Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės...

QUOTE(rutagra @ 2012 01 25, 22:14)
Apie Smart.. Jei jūs Smart Notebook naudosite tik kaip vaizdinę statinę priemonę, tai  animacija,  vizualumu sunku varžytis šiai programai su PowerPoint. Bet ji nepamainoma, jei ruošiantis pamokoms įterpsite Activity Tool priemones:anagramas, kryžiažodžius, kategorijoms sukurti. Jei neturite pačios lentos - nebaisu. Vaikas, jūs pačios galite daryti viską kompiuteriu, o likusieji stebės vyksmą.

bigsmile.gif Rutagra, aš apakusi! Kokie gebėjimai! Nieko sau pradinių klasių mokytoja... Čia daugiau nei INFORMATIKOS MOKYTOJA. notworthy.gif
Papildyta:
QUOTE(naminukė @ 2012 01 25, 22:35)
Gal kas papasakotų, kaip sekėsi praeitais metais "Kengūroj" pirmokams?  mamos nustebusios manęs klausinėja, ką ten veikti pirmokams, jei daugybos nesimokėm

Ir mane šis klausimas domina. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 25 sausio 2012 - 22:01
QUOTE(naminukė @ 2012 01 25, 22:35)
Gal kas papasakotų, kaip sekėsi praeitais metais "Kengūroj" pirmokams? Persiunčiau klasės tėveliams puslapio su treniruotėmis nuorodą, tai mamos nustebusios manęs klausinėja, ką ten veikti pirmokams, jei daugybos nesimokėm ir iš vis skaičiuojam tik iki 10... Tai ir nežinau, ar tikrai ragint dalyvaut...  g.gif

Maniškis pernai dalyvavo rolleyes.gif Parėjo visas išsigandęs doh.gif Jautrus jis... Bet nieko... Gerai, kad leidau.. Sužinojo, kad ir kitokių mokymosi būdų yra. Šiais metais bus lengviau. Manau, jog dėl šios patirties labiau koncentruosis į užduočių atlikimą, o ne į pasikeitusią aplinką. Tik mes ne internetiniam psl treniravomės. Bent jau pernai tai užduotys tokios pasenę.. Turiu sukaupusi kelių metų olimpiadines užduotis. Tai su jomis treniruojasi. Dar tokį pat pildymo lapą turiu - tai ir jį pabandėm.Sėkmės drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(lutute1 @ 2012 01 25, 23:04)
bigsmile.gif  Rutagra, aš apakusi! Kokie gebėjimai! Nieko sau pradinių klasių mokytoja... Čia daugiau nei INFORMATIKOS MOKYTOJA. notworthy.gif

Kaip tik vakar vedžiau seminarą apie šią programą savo mokyklos kolegoms 4u.gif Įkalbinėjau naudotis ja biggrin.gif
Man dar toli iki kai kurių čia bendraujančių kolegių..
Atsakyti
Gal galit kas į paštą atsiųst pirmokams pasitreniruot senesnių metų kengūros užduotis. dar niekad su pirmokais nedalyvavau. O kengūros treniruočių lauke yra tik 3-4 klasėms? Ar man tik taip atrodo?

Atsakyti
QUOTE(domassss @ 2012 01 25, 23:24)
Gal galit kas į paštą atsiųst pirmokams pasitreniruot senesnių metų kengūros užduotis. dar niekad su pirmokais nedalyvavau. O kengūros treniruočių lauke yra tik 3-4 klasėms? Ar man tik taip atrodo?

Taip ir yra. Tinklapis senas. Reik ryt nepamiršti nuskanuoti Nykštukų užduotis. Jos skirtos pirmai-antrai klasei.
Atsakyti
QUOTE(rutagra @ 2012 01 25, 23:09)
Kaip tik vakar vedžiau seminarą apie šią programą savo mokyklos kolegoms  4u.gif

O kad Tu mums tokį seminarą gyvai? mirksiukas.gif Kad tik Aurutė greičiau pasveiktų... Čia žiūrėk ir pavasaris nebe už kalnų... Organizuosimės forumiečių praktinį seminarą. Laukiu nesulaukiu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(rutagra @ 2012 01 25, 23:35)
Reik ryt nepamiršti nuskanuoti Nykštukų užduotis. Jos skirtos pirmai-antrai klasei.

ax.gif Ir man labai reikėtų Nykštukų užduotėlių...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 25 sausio 2012 - 22:41
QUOTE(rutagra @ 2012 01 25, 23:35)
Taip ir yra. Tinklapis senas. Reik ryt nepamiršti nuskanuoti Nykštukų užduotis. Jos skirtos pirmai-antrai klasei.

4u.gif thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2012 01 25, 23:41)
O kad Tu mums tokį seminarą gyvai? mirksiukas.gif Kad tik Aurutė greičiau pasveiktų... Čia žiūrėk ir pavasaris nebe už kalnų... Organizuosimės forumiečių praktinį seminarą. Laukiu nesulaukiu thumbup.gif
Papildyta:

ax.gif Ir man labai reikėtų Nykštukų užduotėlių...

Galima drinks_cheers.gif
Kad tik nepamirščiau doh.gif .... Namuose skenerio neturiu. Bet mokykloje ryt dirbsiu iki penkių. Tad tikrai galėčiau, jei atmintis nepaves ax.gif
Atsakyti
Mergaitės, antrame pašte tikrai yra Kengūros užduotėlių. Praėjusiais metais tikrai dalinomės jomis. Pašniukštinėkite. Jei nerasite ryt atsiųsiu tai, ką esu sukaupus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(domassss @ 2012 01 25, 23:24)

"Kengūros" treniruotėse yra 2008m. ir Nykštukinės užduotys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(naminukė @ 2012 01 26, 01:42)
"Kengūros" treniruotėse yra  2008m. ir  Nykštukinės užduotys  4u.gif

Taip, radau ir aš Nykštukines 2008 m užduotis čia: http://ku.vadoveliai.lt/ Pasakiau šią nuorodą vaikams, tegul treniruojasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nonele @ 2012 01 25, 19:38)

Niekaip nesugalvoju ką vaidinti šeimos dienai, reiktų pradėti jau galvoti. Nebenoriu eiliuotų kūrinių, o apie pabėgusius vaikus vaidinome, tad nebesumąstau. Gal kokių pasakų naujesnių turit?

O kas čia per vaidinimas??

Labas ankstyvas rytelis 4u.gif Ko tai nesimiega unsure.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

QUOTE(Mergelė @ 2012 01 25, 19:03)
Nu aš irgi dar nepriprantu, o tiksliau ir nelabai moku su ta animacija.  blush2.gif Man PowerPoint greičiau.

Esu dėkinga visoms už pagalbą ir mintis dėl renginio spalbos. Kovo mėnnesį turiu vest, tai jei ką pavyks sukurpti būtinai apsidalinsiu. Toliau dar lauksiu jūsų bitutės minčių ir pasiūlymų rolleyes.gif .

Pirmame pašte buvau atsiuntus visą projektą "Spalvų savaitė". mirksiukas.gif O dainavome mes tada Bavarijos "Spalvotas spalvotas..." thumbup.gif

Maniškiai rašo matematikos testą cool.gif O mokytoja .... cool.gif blush2.gif
Atsakyti