Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės...

QUOTE(ninkute @ 2012 01 24, 22:47)
Apie spalvas nelabai ką turiu. Mielosios, gal galite padėti? Ruošiamės skaitovų konkursui ir vienas mokinys pasirinko ištrauką, bet nežinau autoriaus ir pavadinimo. O ištrauka apie paršiukus Nifą, Nafą, Nufą, kaip statėsi namus. Gal žinote, kas parašė?

Tai anglų liaudies pasaka "Trys paršiukai". Aš irgi suabejojau, nes be galo žinoma pasaka, bet internetas tai patvirtino ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 01 24, 23:47)
Apie spalvas nelabai ką turiu. Mielosios, gal galite padėti? Ruošiamės skaitovų konkursui ir vienas mokinys pasirinko ištrauką, bet nežinau autoriaus ir pavadinimo. O ištrauka apie paršiukus Nifą, Nafą, Nufą, kaip statėsi namus. Gal žinote, kas parašė?

Bet tą pasaką sueiliuoti galėjo ir koks lietuvių poetas smile.gif Reikėtų bandyti į paiešką įvesti kokį stulpelį smile.gif

Į paštą nusiunčiau dirbančioms su Smart lenta 1 kl. matematikos pamokai kartojimo užduotis. Ruošiau pagal Kiseliovo vadovėlį su Smart Notebook programa. Bet man PowerPoint visvien labiau prie širdies smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rityte: 24 sausio 2012 - 23:14
QUOTE(Mergelė @ 2012 01 24, 23:11)
Gal turite kokių nors dainelių apie spalvas? Ruošiuos renginiui spalvos, tad renku viską kas susiję su spalvomis: dainos, šokiai, eilėraščiai.  rolleyes.gif

Turiu B.Lenktytės knygutę, kur yra eilėraštis "Balti nykštukai" (įkelsiu, o dar pašte turi būti Krakauskaitės fonogramos 2 klasei, kur yra dainelė "Spalvoti nykštukai"
Papildyta:
QUOTE(ninkute @ 2012 01 24, 23:47)

Aš turiu kitokią knygutę - Galinos Zlatinos "Trys paršiukai", bet ten ne eiliuota pasaka ir kitokie paršiukų vardai
Papildyta:
QUOTE(Snaudale @ 2012 01 25, 01:24)
Turiu B.Lenktytės knygutę, kur yra eilėraštis "Balti nykštukai" (įkelsiu, o dar pašte turi būti Krakauskaitės fonogramos 2 klasei, kur yra dainelė "Spalvoti nykštukai"
Papildyta:

Aš turiu kitokią knygutę - Galinos Zlatinos "Trys paršiukai", bet ten ne eiliuota pasaka ir kitokie paršiukų vardai

Dar norėjau paprašyt - gal kas turit priėjimą prie linkomanijos ir galėtumėt atsiųsti pakvietimą, kad galėčiau ten prisijungti?
Atsakyti
QUOTE(R.@usra @ 2012 01 25, 00:15)
Tai anglų liaudies pasaka  "Trys paršiukai". Aš irgi suabejojau, nes be galo žinoma pasaka, bet internetas tai patvirtino  ax.gif

labukas, man internetas patvirtino, kad tai Brolių Grimų pasaka ,,Trys paršiukai".
Atsakyti
Mūsų mokykloje direktorius žurnalo gale liepė braukt 3 linijas ir įrašyti metinį vertinimą. Kažkokia nesąmonė, gadint žurnalą. Ką jūs darot dėl metinio vertinimo?
Atsakyti
mes taip pat braukiam liniją ir rašom metinį įvertinimą.
Tik įdomu kodėl iš karto taip dienynuose nepadaro, gal nereikia metinio, bet čia jau kaip valdžia sukamanduoja tauip ir darom.
Atsakyti
Elektroniniam yra metinis, popieriniam praeitais metais irgi buvo, manau, kad jis reikalingas.

Ar žadat "Kengūroj" dalyvaut?
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2012 01 24, 22:11)
Gal turite kokių nors dainelių apie spalvas? Ruošiuos renginiui spalvos, tad renku viską kas susiję su spalvomis: dainos, šokiai, eilėraščiai.  rolleyes.gif

Į paštą nusiunčiau dainelę, gal tiks ir patiks mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(riešutasgilė @ 2012 01 25, 16:52)

Žadam 4u.gif
Tik tie kurie moka skaityti. Išdalinau senas Kengūrų užduotis (pasižiūrėjimui), tegu tėvai sprendžia leist ar ne.
Atsakyti
Labutis,
Šiandieną bandžiau ieškoti „Trys paršiukai“ autoriaus, bet taip ir neradau, nes anglų pasaka apie paršiukus kiek kitokia.
Atsakyti
QUOTE(riešutasgilė @ 2012 01 25, 16:52)

žadam smile.gif , jau renku pinigėlius mirksiukas.gif
o vaikai sprendžia ankstesnių metų užduotis, kai kurie ir knygeles nusipirko, treniruojasi fitness3.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif . Mergaitės, gal kas turite DVD "Šokis mokykloje" arba gal žinote, kur galima įsigyti blush2.gif ? Norėčiau tokio ax.gif ... va čia papasakota
Atsakyti