Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės...

QUOTE(smilga1972 @ 2012 01 25, 18:32)
Sveikutės  4u.gif . Mergaitės, gal kas turite DVD  "Šokis mokykloje" arba gal žinote, kur galima įsigyti  blush2.gif ? Norėčiau tokio  ax.gif ... va čia papasakota

Sveikos, biggrin.gif ir aš tokio norėčiau blush2.gif gal kas užmatys, kaip supratau tai dar šviežias diskas, bet labai jau geras thumbup.gif noriu, noriu lotuliukas.gif

Dėl metinio vedimo - mes taip pat braukiam brūkšnį jau kokius 3 metus. lotuliukas.gif

Man kažkodėl rodosi, kad "Trys paršiukai" yra kažkokio rusų autoriaus pasaka bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pirmokiukė: 25 sausio 2012 - 19:03
QUOTE(rityte @ 2012 01 24, 23:11)
Bet tą pasaką sueiliuoti galėjo ir koks lietuvių poetas smile.gif Reikėtų bandyti į paiešką įvesti kokį stulpelį smile.gif

Į paštą nusiunčiau dirbančioms su Smart lenta 1 kl. matematikos pamokai kartojimo užduotis. Ruošiau pagal Kiseliovo vadovėlį su Smart Notebook programa. Bet man PowerPoint visvien labiau prie širdies smile.gif

Nu aš irgi dar nepriprantu, o tiksliau ir nelabai moku su ta animacija. blush2.gif Man PowerPoint greičiau.

Esu dėkinga visoms už pagalbą ir mintis dėl renginio spalbos. Kovo mėnnesį turiu vest, tai jei ką pavyks sukurpti būtinai apsidalinsiu. Toliau dar lauksiu jūsų bitutės minčių ir pasiūlymų rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2012 01 25, 20:03)
Nu aš irgi dar nepriprantu, o tiksliau ir nelabai moku su ta animacija.  blush2.gif Man PowerPoint greičiau.

Na čia jau kaip pažiūrėsi lotuliukas.gif Žiūrint, ko nori. Power neturi tiek galimybių tai jau tikrai biggrin.gif
O tokio kompakto ir aš norėčiau ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2012 01 25, 19:19)
Na čia jau kaip pažiūrėsi lotuliukas.gif Žiūrint, ko nori. Power neturi tiek galimybių tai jau tikrai biggrin.gif
O tokio kompakto ir aš norėčiau ax.gif  ax.gif  ax.gif

Tai ir sakau, kad mman SMART dar tik žaliems. blush2.gif Reik prisėsti ir žaisti, bet dabar taip užsikuitus, kad neturiu net laiko.
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2012 01 25, 20:24)
Tai ir sakau, kad mman SMART dar tik žaliems. blush2.gif  Reik prisėsti ir žaisti, bet dabar taip užsikuitus, kad neturiu net laiko.

Reikėtų iš youtub'ės filmukų atsisiųst apie priemonių kūrimą smartu. Galima ir čia pasižvalgyt, įrankų atsisiųst http://exchange.smarttech.com/search
Atsakyti
Sveikutės,
Dėl šokių disko rytoj paklausiu savo kolegės šokėjos, gal ji turi. Norėčiau ir aš tokio, būtinai pasidomėsiu, kad tik nepamirščiau. Ji ten visokių najovių pagauna:)
Niekaip nesugalvoju ką vaidinti šeimos dienai, reiktų pradėti jau galvoti. Nebenoriu eiliuotų kūrinių, o apie pabėgusius vaikus vaidinome, tad nebesumąstau. Gal kokių pasakų naujesnių turit?
Tiesa, kuriai reikėjo dainelių apie spalvas, mačiau pašte kiek seniau buvo apie visas gerų dainelių.
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2012 01 25, 20:03)

Esu dėkinga visoms už pagalbą ir mintis dėl renginio spalbos. Kovo mėnnesį turiu vest, tai jei ką pavyks sukurpti būtinai apsidalinsiu. Toliau dar lauksiu jūsų bitutės minčių ir pasiūlymų rolleyes.gif .

