Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos balsas

Neturėjau galimybės pažiūrėti šiandien...

Kokie įspūdžiai? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nata*: 19 vasario 2012 - 23:17
Ispudziai kaip visada puikus, aisku sios dienos topas - toji moteriske "nenoriu ne pas viena mokytoja, sugadins mano balsa" blink.gif doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutsi @ 2012 02 19, 23:42)
Ispudziai kaip visada puikus, aisku sios dienos topas - toji moteriske "nenoriu ne pas viena mokytoja, sugadins mano balsa"  blink.gif  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

joooo, o kai uztrauke, vos neapsivoziau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nata* @ 2012 02 19, 23:16)
Neturėjau galimybės pažiūrėti šiandien...

Kokie įspūdžiai?  ax.gif

jei turėsite galimybę, pažiūrėkite kartojimą mirksiukas.gif

šiaip buvo neblogų balsų, buvo labai savimi pasitikinčių žmonių, kurie nepraėjo biggrin.gif
Agnieškos niekas nepasirinko...
paskutinė moteriškė gerai pavarė, interviu sakė, kad "nenori, jog mokytojai sugadintų jos balsą", o kai pradėjo dainuot, tai muzika sau, jinai sau biggrin.gif

na, šiaip visai smagiai žiūrėjosi 4u.gif
Atsakyti
gyvybingumas man sipaviciaus patinka, bet tas issisokimas visada kad tik as tau galiu duot, o kiti visi prastesni ir nieko tau nepasiulys, truputi erzina ir atsibodo, nieko pries ji neturiu antipatisko, vat sitas vienas dalykelis
Atsakyti
teko laime pabuvoti LB dvikovu filmavime. na ka galiu pasakyti... super super... komanda dirba nerealiai profesionaliai... dalyviu baimes jautesi visoje arenoje... dekoracijos nepakartojamos... dvykovos ivairios. verta laukti jau sumontuotu laidu!!! ir pati nerealiausia dvikova buvo tarp Bertos ir tos vestuviu muzikantes blush2.gif
net db siurpas eina atsiminus balsu galia!
Atsakyti
QUOTE(laindrusa @ 2012 02 20, 16:06)
teko laime pabuvoti LB dvikovu filmavime. na ka galiu pasakyti... super super... komanda dirba nerealiai profesionaliai... dalyviu baimes jautesi visoje arenoje... dekoracijos nepakartojamos... dvykovos ivairios.  verta laukti jau sumontuotu laidu!!! ir pati nerealiausia dvikova buvo tarp Bertos ir tos vestuviu muzikantes  blush2.gif
net db siurpas eina atsiminus balsu galia!

Ir gaila, kad laimėjo ne tai, kuri buvo gal vertesnė laimėti tą dvikovą...
O šiaip ir man filmavimas buvo jėga, tik kad laabai lėtai viskas vyko. Dvikovos nerealios, smagu dabar žiūrėti aklasias kai jau žinai kas iškrito vėliau..
Atsakyti
O kas dvikovose nustato nugalėtoją?
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2012 02 20, 16:32)
O kas dvikovose nustato nugalėtoją?

Dvikovoje dalyvauja tos pačios komandos du nariai, jie sudainuoja vieną pasiruoštą dainą duetu ir tada pakomentuoja komisija su savais pagalbininkais, o patį sprendimą priima tos komandos mokytojas, kurį jam pasilikti, o su kuriuo atsisveikinti. ax.gif Po aklųjų perklausų visi mokytojai turės po 14 komandos narių, kurie poromis kovoja kam išlikti, o kam iškristi smile.gif
Atsakyti
Na ka, prasides dvikovos wink.gif
Vis dar dziaugiuosi sia laida- pradejau pati suprasti apie "vibrato", "diapozonus" ir t.t. smile.gif
Atsakyti
Aš irgi labai laukiu dvikovų, turėtų būti įdomu smile.gif
paskutinėje laidoje labiausia įstrigo Marija. Nerealiai sudainavo, o dar tokia jauna. Viena mano favoričių smile.gif

o visi vibrato, diapazonai man dar tamsus miškas biggrin.gif
Atsakyti
Man, berods, Giedre buvo isimintiniausia g.gif
Atsakyti