Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės...

Mintys sukasi apie Šimtadienį. Scenarijus jau pašte, bet niekaip nerandu gražios lopšinės, kurioje migdytų lėlę, gal kas turite ir galite padėti? Būsiu dėkinga.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 01 23, 20:07)
Mintys sukasi apie Šimtadienį. Scenarijus jau pašte, bet niekaip nerandu gražios lopšinės, kurioje migdytų lėlę, gal kas turite ir galite padėti? Būsiu dėkinga.

O "Keistuolių" Karalių lopšinė netinka ax.gif ?
Atsakyti
Gal turite lopšinę Angeliukui. Man ji dieviškai graži, norisi verkti ją klausant, bet randu tik yotube, o ten tik paklausyti galima.
Papildyta:
Smilga, o kokia ten Keistuolių Karalių lopšinė, jei nesunku atsiųskit į paštą. Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 01 23, 20:59)
Gal turite lopšinę Angeliukui. Man ji dieviškai graži, norisi verkti ją klausant, bet randu tik yotube, o ten tik paklausyti galima.
Papildyta:
Smilga, o kokia ten Keistuolių Karalių lopšinė, jei nesunku atsiųskit į paštą. Ačiū.

Įmesiu Karalių lopšinę į paštą, bet ten ne karaoke, tai nežinau, ar tiks blush2.gif
Atsakyti
Ačiū, smilga,už pagalbą.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 01 23, 20:59)
Papildyta:

įmesk nuorodą, tuoj bus lopsine ne tik paklausymui lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
o aš ieškau dainu karaoke: „Kokia nuostabi, Lietuva esi!, kernagio Baltas paukštis, mūsų dienos kaip šventė
gal kas turite?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 22peliukas22: 23 sausio 2012 - 20:11
Studija, su gimtadieniuuuuuuuuuu 4u.gif 4u.gif 4u.gif drinks_cheers.gif

Aurute, sveika sugrįžus ir geros reabilitacijos vacation4.gif

Dar kartą nuoširdžiai dėkoju už pasitikėjimą, pažadu ir toliau aktyviai bendrauti, bendradarbiauti, nuolat naudotis lobiais bei reguliariai juos papildyti notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif lotuliukas.gif

Išnėriau iš lobių - net akys raibsta thumbup.gif Jūs šaunuolės drinks_cheers.gif
Papildyta:
Mokykloje turiu "Žemėj Lietuvoj" (jei čia ta pati - kokia nuostabi, Lietuva esi), rytoj galėčiau paieškot, jei neskubu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pirmokiukė: 23 sausio 2012 - 20:36
QUOTE(Aurute @ 2012 01 23, 19:09)
DALYVAUKIME KONKURSE
Aš tai tik ryt vaikus supažindinsiu.

Studija, linksmo  gimtadienio
  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

Sveika sugrįžusi. Ačiū už nuorodą. Labai įdomus konkursas.
Atsakyti
Jau turiu lopšinių visą rinkinį, jei kam reikės rašykit.
Atsakyti
Ninkute, sukonkretink, kokios lopšinės tau reikia iš youube. Yra galimybė parsisiųsti muzką iš ten. Bandžiau rašyti tau į až, bet......
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 01 23, 20:07)

Labas, 2pašte yra daug lopšinių. Ieškok prie Muzikos rugsėjo 24,24. Sėkmės!
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 01 23, 22:14)
įmesk nuorodą, tuoj bus lopsine ne tik paklausymui  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:
o aš ieškau dainu karaoke: „Kokia nuostabi, Lietuva esi!, kernagio Baltas paukštis, mūsų dienos kaip šventė
gal kas turite?

Musu dienos kaip svente turiu toki keistoka karaoke varianta g.gif ten kazkaip pagal skempus padaryta mirksiukas.gif
Atsakyti