Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė Mirena

Pirmą dėjausi po vieno gimdymo, dėjimo metu jau labai laukiau kada čia labai suskaus, ir ...nieko biggrin.gif sako, jau, aš galvojau kad juokauja, pasirodo tikrai kad jau, pirmą mėn. dar sirgau, o paskui jau ne, mes moterys tikrai geriau ištveriam skausmą, o jei tai tik trumpalaikis pamaudimas tai tikrai nieko tokio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingoša @ 2012 02 28, 13:48)
Pirmą dėjausi po vieno gimdymo, dėjimo metu jau labai laukiau kada čia labai suskaus, ir ...nieko biggrin.gif sako, jau, aš galvojau kad juokauja, pasirodo tikrai kad jau, pirmą mėn. dar sirgau, o paskui jau ne, mes moterys tikrai geriau ištveriam skausmą, o jei tai tik trumpalaikis pamaudimas tai tikrai nieko tokio 4u.gif

ačiū 4u.gif aš šiaip tikrai kantri ne tiek dar gyvenime tekę iškęst, ir gal tikrai jūsų tiesa. nes gi ne alandą ten "grūs" tą spiralę.. kelias minutes galima ir pakentėt.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedre.K. @ 2012 02 28, 12:34)
gal kas pasisakys kas dėjosi negimdę, ar po CP, kaip tas baisusis skausmas  blush2.gif

ac po cp dejausi mirena...gine is anksto perspeju, kadangi esu negimdziusi naturaliai, idejimas yra ganetinai skausmingas, todel pries dejima, kazkur 2 val pres, ji man rekomendavo isgerti nuskauminamuju. Na ir suveike, nieko nejauciau kai dejo. Vakare po idejimo buvo didziuliai pilvo skausmai, bet velgi isgeriau antispazminiu ir skausmas praejo...taigi pasikalbek su saviske, kokius vaistukus nuskausminamus tau rekomenduoja ir isgerk tabletyte savo pacios ramumui mirksiukas.gif

Papildyta:
dabar kreipiuosi su savo problema...zinau, kad mirena gali panaikinti mmm. As ja turiu jau 8 men. ir kiekviena menesi reguliariai prasirgdavau...vat si menesi jau 2 savaites, kaip nesulaukiu savo dienu...normalu, kad mmm dingsta po tiek laiko? galvoju pirktis NT...kazkaip pagalvoju, o jei nestuke.gif ???? nenoriu pakenkti tada vaikiukui...o isimant mirena, kai pastoji, nestumas visada baigiasi persileidimu?
Atsakyti
ačiū labai už atsakymus, palaikymą 4u.gif
aš po vizito pas ginekologę, taigi apžiūrėjo ir jiani nedėtų man mirenos, dėl to nes ji "storesnė", o pas mane ir gimda maža ir kaklelis "užcementuotas". taigi jei užsispirčiau kad visdėlto noriu ją dėtis tai būtų galima daryt saugiai tik ambulatoriškai.. ir yra nemaža tikimybė kad gimda man ją atmes, kai bus įbrukta per prievartą... taigi man rekomenduoja GYNEPLUS. jaučiu čia neteršiu eterio, einu ieškotis info kitur.. ax.gif
beje, apžiūros metu ten kažkur, kur dėtų spiralę kažką ten pažiūrėjo, įkišo, sako praiena sunkiia bet tą plonesnę spiralę įdėtų. ir ką norėjau paskyt, kad nieko kažko labai skausmingo nejutau, tai šiek tiek nusiraminau.. cool.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif , svarstau ir as visus uz ir pries... Net spirale turiu nusipirkus, bet vis neprisiruosiu isideti. (Jau metus blush2.gif ) O cia dar perskaiciau apie abortuojanti poveiki, nors kitur radau parasyta taip "Dėl nuolat išskiriamo nedidelio progestino kiekio slopinamas gimdos gleivinės vešėjimas bei tirštinamos gimdos kaklelio gleivės, dėl kurių spermijai negali patekti į gimdą, todėl apvaisinimas apskritai negali įvykti." Tai kaip is tikruju? Ivyksta tas apvaisinimas ar ne?
Ir dar, gal kuri is nesiojanciu sergat migrena? Ar nebuna nuo spirales blogiau? g.gif
Atsakyti
dabar internete camelijoj 619.98 Lt....

