Man įdomiausia buvo tai, kad ne visi aklosiose perklausose dalyvavę atlikėjai sutilpo į eterį Dvikovose pamatysime ir tokių, kurių perklausose nematėme
QUOTE(Smurka @ 2012 02 27, 22:06)
Man įdomiausia buvo tai, kad ne visi aklosiose perklausose dalyvavę atlikėjai sutilpo į eterį Dvikovose pamatysime ir tokių, kurių perklausose nematėme
Todėl, kad pradžioje buvo numatytos 6 laidos, ir tik paskutiniu metu nuspręsta rodyti 5. Matyt, nebesutalpino likusiu keliu. čia televiziniai niuansai
Na, bent jau žmones galės kalbėt, kad prakiso naujus/savus atlikėjus
Bet savo spaudos pranešime tai jie rašo taip: "Sekmadienio vakarą per LNK buvo parodyta paskutinė pagal pasaulinio fenomeno The Voice of
formatą rengiamo muzikinio projekto Lietuvos balsas pirmojo etapo laida, kurioje pagaliau buvo pristatyti visi 56 laimingieji, patekę į Muzikines dvikovas."
Meluoja vadinasi
Meluoja vadinasi
JAU kalba. Nes iš interneto ir sužinojau. Yra nepasitenkinusių dalyvių ir jų šeimos narių.
Įsivaizduokit, dalyvauji projekte, visiems apsiskebi, kad tave rodys, bet ima ir NEPARODO
Tikiuosi, kad čia žiūrovai rezultatams turi nulį įtakos, kitaip tikrai nelabai sąžininga
Įsivaizduokit, dalyvauji projekte, visiems apsiskebi, kad tave rodys, bet ima ir NEPARODO
Tikiuosi, kad čia žiūrovai rezultatams turi nulį įtakos, kitaip tikrai nelabai sąžininga
QUOTE(dovifly @ 2012 02 27, 22:54)
Bet savo spaudos pranešime tai jie rašo taip: "Sekmadienio vakarą per LNK buvo parodyta paskutinė pagal pasaulinio fenomeno The Voice of
formatą rengiamo muzikinio projekto Lietuvos balsas pirmojo etapo laida, kurioje pagaliau buvo pristatyti visi 56 laimingieji, patekę į Muzikines dvikovas."
Meluoja vadinasi
Meluoja vadinasi
Rodė gale , ką kiekvienas mokytojas pasirinko. Po 14 dalyviu kiekvienas 14x4
Berods atrankose neparode 3 žmonių...
Papildyta:
QUOTE(Smurka @ 2012 02 27, 22:56)
JAU kalba. Nes iš interneto ir sužinojau. Yra nepasitenkinusių dalyvių ir jų šeimos narių.
Na, man rodos LNK puslapyje visi yra įdėti, lai rodo savo giminems ir artimiesiems
Jei mano giminės ir artimieji dalyvautų, tai pažiūrėčiau. O dabar man dzin Be to, jei būčiau 90 metų bobutė, o mano proanūkė dalyvautų, tai... kokie LNK puslapiai?
Nustebau, kad Riaubiskyte paskutini dalyvi rinkosi M-1 tiesioginiame eteryje 18val...Nepastebejau, kad kur butu skelbta...
Smurka, geras jumoro jausmas
Smurka, geras jumoro jausmas
Riaubiškytė rinkosi iš tų mergaičių kurios jau buvo TV studijoje, bet nepateko. kaip sakant antras dublis
Nežinau, kas realiai pateko į M-1 studiją, bet LNK puslapyje ilgą laiką buvo kvietimas sudalyvauti paskutinio šanso konkurse . Po to buvo galima atiduoti už vieną ar kitą jau pakliuvusią dalyvę .
Taip kad tikrai informacija nebuvo nuslėpta
Taip kad tikrai informacija nebuvo nuslėpta
As irgi buvau skaiciusi apie kvietima pasinaudoti paskutiniu sansu, viskas buvo paviesinta
As labai laukiau,sio sou ir tikrai buvo verta !!!
QUOTE(laindrusa @ 2012 02 20, 15:06)
teko laime pabuvoti LB dvikovu filmavime. na ka galiu pasakyti... super super... komanda dirba nerealiai profesionaliai... dalyviu baimes jautesi visoje arenoje... dekoracijos nepakartojamos... dvykovos ivairios. verta laukti jau sumontuotu laidu!!! ir pati nerealiausia dvikova buvo tarp Bertos ir tos vestuviu muzikantes
net db siurpas eina atsiminus balsu galia!
net db siurpas eina atsiminus balsu galia!
O kas sustato dalyvius i duetus? Irgi mokytojas? Gaila kas pas Jurgi ir Erika vien tik stipri vokalistai pateko. Praktiskai visi is ju yra verti testi kova iki pabaigos. Bertos ir Lianos balsai man labai patiko, bet Berta neturi tos charizmos kaip Liana.
Bet cia gi dar ir taktikos dalykas kuri mokytoja pasirinkti. Jei dalyviai stebi visa proces, mato gi kas pas koki mokytoja nueina, galima prognozuoti pas koki mokytoja konkurencija bus didesne. O dabar gausis taip, kad stiprus vokalistai is Jurgio/Erikos grupes iskrito, o silpnesni kitu mokytoju dalyviai tesia kova toliau.
Na, ka padarysi, tokios zaidimo taisykles.