Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės...

QUOTE(NOKIA @ 2012 01 09, 10:00)
Ar pasikeite pasto slaptazodis? neleidzia ieiti... schmoll.gif

vargais negalais pagaliau atsidare thumbup.gif
Atsakyti
Jugeta, šiandien tau neeilinė diena. biggrin.gif
SU GIMTADIENIU! clap.gif happybday.gif clap_1.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.@usra: 09 sausio 2012 - 14:07
Jugeda, su gimtadieniu tave!!! Sveikatos ir norų išsipildymo!!! user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 09 sausio 2012 - 14:25
Su gimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Norėjau Jūsų patarimo. Mano vienas mokinukas smarkiai apdegė koją bekurdamas su draugais laužą. Dabar ligoninėj. Kaip jūs manot, ar reiktų organizuot kokias rinkliavas su klasės tėveliais ar ne? Šeima sunkiai verčiasi. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 09 sausio 2012 - 14:52
QUOTE(zuzanele @ 2012 01 09, 14:51)
Su gimtadieniu 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Norėjau Jūsų patarimo. Mano vienas mokinukas smarkiai apdegė koją bekurdamas su draugais laužą. Dabar ligoninėj. Kaip jūs manot, ar reiktų organizuot kokias rinkliavas su klasės tėveliais ar ne? Šeima sunkiai verčiasi. g.gif

Net nežinau, bet pakalbėti su klasės aktyvu, manau, galima. Ką pasiūlys patys tėvai? Jei yra galimybė, kodėl nepadėjus bėdoje ax.gif

Sveikutės 4u.gif
Vajei, sakot ilgalaikius planus narsto unsure.gif Reisk eit tada tvarkytis, nes aš iš tų ekspromtininkių - mėgstu pakaitalioti pagal situaciją doh.gif

Jugeta, su gimtadieniu happybday.gif
Atsakyti
Jugeta, su tortadieniu user posted image
Papildyta:

Pabandyk organizuoti visoje savo mokykloje akciją, paremti šią šeimą. Man atrodo, atsiras tau pritariančių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b.s: 09 sausio 2012 - 15:35
b.s. ar trečiadienį eini į seminarą apie vertinimą blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2012 01 09, 15:36)
b.s. ar trečiadienį eini į seminarą apie vertinimą  blush2.gif ?

Jo biggrin.gif Gal būsi?
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2012 01 09, 15:39)
Jo  biggrin.gif Gal būsi?

Aha biggrin.gif ax.gif Susimatysim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2012 01 09, 15:59)
Aha  biggrin.gif  ax.gif Susimatysim  4u.gif

Ir aš užsiregistravau į šį seminarą 4u.gif VISOS susitiksim gathering.gif thumbup.gif

Jugeta GRAŽAUS IR ĮSIMINTINO GIMTADIENIO happybday.gif
Atsakyti

Sveikutes 4u.gif

Daryciau tevu susirinkima ir leisciau tevams spresti, kad nelikti paskui kaltai. kaip daznai pas mus buna. g.gif

Jugeta, su gimsiuku 4u.gif

Aurute, laikysim uz tave kumscius 4u.gif

Mergaites, ar jums reikejo per atostogas vaiku pildyt klases aukletojo darba?? Mums reikia, neismastau, ka irasyt i klases aukletojo veikla per atostogas?? Gal patarsit?
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2012 01 08, 22:05)
Pasiilgsime Tavęs , Aurute. Kuo didžiausios sėkmės operuojančiam chirurgui ax.gif

Sėkmės. Nosį aukštyn - viskas bus puiku.
4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Su nekantrumu lauksim Tavęs.
4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti