Sveikutės
Oi kaip pas mus pusto ir galo nesimato Jaučiu, ryt neišbrisim
Atlikom su su stipresniais vaikais matematikos testą. Dar nespėjau ištaisyti, bet pastebėjau, kad nebuvo nė vieno, kuris būtų viską išsprendęs... Ar ir pas jus taip pat?
Ketvirtokų Šimtadienis vasario 23 d. bet kadangi tuo metu mes atostogaujame, tai darysime anksčiau, prieš atostogas. Ruošiame vaidinimą, po to tėvų susirinkimas, kurį ves vaikai.
QUOTE(ninkute @ 2012 01 23, 19:19)
Ketvirtokų Šimtadienis vasario 23 d. bet kadangi tuo metu mes atostogaujame, tai darysime anksčiau, prieš atostogas. Ruošiame vaidinimą, po to tėvų susirinkimas, kurį ves vaikai.
Gal galėtum pasidalinti vaidinimu ir mintimis apie susirinkimą?
Vaidinimą įmesiu į paštą, bet čia tik žodžiai, o muzika prisitaikysit, jei reikės. Kadangi mes kuriame klasės knygą jau nuo antros klasės ir buvo pasakyta tėvams, kad ją pristatysime ketvirtoje klasėje, todėl vaidinime nykštukas ieškos pamestos knygos ir ją surasime. Bus gera proga pristatyti knygą. O susirinkime vaikai bus radio pranešėjai ir pristatys visas klasės naujienas. Šią idėją kažkada seniai pasiskolinau iš kolegės.
Labas vakaras, merginos .
Grįžtu jau ir apsimetu sveika . Dar reiks reabilitacijos, bet kur aš išlauksiu . Reik skubėt pas savo našlaitėlius. Reabilituotis ir po pamokų galėsiu .
Su Kasperavičium mūsų mokykloje buvo susitikimas, bet ne aš organizavau, o biblioteka. Galėsiu pasidomėt kontaktų.
Grįžtu jau ir apsimetu sveika . Dar reiks reabilitacijos, bet kur aš išlauksiu . Reik skubėt pas savo našlaitėlius. Reabilituotis ir po pamokų galėsiu .
Su Kasperavičium mūsų mokykloje buvo susitikimas, bet ne aš organizavau, o biblioteka. Galėsiu pasidomėt kontaktų.
QUOTE(Betukas @ 2012 01 23, 16:46)
Kažkokia graži diena gavosi.
Sveikinu, su gera nuotaika
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 01 23, 16:55)
Beieškodama informacijos uztikau vaiku darbelių iš nertu juostelių darbelių parodą, na man tai labai grazu pasižvalgykite:
http://vaikasirknyga...lt/tema/parodos
http://vaikasirknyga...lt/tema/parodos
Lb gražu! Pačiu laiku toks atradimas, reikės pasinaudot
QUOTE(Aurute @ 2012 01 23, 18:47)
Grįžtu jau ir apsimetu sveika .
Labas, ligoniuke, sveika sugrįžus
QUOTE(naminukė @ 2012 01 23, 00:29)
Mes švęsim 100-dienį su tėvais. Bus pusiau 100-dienis, pusiau Abėcėlės šventė. Dabar lipdau šventės scenarijų
Pasidalink savo "lipdiniu"?
QUOTE(sypsenele04 @ 2012 01 23, 17:58)
Jungiuosi prie sveikinimų - VALIOOOOOOOOOOOOO
QUOTE(Aurute @ 2012 01 23, 18:09)
Gražus konkursas
Age - Melage - ačiū
STUDIJA, SU GIMTADIENIU !!!