Mintys sukasi apie Šimtadienį. Scenarijus jau pašte, bet niekaip nerandu gražios lopšinės, kurioje migdytų lėlę, gal kas turite ir galite padėti? Būsiu dėkinga.
QUOTE(ninkute @ 2012 01 23, 20:07)
Mintys sukasi apie Šimtadienį. Scenarijus jau pašte, bet niekaip nerandu gražios lopšinės, kurioje migdytų lėlę, gal kas turite ir galite padėti? Būsiu dėkinga.
O "Keistuolių" Karalių lopšinė netinka ?
Gal turite lopšinę Angeliukui. Man ji dieviškai graži, norisi verkti ją klausant, bet randu tik yotube, o ten tik paklausyti galima.
Papildyta:
Smilga, o kokia ten Keistuolių Karalių lopšinė, jei nesunku atsiųskit į paštą. Ačiū.
Papildyta:
Smilga, o kokia ten Keistuolių Karalių lopšinė, jei nesunku atsiųskit į paštą. Ačiū.
QUOTE(ninkute @ 2012 01 23, 20:59)
Gal turite lopšinę Angeliukui. Man ji dieviškai graži, norisi verkti ją klausant, bet randu tik yotube, o ten tik paklausyti galima.
Papildyta:
Papildyta:
Įmesiu Karalių lopšinę į paštą, bet ten ne karaoke, tai nežinau, ar tiks
Ačiū, smilga,už pagalbą.
QUOTE(ninkute @ 2012 01 23, 20:59)
Papildyta:
Papildyta:
įmesk nuorodą, tuoj bus lopsine ne tik paklausymui
Papildyta:
o aš ieškau dainu karaoke: Kokia nuostabi, Lietuva esi!, kernagio Baltas paukštis, mūsų dienos kaip šventė
gal kas turite?
Studija, su gimtadieniuuuuuuuuuu
Aurute, sveika sugrįžus ir geros reabilitacijos
Dar kartą nuoširdžiai dėkoju už pasitikėjimą, pažadu ir toliau aktyviai bendrauti, bendradarbiauti, nuolat naudotis lobiais bei reguliariai juos papildyti
Išnėriau iš lobių - net akys raibsta Jūs šaunuolės
Papildyta:
Mokykloje turiu "Žemėj Lietuvoj" (jei čia ta pati - kokia nuostabi, Lietuva esi), rytoj galėčiau paieškot, jei neskubu
Aurute, sveika sugrįžus ir geros reabilitacijos
Dar kartą nuoširdžiai dėkoju už pasitikėjimą, pažadu ir toliau aktyviai bendrauti, bendradarbiauti, nuolat naudotis lobiais bei reguliariai juos papildyti
Išnėriau iš lobių - net akys raibsta Jūs šaunuolės
Papildyta:
Mokykloje turiu "Žemėj Lietuvoj" (jei čia ta pati - kokia nuostabi, Lietuva esi), rytoj galėčiau paieškot, jei neskubu
QUOTE(Aurute @ 2012 01 23, 19:09)
Sveika sugrįžusi. Ačiū už nuorodą. Labai įdomus konkursas.
Jau turiu lopšinių visą rinkinį, jei kam reikės rašykit.
Ninkute, sukonkretink, kokios lopšinės tau reikia iš youube. Yra galimybė parsisiųsti muzką iš ten. Bandžiau rašyti tau į až, bet......
QUOTE(ninkute @ 2012 01 23, 20:07)
Labas, 2pašte yra daug lopšinių. Ieškok prie Muzikos rugsėjo 24,24. Sėkmės!
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 01 23, 22:14)
įmesk nuorodą, tuoj bus lopsine ne tik paklausymui
Papildyta:
o aš ieškau dainu karaoke: Kokia nuostabi, Lietuva esi!, kernagio Baltas paukštis, mūsų dienos kaip šventė
gal kas turite?
Papildyta:
gal kas turite?
Musu dienos kaip svente turiu toki keistoka karaoke varianta ten kazkaip pagal skempus padaryta