Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės...

QUOTE(Betukas @ 2012 01 26, 11:20)
Sveikutės 4u.gif
Pirmame pašte buvau atsiuntus visą projektą "Spalvų savaitė".  mirksiukas.gif  O dainavome mes tada Bavarijos "Spalvotas spalvotas..."  thumbup.gif

Maniškiai rašo matematikos testą  cool.gif  O mokytoja .... cool.gif  blush2.gif

thumbup.gif O mokytoja šaunuolė, prasmingai išnaudoja laiką lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba dienele

Parskuodžiau namo su jum pabendraut ir vėl lėksiu mokyklon. Pas mus šiandien atvirų durų diena. Dar lektorę pasikviečiau paskaitėlei, apie tėvų atsakomybę už vaiko sveikus dantukus. Tai ruoštis reik ir man.

QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 01 23, 21:01)
Būčiau begalo dekinga, lauksiu smile.gif o uz susitikimą reikejo moketi/

Net neatsimenu... gal kiek ir mokėjom... Knygelių jo pirkom...
Šiandien su bibliotekininke kalbėjau dėl kontaktų. Kai tik ką sužinosiu, parašytsiu į až. O tu kokiam mieste? Kokia mokykla?... jei paklaustų manęs kas ten domisi.

QUOTE(Iruciukass @ 2012 01 23, 21:10)
Mergaitės, kas dalyvaujate Drugelių konkurse?

Aš, matyt, kažką praleidau... g.gif gal dar plevėsai kas nors priminkit, kas tai per daiktas... blush2.gif

QUOTE(R.@usra @ 2012 01 23, 22:06)
Aurute, kaip smagu girdėti, kad jau sveikatėlė geryn thumbup.gif 

4u.gif

QUOTE(Iruciukass @ 2012 01 24, 15:55)
O dabar klausimas kita tema. Sakykit,mielosios, ar lengva ranka rašote Aukštesn. lygio vertinimą iš kūno kult., dailės, etikos? Ar daug vaikų tikrai to verti? Į ką labiau kreipiate dėmesį? Man labai sunku vertinti šiuos dalykus.

Pas mus dauguma klasėje yra pagrindinio lygio. Aukštesnis tik tada, kai vaikas tikrai matosi, kad "perspjauna" pagrindinio lygio vaikus.
Jei vaikas daro tai, ką turi daryti, tai jis ir yra pagrindinio lygio. Jei daro daugiau - tada tik aukštesnis. Mes šitai ir užprotokolavom metodinėje grupėje.

QUOTE(rityte @ 2012 01 24, 23:11)
Į paštą nusiunčiau dirbančioms su Smart lenta 1 kl. matematikos pamokai kartojimo užduotis. Ruošiau pagal Kiseliovo vadovėlį su Smart Notebook programa. Bet man PowerPoint visvien labiau prie širdies smile.gif

Va ir aš kol kas dar labiau su pps... blush2.gif Neįvaldau dar pakankamai...

QUOTE(agė-melagė @ 2012 01 25, 19:19)
Na čia jau kaip pažiūrėsi lotuliukas.gif Žiūrint, ko nori. Power neturi tiek galimybių tai jau tikrai biggrin.gif

Gausi mus mokyt. Pavasaris ne už kalnų.

QUOTE(rutagra @ 2012 01 25, 21:14)
Apie Smart.. Jei jūs Smart Notebook naudosite tik kaip vaizdinę statinę priemonę, tai  animacija,  vizualumu sunku varžytis šiai programai su PowerPoint.

Tu taip pat...

QUOTE(naminukė @ 2012 01 25, 21:35)
Gal kas papasakotų, kaip sekėsi praeitais metais "Kengūroj" pirmokams? Persiunčiau klasės tėveliams puslapio su treniruotėmis nuorodą, tai mamos nustebusios manęs klausinėja, ką ten veikti pirmokams, jei daugybos nesimokėm ir iš vis skaičiuojam tik iki 10... Tai ir nežinau, ar tikrai ragint dalyvaut... 

Juk gali rinktis. Aš pernai leidau kas tik norėjo. Lai susipažįsta su aplinka... ir tėvai, ir dalyvavę vaikai buvo patenkinti, nors kai kurie tik kelias užduotėles teišsprendė.

