Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės...

QUOTE(simba3 @ 2012 01 09, 16:38)

Mergaites, ar jums reikejo per atostogas vaiku pildyt klases aukletojo darba?? Mums reikia, neismastau, ka irasyt i klases aukletojo veikla per atostogas?? Gal patarsit?

nea, mums nereikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(riešutasgilė @ 2012 01 08, 18:46)
Prisidedu prie linkėjimų Aurutei  4u.gif
Papildyta:
Pirmokės ar skaito jūsiškiai knygeles? Jei taip, tai gal irgi kokias pupas ar pan. auginat? Su tais keliais, kurie skaito.

Taip pat prisidedu prie linkejimų Aurutei 4u.gif Sėkmingos operacijos ir greito gijimo 4u.gif

Maniškiai pirmokai skaito "Pupos" skaitinius. Darom viską taip, kaip autorės ir pataria. Ten trijų skirtingų lygių tekstai. Pasidarėm korteles su tekstais, mokinukui, perskaičius vieną skaitymo kortelę, klijuoju lipduką į Skaitytojo kortelę. Kai baigia atsiskaityt visas vieno lygio korteles, tai gauna apdovanojimą - šokoladinį kiaušinį. Kai atsiskaito ir visas sunkesnio lygio korteles, tai gali jau žingsniuot į biblioteką. Man ta sistema labai patinka, nes galima kiekvienam vaikui parinkti tekstą pagal jo galimybes. Be to, tikrai visi labai stengiasi ir rungtyniauja tarpusavyje.
Atsakyti
Dar norėjau paklaust, kokia medžiaga kaupiama toje "lobių skrynioje"? Kadangi nesu super duper kūrybinga, tai tenka kūrybingai pasinaudoti kitų patirtimi ir tos patirties esu šiek tiek prikaupus. taigi, ar siųsti tik savus autorinius darbus, ar ir kitų galima? Vasarą buvau seminare apie IKT taikymą, tai ten gavau nemažai įvairių pateikčių, bet įtariu, kad jos jau bus sukeltos. Gal galėčiau dalį atsiųst, o kas nors peržiūrėtų ir pasakytų, ar toliau siųst?..

Dar klausimas: ar siųsti tik metodinę medžiagą, ar kam nors reikalingos ir dainelės, nuo knygų skanuoti švenčių scenarijai?
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 01 09, 21:51)
Pabandžiau nurašinėti tekstą dailiu raštu ir nusivyliau- nemoku gražiai ir dailiai rašyti unsure.gif Gal kuri jau bandėt? rolleyes.gif Ir dar norėjau paklausti, ar po tekstu reikia parašyti išnašas? Ar tik tekstą? g.gif

Ir as bandau rasyti, bet ne kas g.gif ir taip pat idomu del tu isnasu????
Papildyta:
QUOTE(smilga1972 @ 2012 01 09, 21:08)
Mergaitės, aš kaip adaptuota biškį, tai nelabai supratau, kada tuos standartizuotus testus duos ketvirtokams? Nuo vasario ar pabaigoje mokslo metų? Ten taip suktai parašyta, kad nieko nesupratau, tik išsigandau, kad mano vaikai tai nieko neparašys  doh.gif . Mokini mokini, o atrodo, kad visai nieko negirdėję  doh.gif

O mes tai pacios kurem testu ketvirtokams, doh.gif o pasirodo jie bus sukurti. Mes planavome balandi duoti mokiniams.
Papildyta:
QUOTE(naminukė @ 2012 01 10, 14:14)
Dar norėjau paklaust, kokia medžiaga kaupiama toje "lobių skrynioje"? Kadangi nesu super duper kūrybinga, tai tenka kūrybingai pasinaudoti kitų patirtimi ir tos patirties esu šiek tiek prikaupus. taigi, ar siųsti tik savus autorinius darbus, ar ir kitų galima? Vasarą buvau seminare apie IKT taikymą, tai ten gavau nemažai įvairių pateikčių, bet įtariu, kad jos jau bus sukeltos. Gal galėčiau dalį atsiųst, o kas nors peržiūrėtų ir pasakytų, ar toliau siųst?..

Dar klausimas: ar siųsti tik metodinę medžiagą, ar kam nors reikalingos ir dainelės, nuo knygų skanuoti švenčių scenarijai?

Siusk viska ka turi, o musu PROTINGOSIOS mergaites sutvarkys viska kaip reikia thumbup.gif
Atsakyti
Dar kartelį AČIŪ už sveikinimus ir palinkėjimus wub.gif flirt.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Pirma diena po atostogų praėjo greitai. Gal todėl, kad tik tris pamokas turėjau, o gal, kad vaikai buvo ramūs rolleyes.gif
Pasakiau vaikams apie dailaus rašto konkursą. Pasiūliau, kad paskatintų dalyvaut ir tėvelius, senelius. Labai suintrigavo juos, nes patys įvertino, kad jų tėveliai ar seneliai gražiai rašo. Manau bus įdomu pamatyt ir vaikams, kaip dailiai moka rašyt suaugę žmonės wub.gif Sakiau, kad jei reiks, padauginsiu ir lapus rašymui, ir tekstus.
Vaikams išdalinau tekstus, liepiau pasimokyti nurašyti tekstą ant liniuoto lapo. Vėliau duosiu specialius lapus. Yra tikrai negražiai rašančių, bet manau, svarbu, kad noras yra. Tegul stengiasi. Kiekvienam padarysiu po padėkos raštą, kuriame parašysiu pagyrimą. Nes, kaip supratau, visi dalyvaujantys negaus. Tik nugalėtojai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2012 01 09, 16:32)
Net nežinau, bet pakalbėti su klasės aktyvu, manau, galima. Ką pasiūlys patys tėvai? Jei yra galimybė, kodėl nepadėjus bėdoje  ax.gif

