Mergaitės, kas dalyvaujate Drugelių konkurse? Kokias nuotraukas jūs siųsite: visus drugelius sudėjusios fotografavote? Ar po kelis, kad būtų aiškiau? O vaikus su drugeliais irgi? Atleiskit, kad tokie keisti klausimai, bet neapsisprendžiu, kokių nuotraukų reikėtų.
Dar kažkas žadėjo įdįti drugelių nuotraukų. Būtų įdomu pamatyti.
Labukas, gal nuotraukų su vaikų atvaizdais nesiųsk, nes reikia tėvų sutikimų, kad galima viešai publikuoti. Aš su vyresniais vaikais dalyvauju projekte, vieno vaiko mama nepasirašė sutikimo, tai man patarė fotografuoti taip, kad to vaiko nesimatytų.
Aš taip pat STUDIJĄ noriu pasveikinti su žiemišku gimtadieniu
Aurute, kaip smagu girdėti, kad jau sveikatėlė geryn Ačiū už konkurso nuorodą. Apie tokį konkursą be pagalbos net nesužinočiau. Dėkinga.
Mergaitės, kas dalyvaujate Drugelių konkurse? Kokias nuotraukas jūs siųsite: visus drugelius sudėjusios fotografavote? Ar po kelis, kad būtų aiškiau? O vaikus su drugeliais irgi? Dar kažkas žadėjo įdįti drugelių nuotraukų. Būtų įdomu pamatyti.
Iručiuk, šiandien, kas užsiregistravusios Drugelių projekte, turėjo gauti informacinį laiškutį. Aš išsiunčiau vaikų darbines foto ir drugelių pavyzdžius nurodytais adresais. O į mūsų paštą nuskraidinau irgi kelias nuotraukytes.
Iručiuk, šiandien, kas užsiregistravusios Drugelių projekte, turėjo gauti informacinį laiškutį. Aš išsiunčiau vaikų darbines foto ir drugelių pavyzdžius nurodytais adresais. O į mūsų paštą nuskraidinau irgi kelias nuotraukytes.
Mergaitės, kas dalyvaujate Drugelių konkurse? Kokias nuotraukas jūs siųsite: visus drugelius sudėjusios fotografavote? Ar po kelis, kad būtų aiškiau? O vaikus su drugeliais irgi? Atleiskit, kad tokie keisti klausimai, bet neapsisprendžiu, kokių nuotraukų reikėtų.
Dar kažkas žadėjo įdįti drugelių nuotraukų. Būtų įdomu pamatyti.
Nusiunčiau į paštą dvi nuotraukas su drugeliais. Šias siųsiu ir dar pridėsiu kokią nuotrauką, kur vaikas dirba pasilenkęs ir nesimato jo veido. (Nesinori nemalonumų)
Sveikutės. Labai gražūs drugeliai. rytoj ir aš galėsiu atsiųsti savo vaikų pagamintus. Mes naudojomės įvairesnėmis priemonėmis, medžiagomis.
O dabar klausimas kita tema. Sakykit,mielosios, ar lengva ranka rašote Aukštesn. lygio vertinimą iš kūno kult., dailės, etikos? Ar daug vaikų tikrai to verti? Į ką labiau kreipiate dėmesį? Man labai sunku vertinti šiuos dalykus. Nesinori vaiko skriausti, bet tikrai ne visi geba turėti A lygį. Kolegės mane kvailina, kai kurios visiems iš eilės supilas A lygius, nesigilindamos į nieką. Tai vadina skatinimu, kad vaikas nepabėgtų į kitą mokyklą. O be to dar žiūri, kaip vaikui sekasi pagrindiniai dalykai. Jei stiresnis mokinys, bet sportininkas ir nėra, negeba atlikti kai kurių užduočių, pratimų - vis tiek A lygis, kad bendras vaizdas būtų labai geras, o ir tėvai nesikabintų dėl kūno kult. Būkit geros, pasidalinkit savo patirtimi, pastebėjimais. Kaip su tais nepagrindinių dalykų lygiais? Būsiu labai dėkinga.