Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė Mirena

Sveikos, noriu paklausti kokiu metu tai yra pries ar po MM deda Mirena? Tiesa pries tai juk reikia pasidaryti dar tyrimus?

Nezinau ko laukiau tiek metu ir taikiausi su baisiu kraujavimu per mm doh.gif Tom dienom net is namu negaliu iseiti, tai nusprendziau isideti spirale smile.gif Laukiu nesulaukiu kol baigsis mano baisiosios MM biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(veiva @ 2012 03 10, 16:10)
Sveikos, noriu paklausti kokiu metu tai yra pries ar po MM deda Mirena? Tiesa pries tai juk reikia pasidaryti dar tyrimus?

per MM kokia antra ar trecia diena kai jau maziau kraujuoji mirksiukas.gif taip tyrimus reike pasidaryt kol dar nera MM mirksiukas.gif
Atsakyti
mes turejom pamastymu del Mirenos, bet kai pagimdziau pasvarstem ir nesidejau smile.gif

vakar buvau profilaktiskai pas gine, tai iskart pokalbi pradejo nuo siulymo isideti mirena blink.gif net nepasiteiravo ka naudojam vartojam apsaugai. koks tikslas ir kokia nauda is to ginei, net nemaloniai pasijutau, kai bando "isplaut smegenis" ibrukti nenorima daikta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*SIM*SIUS* @ 2012 03 10, 17:15)
per MM kokia antra ar trecia diena kai jau maziau kraujuoji mirksiukas.gif taip tyrimus reike  pasidaryt kol dar nera MM  mirksiukas.gif

Aciū, baigsis MM ir leksiu biggrin.gif
Atsakyti
Jungiuosi ir aš į spyruokliuojančių gretas rolleyes.gif .
Įstatė trečiadienį,kai jau buvo 6 mmm diena.Dėjimo labai bijojau,bet kad taip bus paprastai ir neskausmingai netikėjau.Gydytoja net ir paklausė na kaip,sakau dar kolkas nieko nejutau,paskui gydytoja sako taigi kad jau viskas biggrin.gif ...Paskui gydytoja padarė echo,pažiūrėjo,kaip įsistatė.Parą laiko buvo maudžiantys pilvo apačią skausmai,bet greit ir praėjo.Apsiprausiant jokių siūlų nejutau,iš viso jokio pojūčio,kad turėčiau spiralę.Tiesa,nežymiai pateplioja,bet labai nedaug.Kolkas su vyru neišbandėm mirenos,mažytė baimė ima,ar tikrai nebereikės saugotis blush2.gif biggrin.gif ....
Papildyta:
QUOTE(cvetocik @ 2012 03 10, 17:56)
mes turejom pamastymu del Mirenos, bet kai pagimdziau pasvarstem ir nesidejau smile.gif vakar buvau profilaktiskai pas gine, tai iskart pokalbi pradejo nuo siulymo isideti mirena blink.gif net nepasiteiravo ka naudojam vartojam apsaugai. koks tikslas ir kokia nauda is to ginei, net nemaloniai pasijutau, kai bando "isplaut smegenis" ibrukti nenorima daikta doh.gif

Aš irgi ilgai buvau mąstymų kelyje,bet tiesiog pribrendau tam reikalui,atsibodo saugotis visais kitais būdais,tablečių gerti nenorėjau,nutrauktas lytinis aktas pradėjo įtemptai veikti ir mane,ir vyrą,prezervatyvai tas pats...sprendimą priėmėm su vyru kartu,kai radau akciją Camelijos vaistinėj Mireną už 363 Lt. Už įdėjimą gydytojai sumojėjau 60 Lt.
Tiesa,po mėnesio vėl reikės apsilankyti pas gydytoją pasitikrinti,kaip Mirena laikosi rolleyes.gif ...
Atsakyti
4u.gif
gal teko kuriai susidurti su tokia problema, kaip pienlige?Gal yra mananciu arba zinanciu, kad Mirena-itariamasis Nr.1 del nuolat besitesiancios pienliges (vaginito)? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mandelina @ 2012 03 11, 11:06)

Aš irgi ilgai buvau mąstymų kelyje,bet tiesiog pribrendau tam reikalui,atsibodo saugotis visais kitais būdais,tablečių gerti nenorėjau,nutrauktas lytinis aktas pradėjo įtemptai veikti ir mane,ir vyrą,prezervatyvai tas pats...sprendimą priėmėm su vyru kartu,kai radau akciją Camelijos vaistinėj Mireną už 363 Lt. Už įdėjimą gydytojai sumojėjau 60 Lt.
Tiesa,po mėnesio vėl reikės apsilankyti pas gydytoją pasitikrinti,kaip Mirena laikosi rolleyes.gif ...

jetus, kaip nukrito kainos doh.gif mokėjau beveik trigubai, ir teišbuvo 1,5 metuku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(everlasting♥ @ 2012 03 11, 11:13)
4u.gif
gal teko kuriai susidurti su tokia problema, kaip pienlige?Gal yra mananciu arba zinanciu, kad Mirena-itariamasis Nr.1 del nuolat besitesiancios pienliges (vaginito)? g.gif

Labas,
turiu ir aš įtarimų dėl šitos ,,ponios" šalutinio poveikio, važiuosiu savaitės gale pas kitą gydytoją gal ką paaiškins daugiau. Įsidėjusi Mireną prieš 2,5 m. Viskas lyg ir tvarkoje buvo, o dabar - trys cistos (reikia šalinti), bakterijų ir visokio kito š... visa puokštė, mano ginė akis pastačiusi, vos ne tiesiai šviesiai varo - ,,mergele, esi pasileidusi" ir nei žodžiu neužsimena, kad visos pienligės ir kitos bakterijos gali būti ir nuo Mirenos, kiek pati paskaitinėjusi radau. Na, kantrybės pažiūrėsiu ką kitas daktarėlis pasakys. Svarbiausia, kad prieš metus tikrinausi nebuvo jokių bakterijų verysad.gif na cistos, tik gerokai mažesnės jau buvo aptiktos doh.gif
Atsakyti

QUOTE(Adelina40 @ 2012 03 12, 16:45)
Labas,
turiu ir aš įtarimų dėl šitos ,,ponios" šalutinio poveikio, važiuosiu savaitės gale pas kitą gydytoją gal ką paaiškins daugiau. Įsidėjusi Mireną prieš 2,5 m. Viskas lyg ir tvarkoje buvo, o dabar - trys cistos (reikia šalinti), bakterijų ir visokio kito š... visa puokštė, mano ginė akis pastačiusi, vos ne tiesiai šviesiai varo - ,,mergele, esi pasileidusi" ir nei žodžiu neužsimena, kad visos pienligės ir kitos bakterijos gali būti ir nuo Mirenos, kiek pati paskaitinėjusi radau. Na, kantrybės pažiūrėsiu ką kitas daktarėlis pasakys. Svarbiausia, kad prieš metus tikrinausi nebuvo jokių bakterijų  verysad.gif na cistos, tik gerokai mažesnės jau buvo aptiktos doh.gif

teisingai padaret pakeitusi tokia ginekologe doh.gif bet jei 2,5m buvo tvarka,abejoju kad tai butu mirenos kalte..per 1 pusmeti islenda kad netinka dazniausiai smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif
prisidedu ir aš prie diskusijos apie Mireną.
Pas mane yra šiek tiek kitokia šios "ponios" taip labai garbinamos gydytojų, patirtis g.gif
Žinoma, iš pradžių tai nekėlė jokių problemų, tačiau viskas prasidėjo po keleto metų po spiralės pašalinimo. Merginos, patariu, labai nuoširdžiai, prieš dedant spiralę, labai gerai viską apsvarstykit ir viską išklausinėkit gydytojų (bet anie kalba tik viską iš gerosios pusės).
Aš daugiau nei metai kankinuosi su kaklelio problemomis, kurios, kaip paaiškino gydytojas, labai tikėtinos nuo šios garsios spiralės.
Prieš gerą pusmetį, laukiant prie onkologo kabineto teko kalbėti su ne viena moterimi, kurioms irgi buvo įdėtos mirenos.
Tad, dar kartą nuoširdžiai patariu, įvertinkit rizikos laipsnį ir patausokit savo sveikatą, nes gydytojui patarti yra lengva, ne sau juk deda, o jums. Ir kai bus blogai, kankinsitės jūs, o ne gydytoja...
Sėkmės mielos moterys ir merginos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(debeselis75 @ 2012 03 13, 15:18)
Sveikos merginos smile.gif
prisidedu ir aš prie diskusijos apie Mireną.
Pas mane yra šiek tiek kitokia šios "ponios" taip labai garbinamos gydytojų, patirtis g.gif
Žinoma, iš pradžių tai nekėlė jokių problemų, tačiau viskas prasidėjo po keleto metų po spiralės pašalinimo. Merginos, patariu, labai nuoširdžiai, prieš dedant spiralę, labai gerai viską apsvarstykit ir viską išklausinėkit gydytojų (bet anie kalba tik viską iš gerosios pusės).
Aš daugiau nei metai kankinuosi su kaklelio problemomis, kurios, kaip paaiškino gydytojas, labai tikėtinos nuo šios garsios spiralės.
Prieš gerą pusmetį, laukiant prie onkologo kabineto teko kalbėti su ne viena moterimi, kurioms irgi buvo įdėtos mirenos.
Tad, dar kartą nuoširdžiai patariu, įvertinkit rizikos laipsnį ir patausokit savo sveikatą, nes gydytojui patarti yra lengva, ne sau juk deda, o jums. Ir kai bus blogai, kankinsitės jūs, o ne gydytoja...
Sėkmės mielos moterys ir merginos 4u.gif  4u.gif  4u.gif

tame bėda yra, kad ir nesako, ir dar nelabai ištirtas poveikis....
labai ačiū, man negresia, nes ją pamečiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinala @ 2012 03 02, 18:07)
prieš kelias dienas užsisakiau www.camelia.lt, tai mokėjau 363,24 lt. Ją  gavau jau kitą dieną po užsakymo, labai greit pristatė.
Šiandien žiūrėjau ten pat, tai kaina jau 472,40 lt.
Reikia labai sekti kainas, jos keičiasi dažnai smile.gif

man irgi pavyko nusipirkti uz 363.24 thumbup.gif
Atsakyti