Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės...

QUOTE(AJ_Lt @ 2012 01 09, 20:51)
Domassss, Aurute, aciu labai wub.gif
Bandysim ir mes su BMK tartis del SMART technikos rolleyes.gif

Nors pati šio išsvajoto agregato klasėje neturiu, bet kiek teko susidurti ir domėtis, man labiausiai patiko Smart lenta ir jos įranga. Programa gana nesudėtinga, dirbant nesunku atlikti įvairius veiksmu, t.y. gana lengvas meniu. Nėra jokių papildomų ir būtinų priemonių, kad lenta veiktų. Manau, kad mokytoja gavus šią lentą tikrai bus laiminga, aš tai labai apsidžiaugčiau biggrin.gif .

Jugeta, prisijungiu prie sveikinimų happybday.gif .

Aurute, daug sveikatos ir laukiame greičiau tavęs sugrįžtant pas mus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 22peliukas22: 09 sausio 2012 - 19:59
jugeta, su gimtadieniu.

user posted image
Atsakyti
Aš vis pagalvoju, na ir turtingi tėveliai, jei gali nupirkt Smart lenta, pažiūrėjau kainas, tai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 01 09, 19:08)
Mergaitės, aš kaip adaptuota biškį, tai nelabai supratau, kada tuos standartizuotus testus duos ketvirtokams? Nuo vasario ar pabaigoje mokslo metų?

Metų pabaigoje turėtų, jei teisingai supratau.
Atsakyti
QUOTE(riešutasgilė @ 2012 01 09, 21:21)
jugeta, su gimtadieniu.
user posted image

happybday.gif Prisidedu ir aš prie sveikinimų ir linkiu LAIMĖS SVEIKATOS IR SVAJONIŲ IŠSIPILDYMO
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2012 01 08, 22:37)
Tiesa, šiemet mano pirmokėliai skaitys "Lututės" žurnaliuką. Tėveliai kaip Kalėdinę dovanėlę visiems užprenumeravo. Tada ir pradėsiu motyvuoti (ne) skaitančius mokinukus. Greičiausiai klasės stende, šalia kiekvieno pirmokėlio bitutės esančiame kibirėlyje įklijuosiu po lipduką su perskaitytos knygelės pavadinimu.  smile.gif

Šaunuoliai, bitutė su kibirėliu irgi idėja thumbup.gif
Atsakyti
birthday.gif JUGETA, LINKSMO GIMTADIENIO !!!
Atsakyti
QUOTE(lamur @ 2012 01 08, 23:40)
Aurute, sveikatos ir linkejimai tau 4u.gif

Mielosios, buvau praeita savaite seminare IKT pradinese klasese, tai atsirinksiu informacija ir imesiu i bendra lobyna. As ir labai dziaugiuosi, kad esate tokios saunios, kurybingos, idomios. Pabandysiu po atostogu panaudoti sviesofora, cia kazkurios (nepamenu  ax.gif kurios) mintis ir net foto buvo.

Labukas, aš taip pat buvau, Utenoje,o kur patibuvai? davė daug įvairios medžiagos, dar visko neperžiūrėjau, Yra neblogų dalykų. Gal kas jau siuntėt medžiagą iš Panevėžio konferencijos? Nenoriu kartotis.
Aurute, laikau kumščius, viskas bus gerai
Jugeta, su gimtadieniu happybday.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viga: 09 sausio 2012 - 21:11
[quote=naminukė,2012 01 07, 18:39]
Sveikos, merginos, prašausi ir aš į Jūsų būrį 4u.gif

