Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės...

Sveikutės 4u.gif
Oi kaip pas mus pusto ir galo nesimato bigsmile.gif Jaučiu, ryt neišbrisim biggrin.gif

Atlikom su su stipresniais vaikais matematikos testą. Dar nespėjau ištaisyti, bet pastebėjau, kad nebuvo nė vieno, kuris būtų viską išsprendęs... Ar ir pas jus taip pat? g.gif
Atsakyti
Ketvirtokų Šimtadienis vasario 23 d. bet kadangi tuo metu mes atostogaujame, tai darysime anksčiau, prieš atostogas. Ruošiame vaidinimą, po to tėvų susirinkimas, kurį ves vaikai.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 01 23, 19:19)
Ketvirtokų Šimtadienis vasario 23 d. bet kadangi tuo metu mes atostogaujame, tai darysime anksčiau, prieš atostogas. Ruošiame vaidinimą, po to tėvų susirinkimas, kurį ves vaikai.

Gal galėtum pasidalinti vaidinimu ir mintimis apie susirinkimą? rolleyes.gif
Atsakyti
Vaidinimą įmesiu į paštą, bet čia tik žodžiai, o muzika prisitaikysit, jei reikės. Kadangi mes kuriame klasės knygą jau nuo antros klasės ir buvo pasakyta tėvams, kad ją pristatysime ketvirtoje klasėje, todėl vaidinime nykštukas ieškos pamestos knygos ir ją surasime. Bus gera proga pristatyti knygą. O susirinkime vaikai bus radio pranešėjai ir pristatys visas klasės naujienas. Šią idėją kažkada seniai pasiskolinau iš kolegės.
Atsakyti
Labas vakaras, merginos 4u.gif .

Grįžtu jau ir apsimetu sveika blush2.gif . Dar reiks reabilitacijos, bet kur aš išlauksiu doh.gif . Reik skubėt pas savo našlaitėlius. Reabilituotis ir po pamokų galėsiu g.gif .

Su Kasperavičium mūsų mokykloje buvo susitikimas, bet ne aš organizavau, o biblioteka. Galėsiu pasidomėt kontaktų.
Atsakyti
STUDIJA, SU GIMTADIENIU! user posted image
Atsakyti
QUOTE(viga @ 2012 01 23, 10:03)
Gal kuri žinot kada šiemet išpuola užgavėnės?

Vasario 21d.- per mokinių atostogas smile.gif

user posted image
Studija, gražaus gimtadienio
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 23 sausio 2012 - 18:02
QUOTE(Betukas @ 2012 01 23, 16:46)
Kažkokia graži diena gavosi.

Sveikinu, su gera nuotaika 4u.gif

QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 01 23, 16:55)
Beieškodama informacijos uztikau vaiku darbelių iš nertu juostelių darbelių parodą, na man tai labai grazu pasižvalgykite:
http://vaikasirknyga...lt/tema/parodos

Lb gražu! Pačiu laiku toks atradimas, reikės pasinaudot bigsmile.gif biggrin.gif

QUOTE(Aurute @ 2012 01 23, 18:47)
Grįžtu jau ir apsimetu sveika blush2.gif .

Labas, ligoniuke, sveika sugrįžus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agė-melagė: 23 sausio 2012 - 17:59
QUOTE(naminukė @ 2012 01 23, 00:29)
Mes švęsim 100-dienį su tėvais. Bus pusiau 100-dienis, pusiau Abėcėlės šventė. Dabar lipdau šventės scenarijų

Pasidalink savo "lipdiniu"? mirksiukas.gif
Atsakyti
DALYVAUKIME KONKURSE
Aš tai tik ryt vaikus supažindinsiu.

Studija, linksmo gimtadienio
drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(sypsenele04 @ 2012 01 23, 17:58)
STUDIJA, SU GIMTADIENIU! user posted image

4u.gif Jungiuosi prie sveikinimų - VALIOOOOOOOOOOOOO 4u.gif

QUOTE(Aurute @ 2012 01 23, 18:09)
DALYVAUKIME KONKURSE
Aš tai tik ryt vaikus supažindinsiu.

bigsmile.gif Gražus konkursas bigsmile.gif

Age - Melage - ačiū ax.gif 4u.gif
Atsakyti
STUDIJA, SU GIMTADIENIU user posted image !!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 23 sausio 2012 - 18:53