pasirodė po 3 metų. jau rašiau anksčiau, kad išaugo didžiulė cista (5,6 cm). ginė pasiūlė išimti Mireną. Sutikau. jau po mėnesio cista sumažėjo iki 1,5 cm. tikiuosi, kad išnyks visai bigsmile.gif ginė pasidžiaugė tinkamu sprendinu ją išimti - netiko joje esantis hormonas, kuris ir sukėlė cistos augimą....
Atsakyti
QUOTE(Adelina40 @ 2012 03 12, 18:45)
Labas,
turiu ir aš įtarimų dėl šitos ,,ponios" šalutinio poveikio, važiuosiu savaitės gale pas kitą gydytoją gal ką paaiškins daugiau. Įsidėjusi Mireną prieš 2,5 m. Viskas lyg ir tvarkoje buvo, o dabar - trys cistos (reikia šalinti), bakterijų ir visokio kito š... visa puokštė, mano ginė akis pastačiusi, vos ne tiesiai šviesiai varo - ,,mergele, esi pasileidusi" ir nei žodžiu neužsimena, kad visos pienligės ir kitos bakterijos gali būti ir nuo Mirenos, kiek pati paskaitinėjusi radau. Na, kantrybės pažiūrėsiu ką kitas daktarėlis pasakys. Svarbiausia, kad prieš metus tikrinausi nebuvo jokių bakterijų  verysad.gif na cistos, tik gerokai mažesnės jau buvo aptiktos doh.gif

Mirenos anotacijoje apie salutinius tai parasyta, kad "dazni vaginitai", kalbejau su sesele, sako-nekreipk demesio, kas parasyta apie salutinius, nes ten suraso viska, kas imanoma. Dvieju gydytoju jau nuomone turiu, kad Mirena neitakoja vaginitui. Idomiausia, kad tie, kur uz naturalu gydymasi, tai teigia, kad Mirena-blogis, o tradiciniai gydytojai-kad gėris. Jei Mirena kalta, tai visas gydymasis veltui ir pinigai i bala, kaip zinoti teisybe? issiimti? nera man dar 2ju metu su ja.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(everlasting♥ @ 2012 03 13, 22:38)
[size=1][/size]
Mirenos anotacijoje apie salutinius tai parasyta, kad "dazni vaginitai", kalbejau su sesele, sako-nekreipk demesio, kas parasyta apie salutinius, nes ten suraso viska, kas imanoma. Dvieju gydytoju jau nuomone turiu, kad Mirena neitakoja vaginitui. Idomiausia, kad tie, kur uz naturalu gydymasi, tai teigia, kad Mirena-blogis, o tradiciniai gydytojai-kad gėris. Jei Mirena kalta, tai visas gydymasis veltui ir pinigai i bala, kaip zinoti teisybe? issiimti? nera man dar 2ju metu su ja.... verysad.gif

na tų anotacijoje išvardintų pašalinių poveikių šiaip sau gamintojas nesugalvoja,faktas,kad spiralės dažnai sukelia uždegimus/vaginitus,juk čia svetimkūnis gimdoj,bet aišku ne visoms jie pasireiškia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žydrynė: 14 kovo 2012 - 09:50
QUOTE(žydrynė @ 2012 03 14, 11:48)
na tų anotacijoje išvardintų pašalinių poveikių šiaip sau gamintojas nesugalvoja,faktas,kad spiralės dažnai sukelia uždegimus/vaginitus,juk čia svetimkūnis gimdoj,bet aišku ne visoms jie pasireiškia

tai taip, zinoma, gerai, kam gerai
Atsakyti
Na su spirale šiandien jau savaitėlė,pojūčių jokių,tik tiek,kad teplioja...
Noriu paklausti tų,kurios turi įsidėjusios - ar jaučiat siūlus?Nu aš nieko nejaučiu visiškai, nėra jokio jausmo,kad kažkas būtų pašalinio schmoll.gif .Jei ne tepliojimas,tai pagalvočiau,ar tikrai yra spiralė biggrin.gif ...
Po mėnesio eisiu pasitikrint pas ginę,kaip spiralė įsitvirtinus,tada reikės paklausti dėl tų siūlų.
Čia mums labai pasisekė toms,kurios gavom spiralę už 363,24 Lt.
Duok Dieve,kad ji mums pasitvirtintų ir nereikėtų sakyti blogų atsiliepimų rolleyes.gif ...

Mano kelioms pažįstamoms tai labai pasiteisino ši spiralė,dėjo kelis kartus jau iš eilės rolleyes.gif ...

