Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės...

Ačiū visoms merginoms, prisiuntusioms tiek daug vertingos medžiagos į paštą 4u.gif . Belieka tik dirbti išsijuosus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2012 01 13, 00:35)
Smilga, šiandien buvau seminare  "Standartizuotų mokinių pasiekimų vertinimo ir įsivertinimo įrankių bendrojo lavinimo mokykloms kūrimas". P. Gudynas pasakė, kad standartizuotus testus ketvirtokams gaus kiekviena mokykla vasario pabaigoje. Pati mokykla turi nuspręsti, ar šie testai yra privalomi jų mokiniams. Visą seminaro medžiagą, pateiktis ir kt. bus galima rasti po sausio 20d. tinklapyje:

http://www.google.lt...ZPT0sONsqYFI-uQ

http://www.google.lt...fw1K7sZquBQe6sA

Ačiū labai už nuorodą ir informaciją, tik žinodama savo mokyklos valdžią esu tikra, kad pas mus tai bus privaloma doh.gif ir be jokių kalbų, ir net niekas neklaus ir nesitars schmoll.gif .
Atsakyti
Pagaliau! Mes šiandien gavome dovanėles, padėką ir bilietą- kvietimą į geležinkelio muziejų (edukacinė veikla) už dalyvavimą kalėdinių dekoracijų konkurse "Traukiniu atrieda Kalėdos". user posted image Ilgai laukėm ir sulaukėm!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 13 sausio 2012 - 16:14
QUOTE(lutute1 @ 2012 01 13, 18:10)
Pagaliau! Mes šiandien gavome dovanėles, padėką ir bilietą- kvietimą į geležinkelio muziejų (edukacinė veikla) už dalyvavimą kalėdinių dekoracijų konkurse "Traukiniu atrieda Kalėdos". Ilgai laukėm ir sulaukėm smile.gif

O aš šiandien panaudojau tavąsias skaidres apie sausio 13-ąją. Pirmokiukai klausėsi net išsižioję smile.gif Ačiū už vargą mūsų visų labui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rityte @ 2012 01 13, 17:14)
O aš šiandien panaudojau tavąsias skaidres apie sausio 13-ąją. Pirmokiukai klausėsi net išsižioję smile.gif Ačiū už vargą mūsų visų labui  4u.gif

Miela Rityte, ačiū už pagyras. Manosios pateiktys toli gražu neprilygsta tavosioms, kurias dažnai panaudoju įvairiose pamokose. Dėkui Tau už jas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašura @ 2012 01 12, 23:28)
Ar dar niekas neatsiuntė? Aš vyro prašiau, kad perrašytų, nes ten diskai originalūs buvo, "nulaužti" reikėjo. Tai turiu, jei tas reikaliukas "nedega" atsiusiu.

Kol kas dar niekas neatsiuntė... Jei galima, labai reikia, nes pamokos be įrašo, kai yra, tai... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2012 01 13, 17:10)
Pagaliau! Mes šiandien gavome dovanėles, padėką ir bilietą- kvietimą į geležinkelio muziejų (edukacinė veikla) už dalyvavimą kalėdinių dekoracijų konkurse "Traukiniu atrieda Kalėdos". user posted image  Ilgai laukėm ir sulaukėm!

SVEIKINU 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Mes irgi jau esame gavę dovanėles iš konkurso,,Traukiniu atrieda Kalėdos“, bet dar nesulaukiame ir piešinių konkurso „Pagalbos telefonas 112“. Sakykite, ar Jūs jau gavote?
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 01 13, 18:54)
Mes irgi jau esame gavę dovanėles iš konkurso,,Traukiniu atrieda Kalėdos“, bet dar nesulaukiame ir piešinių konkurso „Pagalbos telefonas 112“. Sakykite, ar Jūs jau  gavote?

