Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės...

QUOTE(ninkute @ 2012 01 11, 18:55)
Sveikos koleges,
Ar tikrai niekas nedarėte ketvirtokų Šimtadienio? Gal turite minčių? Scenarijų bandau lipdyti.

Tikrai darėm mirksiukas.gif Praeitais metais mano ketvirtokai patys susikūrė scenarijų. Keli pasišovė būti renginio organizatoriais ir vedančiaisiais. Šimtadieniui ruošėsi visi- ir tėveliai, ir vaikai, ir aš. Daugiau apie šimtadienį gali paskaitinėti čia:
http://ejournal.emok...ndex.php?action[]=IArticleViewer::evaluateArticle()#articleInfo
( Žr. Archyvas 2010/2011m.m.- Renginiai 2011-Vasaris 2011-Ketvirtokų šimtadienis)
Papildyta:
QUOTE(elimak7 @ 2012 01 11, 16:09)
Sveikos mergaites. Kas organizavote susitikimus su rasytoju, gal galetumete pasidalinti mintimis, kaip visa tai vyksta  g.gif

Esu organizavusi susitikimus su keliais rašytojais: V.Račicku, V.V. Landsbergiu, V. Juknaite.
Daugiau apie tai gali paskaitinėti čia:
http://ejournal.emok...ndex.php?action[]=IArticleShow::showArticle('20216')

http://ejournal.emok...ndex.php?action[]=IArticleShow::showArticle('19714')
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 11 sausio 2012 - 18:42
QUOTE(lutute1 @ 2012 01 11, 00:47)
Sausio 13-ai savo pirmokus ruošiu nuosekliai. Vakar muzikos pamokoje mokėmės liet. l. dainą "Oi, neverk, motušėle". Vaikams pasakiau, kad šią dainą bebaimiai Lietuvos žmonės dainavo tą baisią naktį, kuomet Vilniuje griaudėjo tankai. Šiandien klasės valandėlės metu parodžiau pateiktį apie Lietuvą, jos pagr. simbolius, sugiedojome Lietuvos himną ir patenkinti karpėme trispalvius laisvės balandžius( jugetos idėja thumbup.gif ). Kalbėjomės, diskutavome... Iš jų rytoj komponuosime stendą "Trispalvė". Ketvirtad. mėginsime kurti pirmuosius ketureilius apie Lietuvą. Pateiksiu pagalbinius gairinius žodžius: laisvė, tėvynė ir pan. O penktad. būtinai padainuosime išmoktą l.l.dainą, rimtyje padeginsime žvakeles ir parodysiu pateiktį, kurią atsiuntė auglina į paštą. Manau, ji pirmokams tiks ir patiks. Dar žadėjo ateiti į pamoką gyvi istorijos liudytojai. Taip ir įprasminsime šią dieną. Gal ir išliks kas nors jų galvelėse? ax.gif

Ačiū už pasidalijimą mintim 4u.gif Dar galvoju, kad pradėsiu istoriją pasakot nuo savo šeimos, giminės istorijos, paklausiu , kokios jų šeimai svarbios datos yra, tada pereisiu prie Lietuvos istorijos šiek tiek, ,,privesiu" prie sausio įvykių... Tiks tikrai ta daina... Dar kartą ačiū...

Atsakyti
Pirmokiuke, aciu uz pusmeciu vertinimo nuoroda, jau baigiu pagal Pupa pasikoreguot notworthy.gif

OI, nepasilabinau, LABA VAKARA 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(domassss @ 2012 01 11, 19:38)
Ačiū už pasidalijimą mintim  4u.gif Dar galvoju, kad pradėsiu istoriją pasakot nuo savo šeimos, giminės istorijos, paklausiu , kokios jų šeimai svarbios datos yra, tada pereisiu prie Lietuvos istorijos šiek tiek, ,,privesiu" prie sausio įvykių...  Tiks tikrai ta daina... Dar kartą ačiū...

Visada prašom smile.gif
Į paštą įmesiu stendo nuotrauką su trispalviais balandžiais, kuriuos vakar karpė pirmokiukai. Visai šaunus stendukas gavosi. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2012 01 11, 19:45)
pusmeciu vertinimo nuoroda jau baigiu pagal Pupa pasikoreguot notworthy.gif

Simba, gal galėtum pasidalinti pakoreaguotu pavyzdžiu? Būčiau dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2012 01 11, 18:45)
Pirmokiuke, aciu uz pusmeciu vertinimo nuoroda, jau baigiu pagal Pupa pasikoreguot notworthy.gif

OI, nepasilabinau, LABA VAKARA 4u.gif

Prašom, prašom 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2012 01 11, 19:12)

Lutute, dar nebaigiau, ryt atsiprintinsiu, nusinesiu darban, pakoreguosiu (nes RAIDES SKIRIASI, AS VISU NEPRISIMENU), O TADA TAI AISKU, PASIDALINSIU, GI biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2012 01 11, 20:12)

Aha, ir aš labai būčiau dėkinga... ax.gif biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(domassss @ 2012 01 11, 20:11)
Aha, ir aš labai būčiau dėkinga... ax.gif  biggrin.gif

Mergaites, tikrai ryt pasistengsiu pakoreguot, jei tik jums tiks ir imesiu i pasta.
Atsakyti
QUOTE(eda77 @ 2012 01 11, 19:14)
Tada šaunu. O kitos klasės irgi dalyvauja?

Nee schmoll.gif

QUOTE(lutute1 @ 2012 01 11, 20:35)
Tikrai darėm mirksiukas.gif Praeitais metais mano ketvirtokai patys susikūrė scenarijų. Keli pasišovė būti renginio organizatoriais ir vedančiaisiais. Šimtadieniui ruošėsi visi- ir tėveliai, ir vaikai, ir aš. Daugiau apie šimtadienį gali paskaitinėti čia:

Labai patiko Šimtadienio renginys thumbup.gif Reiks įjungti ir savo mokinius. Bet dar reikia suskaičiuoti, kurią dieną jį švęsti. Gal kas jau skaičiavot? g.gif
Atsakyti
Nerandu tų balandžių, kur jų ieškoti? mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū kolegei už Šimtadienio idėjas. Šimtadienis priklausytų vasario 23 d., bet pas mus tuo metu atostogos, tai mes darysime prieš atostogas.
Atsakyti