Labukas, labai ačiū už sausio 13 pateiktis, tai nors vaikai suprato ką minim, nes bendram minėjime pabuvę, nesuprato ką ten darė. Taip pat ačiū už paukštelio trafaretą, prisikarpėm, suklijavom vėliavą, tai klasėje liko šiokia tokia monėjimo dvasia. Labai dėkinga visoms
Labai gerai pirmokams pusmečio pabaigai pritaikyti darbai, labai dėkinga simbai
Ir pas mus mažins krūvius, tik nelabai yra ką mažint, ir taip viskam duotas minimumas, laukiam.
labas vakaras, visoms
ačiū už sausio 13 pateiktis
Dėkui simbai už pirmokams pusmečio pabaigai pritaikytus darbus.
skaitinėjau, kad dauguma ruosiatės tai pirmokų tai ketvirtokų simtadieniams ar krikstynoms. Radau tokį puslapiuką, čia yra spalvingų linksmų rėmelių, juos galima panaudoti ir pasidaryti diplomėlių vaikų apdovanojimams, paskatinimams.
http://www.kinderyata.ru/
ir dar klausimas, ar visos gavote jau ingman ledus, kas dalyvavote žaidime, mes dar vis laukiam, o gal reikia skambintis? gal turite kokios info?
ačiū už sausio 13 pateiktis
Dėkui simbai už pirmokams pusmečio pabaigai pritaikytus darbus.
skaitinėjau, kad dauguma ruosiatės tai pirmokų tai ketvirtokų simtadieniams ar krikstynoms. Radau tokį puslapiuką, čia yra spalvingų linksmų rėmelių, juos galima panaudoti ir pasidaryti diplomėlių vaikų apdovanojimams, paskatinimams.
http://www.kinderyata.ru/
ir dar klausimas, ar visos gavote jau ingman ledus, kas dalyvavote žaidime, mes dar vis laukiam, o gal reikia skambintis? gal turite kokios info?
Ingman ledus jau suvalgėme prieš atostogas. Bandykit skambinti, o numeris duotas jų svetainėje, kurioje balsavome.
QUOTE(ninkute @ 2012 01 13, 22:39)
Ingman ledus jau suvalgėme prieš atostogas. Bandykit skambinti, o numeris duotas jų svetainėje, kurioje balsavome.
Sveikos, sulaukusios žiemos.
Mes ledus taip pat suvalgėm, bet dabar reikia nusiųsti galutinę rezultatų (šypsenėlių) lentelę. Kaip jūs tai darėte? Ar tuos pačius plakatus siuntėte atgal, ar kitaip?
QUOTE(b.s @ 2012 01 14, 00:20)
Mes ledus taip pat suvalgėm, bet dabar reikia nusiųsti galutinę rezultatų (šypsenėlių) lentelę. Kaip jūs tai darėte? Ar tuos pačius plakatus siuntėte atgal, ar kitaip?
Aš tai nufotografavau visų 3-jų savo komandų lenteles ir duomenis išsiunčiau el. paštu. Juk po lentelėmis yra parašyta, kad duomenis siųsti el. paštu.
Pritariu, Betukui, LIŪDNA situacija mokyklose. Mums tai koeficientus numažino, mažesnes algas jau už sausį gausim Kuo toliau tuo liūdniau
QUOTE(auglina @ 2012 01 13, 21:49)
Ir mes perskaitėm SAVIVALDYBĖS MOKYKLŲ STEIGIMO, REORGANIZAVIMO, LIKVIDAVIMO, PERTVARKYMO IR STRUKTŪROS PERTVARKYMŲ 20122015 METŲ PLANĄ . Ir taip graudu pasidarė.
Artėjame prie išnykimo ribos? Nebus pinigų- nebus ir...
QUOTE(Vilsonyte @ 2012 01 14, 12:26)
Aš tai nufotografavau visų 3-jų savo komandų lenteles ir duomenis išsiunčiau el. paštu. Juk po lentelėmis yra parašyta, kad duomenis siųsti el. paštu.
Supratau . Reiks ir man taip daryti.
Sveikutės,
ačiū kad ji kur galas už puikią rėmelių nuorodą. pasidariau savo klasės nuotrauką rėmelyje gavosi labai šauni
Labai jau liūdnai daugumai iš jūsų prasidėjo naujas pusmetis , o pas mus posėdis bus kitą savaitę, tai, matyt, išgirsim ne ką linksmesnes daineles
ačiū kad ji kur galas už puikią rėmelių nuorodą. pasidariau savo klasės nuotrauką rėmelyje gavosi labai šauni
Labai jau liūdnai daugumai iš jūsų prasidėjo naujas pusmetis , o pas mus posėdis bus kitą savaitę, tai, matyt, išgirsim ne ką linksmesnes daineles
Labas šeštadienis, merginos
Visoms nuoširdžiai dėkoju už palaikymą ir šiltus palinkėjimus. Operacija buvo sėkminga. Dar laukia reabilitacija. Pirštuko dar nelankstau, atėjau tik padėkot jums. Gydytojas neleido ilgam sėst prie kompo. Pelė kenkia, o vien su klaviatūra dirbt nemoku. Tai aš tik paskaitysiu.
Visoms nuoširdžiai dėkoju už palaikymą ir šiltus palinkėjimus. Operacija buvo sėkminga. Dar laukia reabilitacija. Pirštuko dar nelankstau, atėjau tik padėkot jums. Gydytojas neleido ilgam sėst prie kompo. Pelė kenkia, o vien su klaviatūra dirbt nemoku. Tai aš tik paskaitysiu.
QUOTE(Aurute @ 2012 01 14, 16:21)
Sveik, Aurut, greičiau
QUOTE(Aurute @ 2012 01 14, 17:21)
Linkiu kuo greičiau pasveikti ir prisijungti prie mūsų ne tik paskaitant
QUOTE(Aurute @ 2012 01 14, 17:21)
Aurute, kaip džiugu girdėti, kad operacija puikiai pavyko
Linkiu kuo greičiau pasveikti