Labas vakarėlis 4u.gif

Aha, iš 112 jau gavome prieš Kalėdas - saldainių mažą dėžutę ir lankstinukus tokius smile.gif

Ačiū už skaidres apie Sausio 13 4u.gif

Esu sumišusi...Tokia diena - visur tik ir tegirdėti -"mes lietuviai, būkim patriotai, eikim krūtines atstatę už Lietuvą..." , o paskui bac ir pasako"atimam papildomo ugd. valandas, mažinam auklėtojo valandas, atleidžiam išvis iš darbo ir pan..." Taip liūdna kažkaip pasidarė verysad.gif Liūdna situacija visai pas mus mokykloje...Tokia naujienas šiandien išgirdom.Nelaukiam nei kitų mokslo metų - mažinamės tiesiog iškart...Dirbkit iš idėjos, mielieji, dirbkit...KODĖL? Eina sau, esu susinervinusi... Atsiprašau už monologą nelinksmą pampalio vakarą... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Betukas: 13 sausio 2012 - 19:17
simba, labai dėkoju už lietuvių kalbos I - pusmečio vertinimus pirmokams.
ploja.gif

Papildyta:
QUOTE(Betukas @ 2012 01 13, 20:16)
Labas vakarėlis 4u.gif

Esu sumišusi...Tokia diena - visur tik ir tegirdėti -"mes lietuviai, būkim patriotai, eikim krūtines atstatę už Lietuvą..." , o paskui bac ir pasako"atimam papildomo ugd. valandas, mažinam auklėtojo valandas, atleidžiam išvis iš darbo ir pan..." Taip liūdna kažkaip pasidarė verysad.gif  Liūdna situacija visai pas mus mokykloje...Tokia naujienas šiandien išgirdom.Nelaukiam nei kitų mokslo metų - mažinamės tiesiog iškart...Dirbkit iš idėjos, mielieji, dirbkit...KODĖL? Eina sau, esu susinervinusi... Atsiprašau už monologą nelinksmą pampalio vakarą... verysad.gif

Taip, greit dirbsim iš idėjos.... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo domassss: 13 sausio 2012 - 20:08
QUOTE(domassss @ 2012 01 13, 20:06)
simba, labai dėkoju už lietuvių kalbos I - pusmečio vertinimus pirmokams.
  ploja.gif

Papildyta:
Taip, greit dirbsim iš idėjos.... g.gif

Reiks antrokams regzt per savaitgalį doh.gif

Tai va... unsure.gif Tik aš iš idėjos tai įsivaziduoju, kad dirbu tai ką noriu su vaikais - savo malonumui ...O čia , deja deja, nėra taip unsure.gif
Atsakyti
Sveikos,
QUOTE(ninkute @ 2012 01 13, 19:54)
... dar nesulaukiame ir piešinių konkurso „Pagalbos telefonas 112“. Sakykite, ar Jūs jau  gavote?

Mes gavome per atostogas. Pasirodo, jas siuntų tarnyba paliko švietimo centre, bet mes apie tai nieko nežinojome. Pasidomėkite, gal jūsų dovanėles kur nors guli ir laukia jūsų smile.gif
QUOTE(Betukas @ 2012 01 13, 20:16)

Esu sumišusi...Tokia diena - visur tik ir tegirdėti -"mes lietuviai, būkim patriotai, eikim krūtines atstatę už Lietuvą..." , o paskui bac ir pasako"atimam papildomo ugd. valandas, mažinam auklėtojo valandas, atleidžiam išvis iš darbo ir pan..." Taip liūdna kažkaip pasidarė verysad.gif  Liūdna situacija visai pas mus mokykloje...Tokia naujienas šiandien išgirdom.Nelaukiam nei kitų mokslo metų - mažinamės tiesiog iškart...Dirbkit iš idėjos, mielieji, dirbkit...KODĖL? Eina sau, esu susinervinusi... Atsiprašau už monologą nelinksmą pampalio vakarą... verysad.gif

Ir mes perskaitėm SAVIVALDYBĖS MOKYKLŲ STEIGIMO, REORGANIZAVIMO, LIKVIDAVIMO, PERTVARKYMO IR STRUKTŪROS PERTVARKYMŲ 2012–2015 METŲ PLANĄ . Ir taip graudu pasidarė. cry.gif
Atsakyti