Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės...

Sveikutės 4u.gif

O, "būti ar nebūti" su A lygmeniu lotuliukas.gif Ir aš kankinuos, bet...jau surašiau. Ne visi pas mane turi A iš kūno k., muzikos, darbelių schmoll.gif Jei vaikas nesiorientuoja kaip kirpti, lenkti, netvarkingai , nekruopščiai atlieka darbelį, nerodo pastangų sportuodamas(nors tokių neturiu, sportuoja noriai visi, tik neiki galo taisyklinai atlieka, ne viską gali) - koks dar A? cool.gif
O etika pp rašosi, lygiais nevertinama mirksiukas.gif

b.s. , Vilsonyte, ar jau turite iš seminaro medžiagą? Mums į mokyklą neatsiuntė unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Betukas: 24 sausio 2012 - 16:16
QUOTE(Iruciukass @ 2012 01 24, 15:55)
O dabar klausimas kita tema. Sakykit,mielosios, ar lengva ranka rašote Aukštesn. lygio vertinimą iš kūno kult., dailės, etikos? Ar daug vaikų tikrai to verti? Į ką labiau kreipiate dėmesį?

Etikos pp- padarė pažangą, tai lengviau, nes per pusmetį tikrai visi padarė.
Dailė, kūno kultūra, kadangi pirmokai, tai pirmą pusmetį atlaidžiau žiūriu, žinoma, jei per dailę nekerpa, nemaišo spalvų, daro, ką nori, apie jokį aukštesn. nėra nė kalbos, yra, kas turi super gebėjimų, o yra, kas labai stengiasi, tai kaip paskatinimą, manau, kad galima A parašyti.
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif . Pravedžiau šiandien atvirą lietuvių kalbos pamoką thumbup.gif . Valiooooooooo, viskas ok, labai gyrė stebėtojos, ir pavaduotoja džiaugėsi, kad pamoka pavyko, žodžiu, pagaliau galiu atsipūsti trumpam, o vasarį teks dieną apie Lietuvą organizuoti, paskui balandį auditas doh.gif ... Bet šiandien atsipalaiduoju ir šluoju šaldytuvą lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 01 24, 19:45)
Sveikutės  4u.gif . Pravedžiau šiandien atvirą lietuvių kalbos pamoką  thumbup.gif . Valiooooooooo, viskas ok, labai gyrė stebėtojos, ir pavaduotoja džiaugėsi, kad pamoka pavyko, žodžiu, pagaliau galiu atsipūsti trumpam, o vasarį teks dieną apie Lietuvą organizuoti, paskui balandį auditas  doh.gif ... Bet šiandien atsipalaiduoju ir šluoju šaldytuvą  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Kokia tema buvo? Gal pasidalinsite mintimis? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 01 24, 17:45)
Sveikutės  4u.gif . Pravedžiau šiandien atvirą lietuvių kalbos pamoką  thumbup.gif . Valiooooooooo, viskas ok, labai gyrė stebėtojos, ir pavaduotoja džiaugėsi, kad pamoka pavyko, žodžiu, pagaliau galiu atsipūsti trumpam, o vasarį teks dieną apie Lietuvą organizuoti, paskui balandį auditas  doh.gif ... Bet šiandien atsipalaiduoju ir šluoju šaldytuvą  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

labai sveikinu, smagu kai viskas pavyksta thumbup.gif

QUOTE(elimak7 @ 2012 01 24, 18:02)

man taip pat būtų įdomu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(elimak7 @ 2012 01 24, 11:41)
Sveikos mergaites. Gal jus zinote kokiu naujienu is piesiniu konkurso "Dantuku salyje"? Arba kur galima butu rasti kokios informacijos?

Sveikutės, dantukų šalies padėką gavome vieną bendrą kolektyvui už dalyvavimą bigsmile.gif Ir jame išskyrė vieną kūrybingiausią vaiką. 4u.gif

Smilga1972, kaip smagu, kad PAVYKO thumbup.gif Šaunuolė!

