Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės...

QUOTE(calkusl @ 2012 01 22, 19:49)
Paskaičiavau, kad mano pirmokams vasario 10 d. bus 100 dienelių kaip mokosi(neskaičiuojant, atostogų, savaitgalių), o kaip pas jus? Ar ruošiatės paminėti kažkaip šią dieną?

Mes švęsim 100-dienį su tėvais. Bus pusiau 100-dienis, pusiau Abėcėlės šventė. Klasėj nuo rugsėjo klijavom ir skaičiavom pėdutes, prašiau surinkti 100 daiktų kolekcijas. Dabar lipdau šventės scenarijų ir irgi ieškau įdomių idėjų... 4u.gif Tiesa, mūsų 100-dienis išeina vėliau, nes ilgiau per Kalėdas atostogavom...
Atsakyti
O mes atvirkščiai švęsim ketvirtokų Šimtadienį. Tėvai net truputį nustebo, kai sužinojo, kad ruošiam Šimtadienį, bet mes panorom pasidaryti klasėj šventę.
Atsakyti
Labukas, smagu, kad planuojatės tiek renginiu. Aš su pirmokiukais taip pat paminėsiu 100 dienų mokykloj, sugalvosiu užduotėlių. Pas mus bus vėliau, nes mes jau turėjom vienas papildomas atostogas. Gal kuri žinot kada šiemet išpuola užgavėnės?
studija, su gimtadieniu happybday.gif Linkiu sveikatos, meilės, pinigų ir kantrybės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 01 23, 00:33)
O mes atvirkščiai švęsim ketvirtokų Šimtadienį. Tėvai net truputį nustebo, kai sužinojo, kad ruošiam Šimtadienį, bet mes panorom pasidaryti klasėj šventę.

O kada ketvirtoku iseina ir ka suplanavot, nes ir as galvoju kazka daryt. smile.gif
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif AČIŪ ŠITOKIĄ DOVANĄ 4u.gif 4u.gif 4u.gif Kaip smagu - po darbo pulsiu stačia galva į Jūsų lobius thumbup.gif Net karšta pasidarė, kai perskaičiau tooooooooooooookią žinią clap.gif clap.gif clap.gif Dar kartą širdingai ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pirmokiukė @ 2012 01 23, 11:45)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif AČIŪ ŠITOKIĄ DOVANĄ  4u.gif  4u.gif  4u.gif Kaip smagu - po darbo pulsiu stačia galva į Jūsų lobius thumbup.gif Net karšta pasidarė, kai perskaičiau tooooooooooooookią žinią  clap.gif  clap.gif  clap.gif Dar kartą širdingai ačiū 4u.gif  4u.gif  4u.gif

SVEIKINU 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pirmokiukė @ 2012 01 23, 10:45)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif AČIŪ ŠITOKIĄ DOVANĄ  4u.gif  4u.gif  4u.gif Kaip smagu - po darbo pulsiu stačia galva į Jūsų lobius thumbup.gif Net karšta pasidarė, kai perskaičiau tooooooooooooookią žinią  clap.gif  clap.gif  clap.gif Dar kartą širdingai ačiū 4u.gif  4u.gif  4u.gif

smagu 4u.gif pirmokų gretos dideja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(calkusl @ 2012 01 22, 19:49)
Paskaičiavau, kad mano pirmokams vasario 10 d. bus 100 dienelių kaip mokosi(neskaičiuojant, atostogų, savaitgalių), o kaip pas jus? Ar ruošiatės paminėti kažkaip šią dieną?

Šimtas dieneliu bus vasario 17d. tai ir gi galvoju ką čia linksmo nuveikus. Reiks pasidaryti netradicinio ugdymo dienelę.

Pirmokiuke, sveikinu su rakteliu drinks_cheers.gif .
Atsakyti
Pirmokiuke, nepradink ilgam benardydama biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduuse @ 2012 01 23, 15:43)
Pirmokiuke, nepradink ilgam benardydama  biggrin.gif

Uo, geras palinkėjimas , su mintimi... thumbup.gif

Šiandien kalbėjom , skaitėme apie lapes. Kažkokia graži diena gavosi. Darėmplėšytinę aplikaciją lapės thumbup.gif Atšviečiau vaikams nespalvotas lapes, išdidinau, o jie aplikavo - nu taip gražiai gavosi. Aišku, ne pačių piešta, bet...

Sveikutės 4u.gif

Pirmadienis... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(klaipedike @ 2012 01 23, 15:33)
Šimtas dieneliu bus vasario 17d. tai ir gi galvoju ką čia linksmo nuveikus. Reiks pasidaryti netradicinio ugdymo dienelę.

o mano pirmokams tik dabar , atlaikius pirmąjį pusmetį bus krikštynos, ketvirtokai ruošia renginį, bus krikštotėvais, mes tik dalyviai.balandžio pabaigoje su pirmokais statysiu spektaklį-šventę 'mano abėcėlė', tuo pačiu tada ir mamas pasveikinsim.

Ir dar gal kuri esate organizavusi susitikimą su rašytoju K.Kasperavičiumi, zinote kokios info, gal koordinates. norečiau vaikų knygos dienai ką pasikviesti g.gif
Beieškodama informacijos uztikau vaiku darbelių iš nertu juostelių darbelių parodą, na man tai labai grazu pasižvalgykite:
http://vaikasirknyga...lt/tema/parodos
Atsakyti
QUOTE(pirmokiukė @ 2012 01 23, 11:45)

Sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti