Sumečiau mini pateiktį lietuvių pamokai "Lapė". Siunčiu
QUOTE(Betukas @ 2012 01 22, 14:41)
O kas dirbat 2-oje klasėje su Tišku tašku? Kaip jums? Ar darote pgal vadovėlį ar vistike varijuojate? Man nežinau, kažkaip retai pavyksta laikytis plano - taip norisi integruot su tos dienos tema, ar savaitės Tai jei rimtai kas pakratytų mano planus ir realų darbą - būtų šakės
Kad man ir 1 klasėje su Tišku tašku nelabai pakeliui. Vis tiek užmatai įdomesnį darbelį internete, dažnai ir vaikai savo pageidavimus pagal temą pasako Bet tada aš ir elektroniniame dienyne tą parašau - o planas ilgalaikis - tad galima ir koreguoti
QUOTE(Betukas @ 2012 01 22, 16:15)
O tu varnelę pažymi , kad rodyti parašą?
tai, kad nematau, kur tą varnelę dėti
QUOTE(agė-melagė @ 2012 01 22, 18:05)
tai, kad nematau, kur tą varnelę dėti
Lango apačioje, kurioje rašai pasisakymą, yra trys pasirinkimai: įjungti šypsenėles, įjungti parašą ir įjungti pranešimą el. paštu, kai paskelbiamas atsakymas. Tai ten ir reik varnelę uždėti
QUOTE(agė-melagė @ 2012 01 22, 15:59)
tai va, tai va... ir aš taip jaučiuosi, ypač dabar kai yra elektroninis dienynas. reikia pasitempt, kad vaikai nepastebėtų neatitikimų bet žmonių yra visokių. kitiems, manau , tai nieko nesudaro mano galva, jie laimingi
o gal kas galit man paaiškint, kodėl mano parašo nerodo. jau tiek stengiausi įdėt jį, bet nu niekaip. kažkur tikriausiai užblokavau? patarkit
o gal kas galit man paaiškint, kodėl mano parašo nerodo. jau tiek stengiausi įdėt jį, bet nu niekaip. kažkur tikriausiai užblokavau? patarkit
Pas mane irgi nerodė, tai pasinaudojau patarimu ...
QUOTE(smilga1972 @ 2012 01 22, 19:05)
Pas mane irgi nerodė, tai pasinaudojau patarimu ...
geras.........
QUOTE(pirmokiukė @ 2012 01 22, 14:19)
Aš taip pat dirbu pagal pupą, tik šiek tiek atsiliekame (maždaug 2 savaitėm)
Ir aš jungiuosi, tik dar tiksliai nepasakė kada, kadangi esu "jauna"(pagal stažą, ne pagal metus) mokytoja, tai per metus tikrins 4 kartus. Mokau taip pat pagal pupą, bet atsiliekame pagal planą. Stebės ne tik lietuvių kalbą, bet ir kt.
Paskaičiavau, kad mano pirmokams vasario 10 d. bus 100 dienelių kaip mokosi(neskaičiuojant, atostogų, savaitgalių), o kaip pas jus? Ar ruošiatės paminėti kažkaip šią dieną?
QUOTE(calkusl @ 2012 01 22, 18:49)
Paskaičiavau, kad mano pirmokams vasario 10 d. bus 100 dienelių kaip mokosi(neskaičiuojant, atostogų, savaitgalių), o kaip pas jus? Ar ruošiatės paminėti kažkaip šią dieną?
na reiks kokį nors siurprizą suorganizuot savo pirmokėliams šaunuolėliams nes šiaip renginio neplanuoju , darėme pirmokų krikštynas
Papildyta:
Mergaitės, gal kuri turite spektakliuką, kuriame veikėjai - paukščiai. Reikia pradėti ruoštis pavasario sutiktuvėms
Pirmokiuke, pasitikrink savo el. paštą, ten tavęs laukia dovana .
Visos jau supratot, kad nuo šiol rakteliu gali džiaugtis ir jį saugos pirmokiukė.
Visos jau supratot, kad nuo šiol rakteliu gali džiaugtis ir jį saugos pirmokiukė.
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 01 22, 21:15)
Pirmokiuke, pasitikrink savo el. paštą, ten tavęs laukia dovana .
SVEIKINU