Įmečiau į paštą ką turėjau apie spalvas. kai kas rusų kalba. Jei supranti, galima išsiverst. Gal ką pritakysi šventei. o jei ne, tai gal kam tiks dailės pamokoms ar šiaip kokiai veiklai paįvairinti.
Papildyta:
QUOTE(nonele @ 2012 01 25, 20:38)
Sveikutės,
Dėl šokių disko rytoj paklausiu savo kolegės šokėjos, gal ji turi. Norėčiau ir aš tokio, būtinai pasidomėsiu, kad tik nepamirščiau. Ji ten visokių najovių pagauna:)
Niekaip nesugalvoju ką vaidinti šeimos dienai, reiktų pradėti jau galvoti. Nebenoriu eiliuotų kūrinių, o apie pabėgusius vaikus vaidinome, tad nebesumąstau. Gal kokių pasakų naujesnių turit?
Tiesa, kuriai reikėjo dainelių apie spalvas, mačiau pašte kiek seniau buvo apie visas gerų dainelių.

O koks čia vaidinimas apie pabėgusius vaikus? Sudomino.
Atsakyti
Merginos, klausiat dėl metinių įvertinimų pradinukams. Turiu pasakyti, kad metiniu įvertinimu laikomas paskutinio trimestro ar pusmečio įvertinimas, tai paskaityti galite šiame dokumente (atrodo 29 punktas
http://www.smm.lt/ug...02011-05-12.pdf

Žinoma, čia tik projektas. O gal jis jau yra patvirtintas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nengute: 25 sausio 2012 - 19:59
Sveikos
Apie Smart.. Jei jūs Smart Notebook naudosite tik kaip vaizdinę statinę priemonę, tai animacija, vizualumu sunku varžytis šiai programai su PowerPoint. Bet ji nepamainoma, jei ruošiantis pamokoms įterpsite Activity Tool priemones:anagramas, kryžiažodžius, kategorijoms sukurti. Jei neturite pačios lentos - nebaisu. Vaikas, jūs pačios galite daryti viską kompiuteriu, o likusieji stebės vyksmą.
Patarimas pirmos klasės matematikos priemonei - naudokite ne tokį smulkų languotą foną. Jis margina akis. Manau, labiau tikrų fonas su pimokiško matematinio sąsiuvinio langeliais. Ir pavaizuot pirmokams kur kaip rašyti patogiau. Jį galima surasti prie fonų. Taip pat ten yra ir įvairiomis linijomis lietuvių pamokai liniuotas fonas. 4u.gif Gal per daug kišu nosį? Neįsižeiskite blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(riešutasgilė @ 2012 01 25, 17:52)
Ar žadat "Kengūroj" dalyvaut?

Gal kas papasakotų, kaip sekėsi praeitais metais "Kengūroj" pirmokams? Persiunčiau klasės tėveliams puslapio su treniruotėmis nuorodą, tai mamos nustebusios manęs klausinėja, ką ten veikti pirmokams, jei daugybos nesimokėm ir iš vis skaičiuojam tik iki 10... Tai ir nežinau, ar tikrai ragint dalyvaut... g.gif
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2012 01 25, 19:26)
Reikėtų iš youtub'ės filmukų atsisiųst apie priemonių kūrimą smartu. Galima ir čia pasižvalgyt, įrankų atsisiųst  http://exchange.smarttech.com/search

Žvalgysimės, mokysimės, tik tai atidedu vasarai. blush2.gif Jau nebepavežu. Nusėdo baterija.
JAu kai pradėsiu mokytis, tai užmėtysiu jus visas savo klausimais, o jūs man kantriai, kaip ir visada noriai padedat, atsakinėsit. ax.gif

QUOTE(nonele @ 2012 01 25, 19:38)

Kuriam pašte Nr.1 ar Nr.2?

Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2012 01 25, 22:49)
Kuriam pašte Nr.1 ar Nr.2?

Antrame pašte. Dainelių apie spalvas yra Ledu autobusiuko rinkinyje smile.gif
Atsakyti