Dėl A lygio, tai aš savo pirmokiukams irgi surašiau A lygius 4u.gif , bet tik I pusmetyje ax.gif Antrame pusmetyje bus kai kuriems pagrindiniai bigsmile.gif , o dabar tegul pasidžiaugia tom A raidelėm lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pirmokiukė: 24 sausio 2012 - 18:36
QUOTE(elimak7 @ 2012 01 24, 19:02)

Galiu pasidalinti mirksiukas.gif . Vedžiau ketvirtokams tema "Daiktavardžio linksniai. Linksniavimas" (bet ne supažindinimas, o jau antra, darbinė pamoka - įtvirtinimas). Įmesiu į paštą planą mirksiukas.gif
Atsakyti
Su tais lygiais ir as nezinau. Maniskiai kazkaip labai nekruopstus, piesiniai nuspalvinti belekaip, darbelis irgi panasiai daromas, aisku ne visi, bet dauguma.

Turiu mokini, kuris tikrai is pagrindiniu dalyku tures A, bet dailes neiseina jam iskirpt, nesiseka spalvint, o ir kuno kulturos yra letokas, bet manau vesiu A, nes stengiasi vaikas rolleyes.gif nors darbeliu gal nelabai g.gif
Atsakyti
Sveikos drinks_cheers.gif

Aš nensutinku su tokia nuomone, kad iš dailės, muzikos ir kūno kultūros visiems reikia vesti A lygį. Nieko panašaus. Pas mane yra tokių vaikų, kurie nesimoko dainelių žodžių, neatsineša į pamoką dūdelės ir šiaip... Neatidūs. Kodėl jie turi gauti tiek pat, kaip ir tie, kurie "prakaituoja" pamokoje? Tas pats yra ir su kitomis pamokomis. Jei nerodo pastangų - jokio aukštesnio lygio schmoll.gif . Vat, jei pastangos yra, bet rezultato ne (per lėtas, nestiprus, ne visada kruopščiai darbeliai padaryti , neoriginalūs ir pan.) , tokiu atveju verta pažiūrėti į bendrą kontekstą. Viena mano mergaitė nerangi. Bet kaip ji pluša pamokoje! Kaip ant ledo arenos nemokėdama čiuožti kankinosi, bet vis tiek nepasidavė lotuliukas.gif . Lanko visus kokius tik įmanomus sporto būrelius, šokius. Be sąžinės graužaties vedžiau A lygį. Sumuojant rezultatus iš kūno kultūros, dar žiūrėjau ar vaikas papildomai kažką lanko. Tiesa, iš dailės išvedžiau patenkinamą lygį dviem bernams lotuliukas.gif Ir muzikoje tokių yra rolleyes.gif Gal aš per griežtai - bet užtat mano sąžinė rami rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rutagra @ 2012 01 24, 19:04)
Sveikos  drinks_cheers.gif

Aš nensutinku su tokia nuomone, kad iš dailės, muzikos ir kūno kultūros visiems reikia vesti A lygį.  iš dailės išvedžiau patenkinamą lygį dviem bernams lotuliukas.gif  Ir muzikoje tokių yra  rolleyes.gif  Gal aš per griežtai - bet užtat mano sąžinė rami  rolleyes.gif

Pritariu - kiekviena mokytoja mato savo mokinius kasdien, jų pastangas ir t.t. ir pan.
bigsmile.gif Užtat aš savo pirmokiukams ramia sąžine parašiau A lygius - per dailę liežuviai stalą remia, kaip stengiasi lotuliukas.gif kūno kultūros laukia ir aktyviai dalyvauja - išeinam iš salės devynis prakaitus nuvarvinę fitness3.gif . O štai muzika gavosi su pagrindiniais ax.gif
Atsakyti
Tikrai nelepinu A lygiais be pagrindo. Iš muzikos,dailės ir kūno kultūros tik keli mokiniai turi A lygius. Jei yra šventės, koncertai ir mokinys vis negeba išmokti dainelės žodžių, vis neturi dūdelės, ar per dailę per 15 min. darbą atlieka ir kelia ranką, kad jau viską padarė, tai apie A lygį nėra minčių.
Atsakyti
O aš taip pat noriu pasikonsultuoti ax.gif
Taisau diktantus. Gal kas jau rašėte Pupos 4 klasei diktantą iš 93 psl rolleyes.gif ? Bet vertinate vis tiek visose klasėse vienodai. Nejaugi (lyg ir 62 žodžiai) už padarytas šešias klaidas (matiai, neyžengemi, pūšynai, kelevai, dydžiausia, diena (-ą)) turiu rašyti keturis iš dešimties? Patenkinamą lygį? Juk daugumą žodžių parašė teisingai rolleyes.gif Mano širdis linksta prie patenkinamo silpno - 7 ar 6. doh.gif Sunku blush2.gif
Atsakyti