Visą LINKSMĄJĄ EDUKACIJĄ, kurią buvo atsiuntusi b.s. sukėliau į mūsų paštą ir nuotraukų galeriją. Tikiuosi pavyks rasti, stengiausi aiškiai surašyti kas ir kaip .
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 01 06, 21:57)
Visą LINKSMĄJĄ EDUKACIJĄ, kurią buvo atsiuntusi b.s. sukėliau į mūsų paštą ir nuotraukų galeriją. Tikiuosi pavyks rasti, stengiausi aiškiai surašyti kas ir kaip .
Dėkui dėkui Labai stropiai padirbėta.
Sveikutės,
Pasimečiau informacijoje. Buvo skelbta pradinukų ir vyresnių kl. lietuvių kl. diktanto konkursas. Gal žinote, kur ieškoti informacijos? Būsiu dėkinga, jei parašysite. Gero savaitgalio ir ateinančio pirmadienio.
Pasimečiau informacijoje. Buvo skelbta pradinukų ir vyresnių kl. lietuvių kl. diktanto konkursas. Gal žinote, kur ieškoti informacijos? Būsiu dėkinga, jei parašysite. Gero savaitgalio ir ateinančio pirmadienio.
QUOTE(R.@usra @ 2012 01 06, 23:15)
Dėkui dėkui Labai stropiai padirbėta.
NE TAS ŽODIS SIŲSTIS PAVARGAU O DABAR DAR PERŽIŪRĖT TIEK REIKTŲ SEKRETORĘ ĮSITAISYT
QUOTE(agė-melagė @ 2012 01 07, 00:03)
NE TAS ŽODIS SIŲSTIS PAVARGAU O DABAR DAR PERŽIŪRĖT TIEK REIKTŲ SEKRETORĘ ĮSITAISYT
Jei aš tokią būčiau turėjus, tai viskas daug greičiau pašte būtų atsidūrę . Jau net nesmagu prieš b.s., kad taip ilgai užtrukau, dar buvau sugebėjus pamiršti apie šį darbelį
Apie diktantus nieko nežinau
Sveikutės Radau pas save skaidres apie Užgavėnes, nusiunčiau į paštą. Gal tokių neturėjote . Ir dar visokių kitokių skaidrių nusiunčiau, kurias gal tėvų susirinkimams pritaikysite ar dar kur kitur
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 01 06, 18:57)
Pas mumi taip ir sudėtos atostogos .
Na va. O Užgavėnės vasario 21 . Ir pas mumi taip atostogos, tik dar vasario 17 pridėta.
QUOTE(lutute1 @ 2012 01 06, 19:41)
Labai dėkoju šauniai auglinai. Kiek pašte įvairiausios medžiagos sausio 13-ai ir kitoms valstybinėms šventėms! Džiaugiuosi, kad šiemet neteks galvos sukti, kokias pateiktis pademonstruoti 1-4 klasėms. Ačiū dar kartą
Reiks viską suruošt ir palikt pavduojančiai mokytojai, kad vaikams įdomu būtų ir jai daug ruoštis nereikėtų. Pakaks jai ir pamokom ruoštis...
Labas visoms Nu mergaitės ir užvertėt paštą Šitiek gėrybių, net akys raibsta . Labai labai ačiū visoms siuntusioms, paieškosiu ir aš savo kompe, gal ką rasiu, o tai jaučiuosi skolinga ...
QUOTE(Aurute @ 2012 01 07, 11:36)
Reiks viską suruošt ir palikt pavduojančiai mokytojai, kad vaikams įdomu būtų ir jai daug ruoštis nereikėtų. Pakaks jai ir pamokom ruoštis...
Kur, Aurute, iškeliauji, kad prireikė pavaduojančios mokytojos
Sveikutės
Sėdžiu namie, tad prisigalvoju visokių sau užduočių Gal galit pasakyti kur rasti programą, kad būtų galima konvertuoti dainas iš MP3 formato į WMP?
Pas mus ką tik trumpa pūga praėjo
Sėdžiu namie, tad prisigalvoju visokių sau užduočių Gal galit pasakyti kur rasti programą, kad būtų galima konvertuoti dainas iš MP3 formato į WMP?
QUOTE(zuzanele @ 2012 01 07, 15:52)
Sveikutės
Sveikutės
Kaip smagu apsilankyti nameliuose, kur visada esi laukiamas - niekad nenutrūksta jo egzistavimas O tarpduryje pasitinka tokie malonūs vaizdeliai. Ačiū 22peliukui22
Zuzanėle, konvertavimui ir apskritai, muzikos perkėlimui iš CD į kompiuterį, aš naudoju CDex programėlę. Ji laisvai platinam. Superelementari. Žinoma, todėl daug galimybių nesuteikia, bet man užtenka ....
Nu niekaip nesuprantu , mergičkos, kaip jūs visko tiek spėjate nuveikti Ir pateiktis pasidaryti ir renginius organizuoti, ir pamokoms puikiai pasiruošti .. Nu , atrodo, sėdžiu ir sėdžiu prie darbo, bet tiek nenuveikiu Sėkmės didžiausios visoms
Papildyta:
Dar klausimėlis. Kaip jūs organizuojate dailyraščio konkursą "Rašom 2012"? Ar duodate vaikams rašyti ant paprasto balto popieriaus, po apačia pasikišus liniuotą lapą? Ar tiesiai rašo ant sąsiuvinio lapų? Aš pernai buvai pilkai atspausdinus linijas, sucentravusi. Bet nemanau, kad tai buvo gerai. Žiūriu, kad šiais metais skelbiamas iš šis ir dar piešinių bei dailyraščio konkursas apie pasakas. Gal dar kas ir dailyraščio reikalavimus turi?