Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos balsas

QUOTE(Ramona18 @ 2012 03 01, 19:52)
O kas sustato dalyvius i duetus? Irgi mokytojas? Gaila kas pas Jurgi ir Erika vien tik stipri vokalistai pateko. Praktiskai visi is ju yra verti testi kova iki pabaigos. Bertos ir Lianos balsai man labai patiko, bet Berta neturi tos charizmos kaip Liana.
Bet cia gi dar ir taktikos dalykas kuri mokytoja pasirinkti. Jei dalyviai stebi visa proces, mato gi kas pas koki mokytoja nueina, galima prognozuoti pas koki mokytoja konkurencija bus didesne. O dabar gausis taip, kad stiprus vokalistai is Jurgio/Erikos grupes iskrito, o silpnesni kitu mokytoju dalyviai tesia kova toliau. g.gif

Na, ka padarysi, tokios zaidimo taisykles. 4u.gif

Taip sustato patys mokytojai lygiaverčius dalyvius.
Atsakyti
QUOTE(Ramona18 @ 2012 03 01, 18:52)

Bet cia gi dar ir taktikos dalykas kuri mokytoja pasirinkti. Jei dalyviai stebi visa proces, mato gi kas pas koki mokytoja nueina, galima prognozuoti pas koki mokytoja konkurencija bus didesne. O dabar gausis taip, kad stiprus vokalistai is Jurgio/Erikos grupes iskrito, o silpnesni kitu mokytoju dalyviai tesia kova toliau. g.gif

oi nea... pirmasis etapas buvo nufilmuotas sausio pradžioje per tris ar keturias dienas.

O per TV rodo visiškai ne ta tvarka, kuria nufilmavo, taip kad sekti kažką dalyviai praktiškai neturėjo šanso... Tuo labiau, kad studentams buvo sesija , tad stebėti kitus įrašus irgi nelabai galėjo...

Taigi "taktikuoti" šansų nebuvo unsure.gif
Atsakyti
Aklosiose perklausose buvo galima. Gi filmavimo metu viskas matoma, ypač jei ne pirmas eini dainuot. Jei išgirdai, kad keli stprūs balsai pasirinko, tarkim, Violetą, o keli vidutiniai Egidijų, tada irgi galima rinktis Egį. Nors kaip mokytoja man Violeta didesnį pasitikėjimą kelia
Atsakyti
kazkaip idomiai renka geriausiai sudainavusi, pvz ismeta evelina nes ji gerai dainuoja ir taip pasieks, o palieka jos varzove(nepamenu vardo), nes ji prasciau atliko ir reik duot sansa....(neturiu nieko priesisko pries abi)... o toliau akcentuoja kitoje kovoje berods sipavicius, kad islieka tas kas geriausiai sudainavo cia ir dabar, todel ta mergaite tokia juoduke su juostele persirisus palieka projekta, nors is jos tikejomes geriausio.... manyciau kas sansai buvo duoti, ir vienodi, jei sudainavo blogai turetu palikti o ne davimas pasitaisyti, juk renkamas lietuvos balsas.....geriausias...
Atsakyti
Gitale, Egidijus nesakė, kad kažkuri iš jų geriau dainuoja. Kadangi abi dainuoja savitai gerai, o išmest kažką reikia, tai jo argumentai jau buvo kiti
Atsakyti
o man atrodo, kad labai teisingai pasirinko...
Ir man atrodo, kad pora merginų - pirmoji ir ta, kuri vis akcentavo , kad su vaiku nekonkuruos, iškrito dar ir dėl charakterio...

Bent jau tv ekrane parodyti charakteriai tai aina sau... g.gif Nenorėčiau su tokiomis dirbti...

Gal tam tikra prasme buvo didelė klaida sudėti į porą tas pirmas merginas, kurios realiai abi vertos eiti toliau, bet matyt, kad tokios taisyklės...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nata*: 05 kovo 2012 - 13:54
Man tai nesuprantamas jos pasakymas, kad su vaiku nekonkuruos. Juk čia yra esmė dainavime, o ne amžiuje ar išvaizdoje. Tam ir buvo darytos aklosios perklausos, kad atsirinktų pagal sugebėjimus. O, kad vaikas, tai dar nieko nereiškia. Jei turi gerus balso duomenis ir gerai dainuoja, tai dar netokia konkurencija gali būti.
Atsakyti
O man kaip tik įdomiau stebėt, kai lygiaverčiai konkurentai suporuojami
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2012 03 05, 14:58)
O man kaip tik įdomiau stebėt, kai lygiaverčiai konkurentai suporuojami

neabejoju, kad viskas ir daroma, kad būtų įdomus šou drinks_cheers.gif

apskritai De Mol šou yra superiniai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dovifly @ 2012 03 05, 14:34)
Man tai nesuprantamas jos pasakymas, kad su vaiku nekonkuruos. Juk čia yra esmė dainavime, o ne amžiuje ar išvaizdoje. Tam ir buvo darytos aklosios perklausos, kad atsirinktų pagal sugebėjimus. O, kad vaikas, tai dar nieko nereiškia. Jei turi gerus balso duomenis ir gerai dainuoja, tai dar netokia konkurencija gali būti.

Jo, o pati tai sene biggrin.gif Galvoju, nu paklausysiu, kiek jai metu, jei link 40 tai galvoti taip galima, bet i eteri- slykstu schmoll.gif
Pasirodo pati ne taip seniai is vystyklu isaugus- 27 doh.gif
Atsakyti
Kadangi sekmadienį neturėjau galimybės pažiūrėti, tai šiandien žiūrėjau kartojimą.
Soliaris pasirodė man 'paėmęs' g.gif gal klystu, bet ir nesižiūrėjo scenoje visiškai.
Pagailo Antano, nors Rokas jam ir stiprus konkurentas.
Lianos užtikrintumas atstumiantis, Berta daug mielesnė pasirodė, nors sudainavo abi gerai.

Laukiu Raimondos ir Agnės dvikovos thumbup.gif
Atsakyti
Ar buvo žiūrėjusių? smile.gif

gal aš nenormali, bet man visgi smagiau žiūrėti, kai dalyviai dainuoja angliškai blush2.gif
pirmos merginos, kai dainavo "Free your mind" tai liuksiškai skambėjo, tikrai suabejojau, ar žiūriu LNK biggrin.gif
kažkaip lietuviškose dainose labiau girdimos klaidos...

kai kurių dalyvių gaila, kad iškrito, bet kiek girdėjau, kad po 1 dalyvį iš kiekvienos komandos bus galima sugrąžinti, tai tikiuosi to verti, sugrįš smile.gif
Atsakyti