Ačiū visoms merginoms, prisiuntusioms tiek daug vertingos medžiagos į paštą . Belieka tik dirbti išsijuosus
QUOTE(lutute1 @ 2012 01 13, 00:35)
Smilga, šiandien buvau seminare "Standartizuotų mokinių pasiekimų vertinimo ir įsivertinimo įrankių bendrojo lavinimo mokykloms kūrimas". P. Gudynas pasakė, kad standartizuotus testus ketvirtokams gaus kiekviena mokykla vasario pabaigoje. Pati mokykla turi nuspręsti, ar šie testai yra privalomi jų mokiniams. Visą seminaro medžiagą, pateiktis ir kt. bus galima rasti po sausio 20d. tinklapyje:
http://www.google.lt...ZPT0sONsqYFI-uQ
http://www.google.lt...fw1K7sZquBQe6sA
http://www.google.lt...ZPT0sONsqYFI-uQ
http://www.google.lt...fw1K7sZquBQe6sA
Ačiū labai už nuorodą ir informaciją, tik žinodama savo mokyklos valdžią esu tikra, kad pas mus tai bus privaloma ir be jokių kalbų, ir net niekas neklaus ir nesitars .
Pagaliau! Mes šiandien gavome dovanėles, padėką ir bilietą- kvietimą į geležinkelio muziejų (edukacinė veikla) už dalyvavimą kalėdinių dekoracijų konkurse "Traukiniu atrieda Kalėdos". Ilgai laukėm ir sulaukėm!
QUOTE(lutute1 @ 2012 01 13, 18:10)
Pagaliau! Mes šiandien gavome dovanėles, padėką ir bilietą- kvietimą į geležinkelio muziejų (edukacinė veikla) už dalyvavimą kalėdinių dekoracijų konkurse "Traukiniu atrieda Kalėdos". Ilgai laukėm ir sulaukėm
O aš šiandien panaudojau tavąsias skaidres apie sausio 13-ąją. Pirmokiukai klausėsi net išsižioję Ačiū už vargą mūsų visų labui
QUOTE(rityte @ 2012 01 13, 17:14)
O aš šiandien panaudojau tavąsias skaidres apie sausio 13-ąją. Pirmokiukai klausėsi net išsižioję Ačiū už vargą mūsų visų labui
Miela Rityte, ačiū už pagyras. Manosios pateiktys toli gražu neprilygsta tavosioms, kurias dažnai panaudoju įvairiose pamokose. Dėkui Tau už jas.
QUOTE(Ašura @ 2012 01 12, 23:28)
Ar dar niekas neatsiuntė? Aš vyro prašiau, kad perrašytų, nes ten diskai originalūs buvo, "nulaužti" reikėjo. Tai turiu, jei tas reikaliukas "nedega" atsiusiu.
Kol kas dar niekas neatsiuntė... Jei galima, labai reikia, nes pamokos be įrašo, kai yra, tai...
QUOTE(lutute1 @ 2012 01 13, 17:10)
Pagaliau! Mes šiandien gavome dovanėles, padėką ir bilietą- kvietimą į geležinkelio muziejų (edukacinė veikla) už dalyvavimą kalėdinių dekoracijų konkurse "Traukiniu atrieda Kalėdos". Ilgai laukėm ir sulaukėm!
SVEIKINU
Mes irgi jau esame gavę dovanėles iš konkurso,,Traukiniu atrieda Kalėdos, bet dar nesulaukiame ir piešinių konkurso Pagalbos telefonas 112. Sakykite, ar Jūs jau gavote?
QUOTE(ninkute @ 2012 01 13, 18:54)
Mes irgi jau esame gavę dovanėles iš konkurso,,Traukiniu atrieda Kalėdos, bet dar nesulaukiame ir piešinių konkurso Pagalbos telefonas 112. Sakykite, ar Jūs jau gavote?
Labas vakarėlis
Aha, iš 112 jau gavome prieš Kalėdas - saldainių mažą dėžutę ir lankstinukus tokius
Ačiū už skaidres apie Sausio 13
Esu sumišusi...Tokia diena - visur tik ir tegirdėti -"mes lietuviai, būkim patriotai, eikim krūtines atstatę už Lietuvą..." , o paskui bac ir pasako"atimam papildomo ugd. valandas, mažinam auklėtojo valandas, atleidžiam išvis iš darbo ir pan..." Taip liūdna kažkaip pasidarė Liūdna situacija visai pas mus mokykloje...Tokia naujienas šiandien išgirdom.Nelaukiam nei kitų mokslo metų - mažinamės tiesiog iškart...Dirbkit iš idėjos, mielieji, dirbkit...KODĖL? Eina sau, esu susinervinusi... Atsiprašau už monologą nelinksmą pampalio vakarą...
simba, labai dėkoju už lietuvių kalbos I - pusmečio vertinimus pirmokams.
Papildyta:
Taip, greit dirbsim iš idėjos....
Papildyta:
QUOTE(Betukas @ 2012 01 13, 20:16)
Labas vakarėlis
Esu sumišusi...Tokia diena - visur tik ir tegirdėti -"mes lietuviai, būkim patriotai, eikim krūtines atstatę už Lietuvą..." , o paskui bac ir pasako"atimam papildomo ugd. valandas, mažinam auklėtojo valandas, atleidžiam išvis iš darbo ir pan..." Taip liūdna kažkaip pasidarė Liūdna situacija visai pas mus mokykloje...Tokia naujienas šiandien išgirdom.Nelaukiam nei kitų mokslo metų - mažinamės tiesiog iškart...Dirbkit iš idėjos, mielieji, dirbkit...KODĖL? Eina sau, esu susinervinusi... Atsiprašau už monologą nelinksmą pampalio vakarą...
QUOTE(domassss @ 2012 01 13, 20:06)
simba, labai dėkoju už lietuvių kalbos I - pusmečio vertinimus pirmokams.
Papildyta:
Papildyta:
Reiks antrokams regzt per savaitgalį
Tai va... Tik aš iš idėjos tai įsivaziduoju, kad dirbu tai ką noriu su vaikais - savo malonumui ...O čia , deja deja, nėra taip
Sveikos,
Mes gavome per atostogas. Pasirodo, jas siuntų tarnyba paliko švietimo centre, bet mes apie tai nieko nežinojome. Pasidomėkite, gal jūsų dovanėles kur nors guli ir laukia jūsų
Ir mes perskaitėm SAVIVALDYBĖS MOKYKLŲ STEIGIMO, REORGANIZAVIMO, LIKVIDAVIMO, PERTVARKYMO IR STRUKTŪROS PERTVARKYMŲ 20122015 METŲ PLANĄ . Ir taip graudu pasidarė.
QUOTE(ninkute @ 2012 01 13, 19:54)
... dar nesulaukiame ir piešinių konkurso Pagalbos telefonas 112. Sakykite, ar Jūs jau gavote?
Mes gavome per atostogas. Pasirodo, jas siuntų tarnyba paliko švietimo centre, bet mes apie tai nieko nežinojome. Pasidomėkite, gal jūsų dovanėles kur nors guli ir laukia jūsų
QUOTE(Betukas @ 2012 01 13, 20:16)
Ir mes perskaitėm SAVIVALDYBĖS MOKYKLŲ STEIGIMO, REORGANIZAVIMO, LIKVIDAVIMO, PERTVARKYMO IR STRUKTŪROS PERTVARKYMŲ 20122015 METŲ PLANĄ . Ir taip graudu pasidarė.