Sveikutės  4u.gif
Vajei, sakot ilgalaikius planus narsto  unsure.gif Reisk eit tada tvarkytis, nes aš iš tų ekspromtininkių - mėgstu pakaitalioti pagal situaciją  doh.gif

Jugeta, su gimtadieniu  happybday.gif

Pakaitaliojimas ekspromtu yra kaip privalumas. Tik būtina, kad būtų įrašai, na čia jei ilgalaikiame ir temas rašot. Nes mano ten su temomis buvo, tokia kaip programa
Atsakyti
Dėl auklėtojo veiklos pildymo esu vieną kitą komentarą parašiusi ankstesniuose puslapiuose, paieškokit. Sakykit, kolegės, ar darote ketvirtokų Šimtadienį? Mes sugalvojome padaryti. Gal kuri turite kažkokią pasaką, tinkančią 100 dienų? Būčiau dėkinga. Kažkada esu anksčiau dariusi ir turėjau pasiskolintą idėją - pasaką apie princesę ir 100 perlų., bet jau to nebesinori daryti.
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2012 01 09, 17:38)
Sveikutes 4u.gif

Daryciau tevu susirinkima ir leisciau tevams spresti, kad nelikti paskui kaltai. kaip daznai pas mus buna. g.gif

Jugeta, su gimsiuku 4u.gif

Aurute, laikysim uz tave kumscius 4u.gif

Mergaites, ar jums reikejo per atostogas vaiku pildyt klases aukletojo darba?? Mums reikia, neismastau, ka irasyt i klases aukletojo veikla per atostogas?? Gal patarsit?

Galite rašyti klasės mokinių bylų tvarkymas, plano tolimesniam laikotarpiui rašymas, ekskursijos projekto rengimas, metodinės literatūros studijavimas, tyrimo kokio su klase aprašymas, budėjimo grafikų koks gali būti sudarymas
Atsakyti
[quote=zuzanele,2012 01 10, 17:26]
Sveikutės 4u.gif
Pirma diena po atostogų praėjo greitai. Gal todėl, kad tik tris pamokas turėjau, o gal, kad vaikai buvo ramūs rolleyes.gif
Pasakiau vaikams apie dailaus rašto konkursą. Pasiūliau, kad paskatintų dalyvaut ir tėvelius, senelius. Labai suintrigavo juos, nes patys įvertino, kad jų tėveliai ar seneliai gražiai rašo. Manau bus įdomu pamatyt ir vaikams, kaip dailiai moka rašyt suaugę žmonės wub.gif Sakiau, kad jei reiks, padauginsiu ir lapus rašymui, ir tekstus.

Labutis,
o aš vaikų dailaus rašto darbus sunumeravau ir per tėvelių susirinkimą iškabinau lentoje. Tada tėveliai turėjo visus apžiūrėti ir išsirinkti numerį darbo,
kuris jiems atrodo jų vaikelio. O buvo linksma visiems, kai nepataikė. Kai kurie net iš kelinto karto blush2.gif Labai stebėjosi ir džiaugėsi, kad jų vaikai gali taip
dailiai nurašyti. O jau klasėje su mokiniais kartu išrinkome nugalėtojus ir apdovanojome. doh.gif
Atsakyti
bye1.gif Sveikos, darbštuolės...
Šiandien ir mano pirmokiukai buvo ramūs, atlaikė visas 5 pamokas ir netgi būrelį thumbup.gif Taip sakant, padarėm apšilimą, o jau rytoj kibsim į rimtus mokslus lotuliukas.gif , nes - žiū - pusmetis baigiasi ax.gif
Mano mažiukai skaito pupos skaitinukus, klijuojam į skaitytojų korteles lipdukus ir labai džiaugiasi 4u.gif o ir man labai gerai matomas skaitymo įgūdžių tobulėjimas thumbup.gif Nes vadovėliuose tekstukų mažoka...
Beje, ar jūs rašote pasitikrinamųjų darbų analizes? g.gif
Atsakyti
QUOTE(pirmokiukė @ 2012 01 10, 19:49)
bye1.gif Sveikos, darbštuolės...
Šiandien ir mano pirmokiukai buvo ramūs, atlaikė visas 5 pamokas ir netgi būrelį  thumbup.gif Taip sakant, padarėm apšilimą, o jau rytoj kibsim į rimtus mokslus lotuliukas.gif , nes - žiū - pusmetis baigiasi  ax.gif
Mano mažiukai skaito pupos skaitinukus, klijuojam į skaitytojų korteles lipdukus ir labai džiaugiasi  4u.gif o ir man labai gerai matomas skaitymo įgūdžių tobulėjimas  thumbup.gif Nes vadovėliuose tekstukų mažoka...
Beje, ar jūs rašote pasitikrinamųjų darbų analizes? g.gif

Gal turite kokią formą, pagal ką vertinsite pusmečio rezultatus? Niekaip nesuprantu pagal ką vertinti lietuvių k. pasiekimus: vieni skaito sakiniais, o kiti tik skiemenukais vos vos, bet gal to ir pakanka pirmam pusmečiui doh.gif
Atsakyti