Taip, ziuriu visada Man irgi angliskai daug geriau, nei lietuviu, ypatingai senosios estradines dainos...
Siaubingai gaila, kad puikus balsai krinta
Man irgi labiau patinka angliškų dainų klausyti Gaila Ievos (su akinukais), man ji labai patiko..
QUOTE(zmonaite @ 2012 03 13, 14:07)
man Ievos balsas irgi gražus, bet negaliu žiūrėti, kai ji maivosi. Labai perdėta ekspresija, man atrodo, ji ir chorų karuose dalyvavus, tada irgi perspausdavo su emocija.
Visiškai sutinku Dalyvavo ji su Kauno choru su Tautkumi, jau tada jai dėl to perdėto maivymosi kažkokią antipatiją jaučiau...
QUOTE(-Delta- @ 2012 03 13, 13:45)
Ar buvo žiūrėjusių?
pirmos merginos, kai dainavo "Free your mind" tai liuksiškai skambėjo,
pirmos merginos, kai dainavo "Free your mind" tai liuksiškai skambėjo,
Labai patiko Free your mind atlikimas, bet nustebau, kad paliko Juliją, man labiau patiko Laura, jei neklystu, ta mergaitė su kabėmis, jai tiesiog tiko ta daina Nieko nesuprantu
Tai kad ir paliko ta mergaite su kabemis . Gal ji ne kartu su Julija dainavo? Su Julija gal kartu ta Ieva buvo?
Merūnas pasakė "aš už Juliją", paskui Violeta po ilgos pauzės ištarė "Julija". Laura nulipo nuo scenos. Nusivyliau kas čia per nesąmonės ir perjungiau kanalą. Bet gal kažko nesupratau?
QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2012 03 14, 08:45)
Merūnas pasakė "aš už Juliją", paskui Violeta po ilgos pauzės ištarė "Julija". Laura nulipo nuo scenos. Nusivyliau kas čia per nesąmonės ir perjungiau kanalą. Bet gal kažko nesupratau?
o vat aš nesuprantu, kad jei kitas žmogus turi kitokią nuomonę, jau reiškias tai nesąmonė
čia iš serijos yra 2 nuomonės : mano ir neteisinga
juolab nebuvo taip, kad vienas super padainavo, kitas visai į lankas. Mokytojo teisė rinktis, čia jau jis pasirenka , ar tai balsą, ar charizmą, ar bendrą vaizdą akcentuoja, gal sustrategavo, o gal pabijojo, kad jauna mergina tiesioginėse suklys ir paves, gal jie matė visas repeticijas ir kažkuri buvo žymiai stipresnė, na, manau, čia daug variantų
be to, tikrai tikiu, kad verti finalo dar sugrįš, bent jau po 1 dalyvį į komandą
Man labai Kristupo gaila.
Man labiausiai iš iškritusių gaila Lianos. Tikiuosi, jog būtent ji bus sugrąžinta
Vakar buvo pirma laida, kai ne karta nustebau del pasirinkimo
man vakar uzkliuvo Baibos ir tos kitos, stambios moteriskes lyginimas.
Kazkodel teisejai lygino ne ju balsus, o isvaizda. Galejo ir nutyleti apie Baibos grazias kojas, nes tai jos priesininkei tikrai turejo buti nelabai malonu klausytis
Kazkodel teisejai lygino ne ju balsus, o isvaizda. Galejo ir nutyleti apie Baibos grazias kojas, nes tai jos priesininkei tikrai turejo buti nelabai malonu klausytis