Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės...

Vaidinimų tai tikrai reikia, siųskit, jei galit, nes mūsų darbe tai visada pravers.
Atsakyti
QUOTE(Vilsonyte @ 2012 01 26, 19:52)
Yra 1kl. PUPOS knygoje prie temos "Kelias ir gatvė".  Dainelė vadinasi "Būk atidus!Būk atsargus!" Dainelė su žodžiais ir su fonograma. Nežinau ar tiks Tau ta dainelė smile.gif

Labai ačiū.
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2012 01 26, 16:20)
Sveika sugrįžusi ir pasveikusi. Tuoj nusiųsiu į paštą  mirksiukas.gif

AČIŪŪŪŪūūūū.... clap.gif clap.gif clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 01 26, 20:18)
Vaidinimų tai tikrai reikia, siųskit, jei galit, nes mūsų darbe tai visada pravers.

jau 1 pašte.
Atsakyti
QUOTE(rutagra @ 2012 01 25, 22:09)
Maniškis pernai dalyvavo  rolleyes.gif  Parėjo visas išsigandęs  doh.gif  Jautrus jis... Bet nieko... Gerai, kad leidau.. Sužinojo, kad ir kitokių mokymosi būdų yra. Šiais metais bus lengviau. Manau, jog dėl šios patirties labiau koncentruosis į užduočių atlikimą, o ne į pasikeitusią aplinką. Tik mes ne internetiniam psl treniravomės. Bent jau pernai tai užduotys tokios  pasenę.. Turiu sukaupusi kelių metų olimpiadines užduotis. Tai su jomis treniruojasi. Dar tokį pat pildymo lapą turiu - tai ir jį pabandėm.Sėkmės  drinks_cheers.gif
Papildyta:

Kaip tik vakar vedžiau seminarą apie šią programą savo mokyklos kolegoms  4u.gif Įkalbinėjau naudotis ja  biggrin.gif
Man dar toli iki kai kurių čia bendraujančių kolegių..

Pranešimas seminarui vienas yra. thumbup.gif
Atsakyti
Į paštą nusiunčiau keletą tekstinių uždavinukų pirmokėliams. Man vis pritrūksta vadovėlyje...

Atsakyti
Kažkada gyriaus, kad lipdau Abėcėlės šventės scenarijų. Žiūrinėjau ir A.Matučio "Girios abėcėlę", ir V. Palčinskaitės "Karalius pametė raidyną", ir dar šį tą... Turiu prisipažint, kad nieko gero nesulipdžiau, tad beliko prisimint vieną gerą pradinukių puslapį, kur visokių gėrybių pridėta. Naudodamasi proga jį pareklamuosiu, gal kas irgi ką reikalingo atras..

http://pradinukas.ku.lt/Renginiai.htm

Atsakyti
Labas visoms 4u.gif . Ateinu šiandien su problema. Labai reikia patarimo ax.gif . Sakykit, kaip jūs sprendžiat mergaičių pletkų - apkalbų problemą g.gif ? Jau nusibodo gražiai kalbėti su jomis ir prašinėti taip nesielgti doh.gif . Šiandien skambino viena mama su ta pačia problema ir jau tikrai reikia kažką daryti g.gif . Ką jūs darot? Manau, kad šita bėda yra visose vyresnėse klasėse doh.gif ...
Atsakyti
Smagu penktadienis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 01 27, 16:27)
Labas visoms  4u.gif . Ateinu šiandien su problema. Labai reikia patarimo  ax.gif . Sakykit, kaip jūs sprendžiat mergaičių pletkų - apkalbų problemą  g.gif ? Jau nusibodo gražiai kalbėti su jomis ir prašinėti taip nesielgti  doh.gif . Šiandien skambino viena mama su ta pačia problema ir jau tikrai reikia kažką daryti  g.gif . Ką jūs darot? Manau, kad šita bėda yra visose vyresnėse klasėse  doh.gif ...

Mano klasėj atvirkščiai- problema su berniukais. Kiek kalbu, kiek aiškinu, beveik kasdien santykius aiškinasi muštynėmis, grasinimais po pamokų sumušti doh.gif Na niekaip... O jau skundžia, kaltina vienas kitą... unsure.gif Ir tėvai ateina pasikalbėti, niekas negelbsti. Pažada tą dieną, kad nebesimuš ir vėl viskas iš naujo...
Papildyta:
QUOTE(riešutasgilė @ 2012 01 27, 16:27)
Smagu penktadienis thumbup.gif

Taip.... penktadienis.... O jei dar savaitės pradžioj šalčiai... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 01 27, 16:30)
Mano klasėj atvirkščiai- problema su berniukais. Kiek kalbu, kiek aiškinu, beveik kasdien santykius aiškinasi muštynėmis, grasinimais po pamokų sumušti :

Kokius aršuolius turi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 27 sausio 2012 - 15:41
QUOTE(zuzanele @ 2012 01 27, 16:30)
Mano klasėj atvirkščiai- problema su berniukais. Kiek kalbu, kiek aiškinu, beveik kasdien santykius aiškinasi muštynėmis, grasinimais po pamokų sumušti doh.gif Na niekaip... O jau skundžia, kaltina vienas kitą... unsure.gif Ir tėvai ateina pasikalbėti, niekas negelbsti. Pažada tą dieną, kad nebesimuš ir vėl viskas iš naujo...
Papildyta:
Taip.... penktadienis.... O jei dar savaitės pradžioj šalčiai... cool.gif

O mano berniukai nesimuša, kažkaip problemų nėra ax.gif . Mergaitės dominuoja klasėje, tai ir jų problemos ryškesnės doh.gif ...
Atsakyti