Čia kaip visuomet - kas tinka vieniems,nereiškia,kad turi tikti kitiems....
Atsakyti
sveikos 4u.gif
na tas tinka netinka Mirena, tai gal greičiau pasireiškia per tą pusmetį. Netinka, kai labai kraujuoja ir pan. O šalutinis poveikis, tai kas kita. Žinoma jis gali būti, bet tai nereiškia, kad kiekvienai. Minėjau, kad Mireną turiu 2,5 metų ir būčiau už ją galvą guldžiusi, nes man nebuvo nieko blogo - jokių kraujavimų, didelių skausmų ar kažko pan. Ir išimti ją (jei pasiūlys gydytojas) bus tikrai gaila: pripratau be mėn., labai jau patogu, o ypač vasarą, dėl nieko galvos sukti nereikėjo. Jei taip būčiau išbuvusi visus 5 metus, būčiau vėl dėjusi. Įdomiausia, kad Mirena turėtų sustabdyti kiaušidžių veiklą, bet mano kiaušidė ,,nuprotėjo" - augina cistas ir kitus darinius išsijuosusi, prieš mėnesį nulėkiau pas gydytoją, nes baisiai sukraujavau, pirmą kartą po Mirenos įdėjimo. Gydytoja - sutrikusi, padarė tyrimus ir rado visokio plauko bakterijų ir grybelių, o aš nieko iki tol nejaučiau, kad grybelių Mirena pritraukia, tą kai kurie gydytojai pripažįsta ir žinot ką jie siūlo - nesimaudyti baseinuose, nesilankyti pirtyse. Nežinau kaip jums, bet man, tai jau mano gyvenimo apribojimas. Aš visai nenoriu siūlyti nesidėti Mirenos, tiesiog pati ieškau daugiau informacijos, kodėl taip atsitiko, kad kiaušidėje auga cistiniai dariniai (jie ne tik, kad nedingo per metus, bet smarkiai paaugo). Pagal gydytojų aiškinimus (kurie už Mireną), kaip tik įsidėjus Mireną turėtų neaugti cistos.
Atsakyti
mandelina,

savaitele -labai mazai dar laiko 4u.gif galiu papasakot savo istorija: man tepliojo diena is dienos lygiai 9 menesius, paskui pradejo tepliojimas mazeti iki 2ju savaiciu per menesi, paskui dar buvo menesiu, kai neteplioja 20 dienų, bet jei tik koki menesi ilgiau neteplioja, tai jau sekanti teplioja visa menesi. Apsipratau...ir cia jau butu niekis pries atsiradusi vaginita, kurio neina isgydyt jau 7 tas menuo. Siulas yra pas mane islindes, bet nemaiso, o mmm dienomis sulenda i vidu visuomet. Mirena nesidziaugiu, tik tempiu dar guma ir viskas, bet del to vaginito pati su savim svarstau, kad reikia imti lauk, nes tik taip pasimatys, ar ne del jos kaltes negyju g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo everlasting♥: 14 kovo 2012 - 12:35
Labas. As su mirena jau septinti metai, aisku ne viena, po penkiu metu keiciau,nauja pas mane metai laiko. Menesiniu nebuvo visa ta laika, o dabar nei is sio nei is to pradejau kraujuoti ir gana gausiai. Kazin kas cia gali buti? Aisku uzsirasiau pas gyd. bet talonas tik pirmadieniui. O kaip jus merginos tuos siulus ten uzsiciuopiat? As tai ju niekada netikrinau, man jie nesijaucia, vyrui irgi.
Atsakyti
QUOTE(GUTA @ 2012 03 15, 13:25)
Labas. As su mirena jau septinti metai, aisku ne viena, po penkiu metu keiciau,nauja pas mane metai laiko. Menesiniu nebuvo visa ta laika, o dabar nei is sio nei is to pradejau kraujuoti ir gana gausiai. Kazin kas cia gali buti? Aisku uzsirasiau pas gyd. bet talonas tik pirmadieniui. O kaip jus merginos tuos siulus ten uzsiciuopiat? As tai ju niekada netikrinau, man jie nesijaucia, vyrui irgi.

paprastai uzciuopiu-ikisu pirsta giliai ir jis atsiremia i siula smile.gif man kartais rupi, kaip ten kas viduj smile.gif tik is smalsumo...
Atsakyti
Atsiliepkite kas dejosi Klaipedoje, domina pas ka ir uz kiek biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikos, cia siaip pasiskaitymui 4u.gif http://www.vlmedicin...o-vezio-rizika/
Atsakyti
sveikutės,
žadėjau pasipasakoti, kaip sekėsi pas kitą gydytoją. Tai va - kol kas dar grįžau su savo Mirena tongue.gif bet gydytojas patvirtino, kad visokie grybeliai ir uždegimai bei įvairaus plauko bakterijos gal atsirasti ir dėl Mirenos poveikio, dėl cistų vėlgi - labai dažnai jos atsiranda įtakojant Mirenai. Įsidėjau Mireną gydymo tikslais, kad pristabdyti endometriozės plitimą, bet čia matyt kaip ir su visų vaistų vartojimu - vieną gydo, kitam kenkia. Aš patarčiau toms, kurios dar tik ruošiasi pirkti Mireną, gerai pasikonsultuoti ir ne su vienu gydytoju, taip pat žiūrėkite, kad jūsų ginė padarytų visus tyrimus, kurie priklauso, taip pat pačios papasakokite apie visas savo lėtines ligas, kurias turite, (vėlgi dėl galimo šalutinio poveikio) saugokite save 4u.gif
Atsakyti