QUOTE(rutagra @ 2012 01 25, 22:09)
Kaip tik vakar vedžiau seminarą apie šią programą savo mokyklos kolegoms  4u.gif Įkalbinėjau naudotis ja  biggrin.gif
Man dar toli iki kai kurių čia bendraujančių kolegių..

Teks tą seminaro medžiagą ir į Klaipėdą atsivežt drinks_cheers.gif

QUOTE(lutute1 @ 2012 01 25, 22:41)
O kad Tu mums tokį seminarą gyvai? mirksiukas.gif Kad tik Aurutė greičiau pasveiktų... Čia žiūrėk ir pavasaris nebe už kalnų... Organizuosimės forumiečių praktinį seminarą.

Vyrą jau informavau drinks_cheers.gif

Pradėkim rinkti datą ir sudarinėt programą user posted image

Merginos, gal ir yra pašte, bet aš nesugebu surast visoj informacijos gausybėj. Man reiktų to nykštukų medžio, kur vaikas turi pasirinkt, kur jis yra ant to medžio. Analizę radau, o piešinio su sunumeruotais nykštukai nerandu.
Atsakyti
Nusiuniau į paštą dar vieno konkurso aprašymą. Gal susidomėsite.
Atsakyti
Labas,
taigi darbe išklausinėjau apie tą šokių diską- niekas dar neturi....
O dėl vaidinimo kur klausėt apie tuos pabėgusius vaikus tai neatsimenu tikslaus pavadinimo atrodo"Vaikystės šalis" ar dar kitaip. jis yra pašte jau seniau.
Turiu dar 2 vaidinimus visai neblogus, o svarbiausia neeiliuotus, jei kam įdomu, galėsiu į paštą išsiųsti. Parašykit jei reikia.
Papildyta:
QUOTE(Iruciukass @ 2012 01 26, 14:36)
Nusiuniau į paštą dar vieno konkurso aprašymą. Gal susidomėsite.

O kuriam pašte, nerandu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nonele: 26 sausio 2012 - 15:59
QUOTE(nonele @ 2012 01 26, 16:58)
Labas,
taigi darbe išklausinėjau apie tą šokių diską- niekas dar neturi....

Kaip gaila unsure.gif ...
Atsakyti
Papildyta:
O kuriam pašte, nerandu...

Pirmam paste: pradinuke1
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2012 01 26, 14:14)
Laba dienele

Merginos, gal ir yra pašte, bet aš nesugebu surast visoj informacijos gausybėj. Man reiktų to nykštukų medžio, kur vaikas turi pasirinkt, kur jis yra ant to medžio. Analizę radau, o piešinio su sunumeruotais nykštukai nerandu. [/color]

Sveika sugrįžusi ir pasveikusi. Tuoj nusiųsiu į paštą mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū viską susiradau. Kokios mes turtingos, tiek daug visko, kad net sunku surasti:))
LAAAbai reikia kokios dainelės apie šviesoforą ar šiaip , kad saugiam eismui tiktų, gal kas turit. Tik nereikia Čereškevičienės...
Atsakyti
Turiu dar 2 vaidinimus visai neblogus, o  svarbiausia neeiliuotus, jei kam įdomu, galėsiu į paštą išsiųsti. Parašykit jei reikia.

Vedu dramos būrelį, tai nežinia kada gali prisireikti. Atsiųsk ax.gif

Žvilgtelėkite. Čia radau neblogų renginių planų.
http://www.upc.smm.l...rekomendacijos/

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 26 sausio 2012 - 17:55
QUOTE(rityte @ 2012 01 26, 00:53)
Nykštukines 2008 m užduotis čia: http://ku.vadoveliai.lt/ 

Ačiū, rityte, už nuorodą. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nonele @ 2012 01 26, 16:34)
LAAAbai reikia kokios dainelės apie šviesoforą ar šiaip , kad saugiam eismui tiktų, gal kas turit. Tik nereikia Čereškevičienės...

Yra 1kl. PUPOS knygoje prie temos "Kelias ir gatvė". Dainelė vadinasi "Būk atidus!Būk atsargus!" Dainelė su žodžiais ir su fonograma. Nežinau ar tiks Tau ta dainelė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(naminukė @ 2012 01 26, 00:42)
"Kengūros" treniruotėse yra  2008m. ir  Nykštukinės užduotys  4u.gif

Aha, ir aš jau radau... smile.gif

Atsakyti