Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės...

QUOTE(rutagra @ 2012 01 24, 20:04)
Sveikos  drinks_cheers.gif

Aš nensutinku su tokia nuomone, kad iš dailės, muzikos ir kūno kultūros visiems reikia vesti A lygį.  Nieko panašaus. Pas mane yra tokių vaikų, kurie nesimoko dainelių žodžių, neatsineša į pamoką dūdelės ir šiaip... Neatidūs. Kodėl jie turi gauti tiek pat, kaip ir tie, kurie "prakaituoja" pamokoje? Tas pats yra ir su kitomis pamokomis. Jei nerodo pastangų - jokio aukštesnio lygio  schmoll.gif . Vat, jei pastangos yra, bet rezultato ne (per lėtas, nestiprus, ne visada kruopščiai darbeliai padaryti , neoriginalūs ir pan.) , tokiu atveju verta pažiūrėti į bendrą kontekstą. Viena mano mergaitė nerangi. Bet kaip ji pluša pamokoje! Kaip ant ledo arenos nemokėdama čiuožti kankinosi, bet vis tiek nepasidavė  lotuliukas.gif . Lanko visus kokius tik įmanomus sporto būrelius, šokius. Be sąžinės graužaties vedžiau A lygį. Sumuojant rezultatus iš kūno kultūros, dar žiūrėjau ar vaikas papildomai kažką lanko. Tiesa, iš dailės išvedžiau patenkinamą lygį dviem bernams lotuliukas.gif  Ir muzikoje tokių yra  rolleyes.gif  Gal aš per griežtai - bet užtat mano sąžinė rami  rolleyes.gif

Diktuoji mano mintis lotuliukas.gifAš apskritai norėčiau, kad šitie dalykai būtų vertinami įskaita. Skaudu, bet pas mus dičkiai gali pasirinkti kaip tuos dalykus vertinti( pažymiu ar įsk.), o mažiai-ne. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linastri: 24 sausio 2012 - 19:26
Pasidalinkite mintimis, kaip sekėsi Kiseliovų olimpiada? Pas mane tai rezultatai labai liūdni. Ar siunčiate Kiseliovui uždavinių sprendimą, ar tik pildote suvestinę ir ją siunčiate? Kaip darėte?
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 01 24, 20:35)
Pasidalinkite mintimis, kaip sekėsi Kiseliovų olimpiada? Pas mane tai rezultatai labai liūdni. Ar siunčiate Kiseliovui uždavinių sprendimą, ar tik pildote suvestinę ir ją siunčiate? Kaip darėte?

Ar čia apie olimpiadą ketvirtokams?
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 01 24, 20:35)

Nenusimink, mano rezultatai taip pat prasti. Man pasirodė, kad šiųmetės užduotys buvo labai sunkios (lyginant su pernykštėmis). O Kiseliovui siųsti reikia tik suvestines.
Atsakyti
Jums el. dienynas veikia? Man vis rašo serverio klaida
Atsakyti
QUOTE(Iruciukass @ 2012 01 24, 20:53)
Nenusimink, mano rezultatai taip pat prasti. Man pasirodė, kad šiųmetės užduotys buvo labai sunkios (lyginant su pernykštėmis). O Kiseliovui siųsti reikia tik suvestines.

Sveikos,

ką tik iš Kiseliovo gavau atsakymą, kad rašto darbus atsiųsti reikia.
Maniškiai labai nesužibėjo, vienas parašė be klaidų, keli surinko daugiau nei 25 t., o toliau yra visokių, net ir 1,5 t. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 01 24, 21:10)
Sveikos,

Maniškiai labai nesužibėjo, vienas parašė be klaidų, keli surinko daugiau nei 25 t., o toliau yra visokių, net ir 1,5 t. doh.gif

Oho... Sveikinu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 01 24, 22:10)
Sveikos,

Tai aš nesupratau, Jūsų visi mokiniai sprendė Kiseliovo olimpiadines užduotis? blink.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2012 01 24, 21:02)
Jums el. dienynas veikia? Man vis rašo serverio klaida

man ir neveikia
Atsakyti
QUOTE(elimak7 @ 2012 01 24, 12:41)
Sveikos mergaites. Gal jus zinote kokiu naujienu is piesiniu konkurso "Dantuku salyje"? Arba kur galima butu rasti kokios informacijos?

Mes irgi gavom vieną padėką visam kolektyvui, tai kiekviena atsispausdinom ir pasikabinom klasėje smile.gif

Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 01 23, 19:07)
Mintys sukasi apie Šimtadienį. Scenarijus jau pašte, bet niekaip nerandu gražios lopšinės, kurioje migdytų lėlę, gal kas turite ir galite padėti? Būsiu dėkinga.

O šita http://www.sapnai.ne...

http://www.youtube.c...feature=related
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergelė: 24 sausio 2012 - 20:31
QUOTE(zuzanele @ 2012 01 24, 21:18)
Tai aš nesupratau, Jūsų visi mokiniai sprendė Kiseliovo olimpiadines užduotis? blink.gif  g.gif

Aš daviau spręsti visiems, bet rezultatus surašiau duomenų lentelę tik tų, kurie surinko ne mažiau nei 25 taškus. Taip darėm visos ketvirtokės smile.gif.

Norėjau, kad kai kurie ereliai nusileistų ant žemės, nes taip tai jie viską moka, o kai reik parodyt, ką moka būna šnipštas. Bjauri aš lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 22peliukas22: 24 sausio 2012 - 20:30