Neturėjau galimybės pažiūrėti šiandien...
Kokie įspūdžiai?
Ispudziai kaip visada puikus, aisku sios dienos topas - toji moteriske "nenoriu ne pas viena mokytoja, sugadins mano balsa"
QUOTE(Tutsi @ 2012 02 19, 23:42)
Ispudziai kaip visada puikus, aisku sios dienos topas - toji moteriske "nenoriu ne pas viena mokytoja, sugadins mano balsa"
joooo, o kai uztrauke, vos neapsivoziau
QUOTE(Nata* @ 2012 02 19, 23:16)
jei turėsite galimybę, pažiūrėkite kartojimą
šiaip buvo neblogų balsų, buvo labai savimi pasitikinčių žmonių, kurie nepraėjo
Agnieškos niekas nepasirinko...
paskutinė moteriškė gerai pavarė, interviu sakė, kad "nenori, jog mokytojai sugadintų jos balsą", o kai pradėjo dainuot, tai muzika sau, jinai sau
na, šiaip visai smagiai žiūrėjosi
gyvybingumas man sipaviciaus patinka, bet tas issisokimas visada kad tik as tau galiu duot, o kiti visi prastesni ir nieko tau nepasiulys, truputi erzina ir atsibodo, nieko pries ji neturiu antipatisko, vat sitas vienas dalykelis
teko laime pabuvoti LB dvikovu filmavime. na ka galiu pasakyti... super super... komanda dirba nerealiai profesionaliai... dalyviu baimes jautesi visoje arenoje... dekoracijos nepakartojamos... dvykovos ivairios. verta laukti jau sumontuotu laidu!!! ir pati nerealiausia dvikova buvo tarp Bertos ir tos vestuviu muzikantes
net db siurpas eina atsiminus balsu galia!
QUOTE(laindrusa @ 2012 02 20, 16:06)
teko laime pabuvoti LB dvikovu filmavime. na ka galiu pasakyti... super super... komanda dirba nerealiai profesionaliai... dalyviu baimes jautesi visoje arenoje... dekoracijos nepakartojamos... dvykovos ivairios. verta laukti jau sumontuotu laidu!!! ir pati nerealiausia dvikova buvo tarp Bertos ir tos vestuviu muzikantes
Ir gaila, kad laimėjo ne tai, kuri buvo gal vertesnė laimėti tą dvikovą...
O šiaip ir man filmavimas buvo jėga, tik kad laabai lėtai viskas vyko. Dvikovos nerealios, smagu dabar žiūrėti aklasias kai jau žinai kas iškrito vėliau..
O kas dvikovose nustato nugalėtoją?
QUOTE(Smurka @ 2012 02 20, 16:32)
O kas dvikovose nustato nugalėtoją?
Dvikovoje dalyvauja tos pačios komandos du nariai, jie sudainuoja vieną pasiruoštą dainą duetu ir tada pakomentuoja komisija su savais pagalbininkais, o patį sprendimą priima tos komandos mokytojas, kurį jam pasilikti, o su kuriuo atsisveikinti. Po aklųjų perklausų visi mokytojai turės po 14 komandos narių, kurie poromis kovoja kam išlikti, o kam iškristi
Na ka, prasides dvikovos
Vis dar dziaugiuosi sia laida- pradejau pati suprasti apie "vibrato", "diapozonus" ir t.t.
Vis dar dziaugiuosi sia laida- pradejau pati suprasti apie "vibrato", "diapozonus" ir t.t.
Man, berods, Giedre buvo isimintiniausia