Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės...

[quote=Aurute,2012 01 08, 01:09]
Labas vakariukas
Ketvirtadienį gulu ligoninėn. Ranka sustreikavo. Reik operuot.

Linkiu kuo greičiau pasveikti 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Prisidedu prie linkėjimų Aurutei 4u.gif
Papildyta:
Pirmokės ar skaito jūsiškiai knygeles? Jei taip, tai gal irgi kokias pupas ar pan. auginat? Su tais keliais, kurie skaito.
Atsakyti
[quote=Aurute,2012 01 08, 01:09]
Labas vakariukas

Aurute, 4u.gif ir aš prisidedu prie visų mergaičių linkėjimų kuo greičiau pasveikti.
console.gif
Atsakyti
Aurute, sveikatėlės kuo didžiausios!!! Laikykitės!

Ginantis metodininką, manęs planų neprašė (pamokos planų). Aš rengus esu integruotus ilgalaikius planus, tai tuos išnarstė atidžiai
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2012 01 08, 17:47)
Sveikutės  4u.gif

Aurute, sėkmės  4u.gif  4u.gif  4u.gif Lauksim sugrįžtant  mirksiukas.gif

Mergaitės, sakykit, tos kurios neseniai apsigynėte metodininką...Ar žiūri kas planus? Ką žiūri stebėtojai? Tik pamokas? Žylu jau... doh.gif Bijau siaubingai...kažkodėl  blink.gif  g.gif

Pas mus tai viską žiūrėjo, iš anksto popieriukus buvom nuvežę inspektorei, kad išstudijuotų doh.gif O nuo pamokų daug priklauso... Pasiruošk itin smulkmeniškai mirksiukas.gif
Pamokos planų nereikėjo pateikt, tik kiekvienos pamokos temą ir tikslus ant lapo rašėm ir davėm stebėtojams.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaiduuse: 08 sausio 2012 - 18:48
Sveikos, sauniosios pradinukes!
Labai atsiprasau uz isibrovima i jusu temuke ax.gif
Noreciau paklausti tu is jusu, kas naudojates savo darbe interaktyviosiomis lentomis: kokios firmos jas turite?
Zadame parupinti savo mokytojai tokia su projektoriumi, bet net nezinome nuo ko pradeti. Pagalvojau, kad butu paprasciau jei zinociau bent kokiomis kitos mokytojos ant Lietuvos naudojasi, o ir musiskei butu paprasciau jei galetu su kitomis pabendrauti, pasikonsultoti ax.gif

Aurute, sveikatos 4u.gif (esame pazistamos per klaipedieciu kaimyniu temuke mirksiukas.gif )
Atsakyti
Aurute, sveikatos ir optimizmo user posted image
Atsakyti
Aurute, sveikatos ir linkejimai tau 4u.gif

Mielosios, buvau praeita savaite seminare IKT pradinese klasese, tai atsirinksiu informacija ir imesiu i bendra lobyna. As ir labai dziaugiuosi, kad esate tokios saunios, kurybingos, idomios. Pabandysiu po atostogu panaudoti sviesofora, cia kazkurios (nepamenu ax.gif kurios) mintis ir net foto buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lamur: 08 sausio 2012 - 21:43
QUOTE(Aurute @ 2012 01 08, 01:09)

Pasiilgsime Tavęs , Aurute. Kuo didžiausios sėkmės operuojančiam chirurgui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(riešutasgilė @ 2012 01 08, 18:46)
Pirmokės ar skaito jūsiškiai knygeles? Jei taip, tai gal irgi kokias pupas ar pan. auginat? Su tais keliais, kurie skaito.

Sausio mėnesio viduryje esu suplanavusi pirmokėliams pažintinę pamokėlę bibliotekoje. Vaikų laukia neeilinis įvykis- tądien jiems bus užvestos skaitytojo kortelės, ir jie galės parsinešti pirmąsias knygeles. smile.gif Dabar kol kas nefiksuoju pavienių skaitytojų rezultatų viešai. Parašau įvertinimą pasiekimų knygelėje ir tiek. Tiesa, šiemet mano pirmokėliai skaitys "Lututės" žurnaliuką. Tėveliai kaip Kalėdinę dovanėlę visiems užprenumeravo. Tada ir pradėsiu motyvuoti (ne) skaitančius mokinukus. Greičiausiai klasės stende, šalia kiekvieno pirmokėlio bitutės esančiame kibirėlyje įklijuosiu po lipduką su perskaitytos knygelės pavadinimu. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 08 sausio 2012 - 22:41
QUOTE(AJ_Lt @ 2012 01 08, 20:19)

Noreciau paklausti tu is jusu, kas naudojates savo darbe interaktyviosiomis lentomis: kokios firmos jas turite?

Pas mane SMART interaktyvi lenta, čia iš firmos BMK...

Atsakyti
Ar pasikeite pasto slaptazodis? neleidzia ieiti... schmoll.gif
Atsakyti