gal kur matete pigiau?
Atsakyti
Prieš kelias sav. pirkau Eurovaistinėj su Medus kortele-495 Lt. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(emely @ 2012 02 29, 17:55)
Sveikos 4u.gif , svarstau ir as visus uz ir pries... Net spirale turiu nusipirkus, bet vis neprisiruosiu isideti. (Jau metus  blush2.gif ) O cia dar perskaiciau apie abortuojanti poveiki, nors kitur radau parasyta taip "Dėl nuolat išskiriamo nedidelio progestino kiekio slopinamas gimdos gleivinės vešėjimas bei tirštinamos gimdos kaklelio gleivės, dėl kurių spermijai negali patekti į gimdą, todėl apvaisinimas apskritai negali įvykti." Tai kaip is tikruju? Ivyksta tas apvaisinimas ar ne?
Ir dar, gal kuri is nesiojanciu sergat migrena? Ar nebuna nuo spirales blogiau?  g.gif

Man irgi aktualus tas klausimas buvo, todėl klausiau gyd. Jis patikino, kad apvaisinimas nevyksta.
Atsakyti
QUOTE(Žm@nytė @ 2012 03 02, 13:02)
dabar internete camelijoj 619.98 Lt....

gal kur matete pigiau?

prieš kelias dienas užsisakiau www.camelia.lt, tai mokėjau 363,24 lt. Ją gavau jau kitą dieną po užsakymo, labai greit pristatė.
Šiandien žiūrėjau ten pat, tai kaina jau 472,40 lt.
Reikia labai sekti kainas, jos keičiasi dažnai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinala: 02 kovo 2012 - 18:10
QUOTE(kristinala @ 2012 03 02, 18:07)
prieš kelias dienas užsisakiau www.camelia.lt, tai mokėjau 363,24 lt. Ją  gavau jau kitą dieną po užsakymo, labai greit pristatė.
Šiandien žiūrėjau ten pat, tai kaina jau 472,40 lt.
Reikia labai sekti kainas, jos keičiasi dažnai smile.gif

Vasario mėnesį buvo speciali akcija 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LauraP: 03 kovo 2012 - 11:17
QUOTE(emely @ 2012 02 29, 18:55)

Ir dar, gal kuri is nesiojanciu sergat migrena? Ar nebuna nuo spirales blogiau?  g.gif

Man buvo blogiau.
Atsakyti
Sveikos,pasidalinsiu sena patirtimi: po antro vaiko gimimo isidejau mirena , atidraugavau 5m ir nsprendziau kad noriu pagranduko. Iseme man ja ir pradejom gaminti pagranduka... pirmi vaiaki atsirado galima sakyti nuo minties kad gal reikia, deja po miremos isemimo praejo metai pakol uzkibo, nors visa ta laika saziningai skaiciavausi kada ovuliacija, kada galima lengviausiai uzkipti wink.gif Gimus pupai po 6 men isidejau vel mirena nors maitinau. Pienas nedingo, nesumazejo, atmaitinau iki 2m ir buvau saugi del netyciuku ir neturejau jokiu nepatogumu del sirgimu.
Daba vel stuktelejo 5m kai reik pakeisti i nauja ir kad ir kiek mastau alternatyvas bet nieko patogesnio nesugalvoju, nei del sveikatos, nei del saugumo nei del kainos. ( pamirsau pamineti pas mane jaunysteje budavo labai sunkios ir skausmingos mmm, net pagimdzius nepalengvejo. mirenos draugystes metu as pamirsau kas tai yra, uztenka til alldays iklotelio porai dienu del patepliojimo, nei skausmu, nei plaukimo nei nuotaiku kaitu )
Idealu, patogu...rekomenduoju
Atsakyti