Norėjau paklausti, gal kas pasidalintų patirtim apie skatinimo ir bausmių sistemas? Tarkim, klasėje susikūrėt klasės elgesio taisykles. Kokios nuobaudos taikomos taisyklių pažeidėjams?
Šiemet dirbu su pirmokais ir jiems dar vėjai galvelėse švilpauja. Kažkaip jie sunkiai sutelpa į pamokos rėmus, po skambučio dar norisi pasikrapštyti, paplepėt.. Bandžiau dėlioti pliusus už aktyvų dalyvavimą pamokoje ir papildomų darbų darymą(pvz., užbaigti namie pradėtą piešinį), P raides už pavėlavimą pasiruošti pamokai, N - už daiktų neturėjimą, minusus - už plepėjimą ir kitokį trukdymą kitiems. Visus tuos pliusus ir minusus rašydavau į vaikų nusipieštus namukus. Mėnesio gale suskaičiuodavom rezultatus ir 5 daugiausiai susirinkę pliusų būdavo apdovanojami. Sistema būtų lyg ir gera, bet bėda ta, kad paskatinami tik tie, kurie ir taip stengiasi, o padaužos jau mėnesio pradžioj supranta, kad susirinkus kelis minusus apdovanojimo jau kaip ir negaus, tai ir stengtis net nereikia... Žodžiu, bandau sugalvot, kokį nors naują skatinimo-drausminimo būdą, bet nieks į galvą neateina.. g.gif

Gal kas papasakotų,pasidalintų patirtim, kaip dar galima veiksmingai paskatinti, motyvuoti..

Aš pastebėjau, kad visokios raštiškos nuobaudos paskui kažkaip man pačiai nesmagiai atsiliepia. tarkim dėl kokios n raidelės vaikas iš karto verkia arba paaiškėja, kad namie gavo bart ar net mušt ar iš viso nėjo namo, pas kokią draugę sėdėjo ir pan. schmoll.gif , tad man labiau prie širdies pagyrimai, paskatinimai biggrin.gif .Kokį neklaužaduką palieku per pertrauką suole sėdėt ir apgalvot savo ,,juodus darbelius" biggrin.gif ar ta proga apdovanoju visus pagyrimais už elgesį, o neklaužaduko-ne, bet be priekaištų, praleidžiu ir viskas ax.gif , pamirštukams pakišu popieriaus lapą ir dirba sau vaikas, nes ir taip jau jam trauma, kad pamiršo bigsmile.gif , o dar namie turės perrašyt tą tekstą iš lapuko ax.gif , taip ir gyvenam...beveik be nuobaudų biggrin.gif

Gimtuvininkei linkiu daug daug komplimentų 4u.gif
Papildyta:
Aurute, laikykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2012 01 09, 19:25)
Tik siandien suzinojau, direktore liepe pildyt. Atostogos vaikams, ne mokytojai, kadangi gauname pinigelius, tai turim dirbt auklejamaji darba ir vaiku atostogu metu (pildom elektronini). Aciu uz kelias mintis 4u.gif

Mes pildom visas nekontaktines su vaikais auklėtojo valandas: 1) dienyno pildymas; 2) teminių planų, klasės auklėtojų planų koregavimas; 3) pasiruošimai įv. renginiams ir ekskursijoms ir t.t.
Atsakyti
user posted image

Sveikinimai Jugetai ir linkėjimai Aurutei

Atsakyti
QUOTE(riešutasgilė @ 2012 01 09, 21:21)
jugeta, su gimtadieniu.
user posted image

Prisijungiu ir aš prie sveikinimų!

QUOTE(ninkute @ 2012 01 09, 18:29)
Dėl klasės auklėtojo darbo atostogų metu įdomus dalykas. Mes tikrai nepildome. O jūs kokioje grafoje pildote, jei dienynai sudaryti savaitei, o atostogų metu pamokos nevyksta, tai kur rašote?

Mums sakė, kad būtina, o jei dar ir auditas - tai jie labai dėl to kabinėjasi.
Mes pildom prie klasės veiklos.

Čia kalbėjot apie Smart lentas. Man asmeniškai teko prisiliest prie Prometejaus lentos - paliko įspūdį. jei galėčiau rinkčiaus ją.

Atsakyti