pastebejau kai mergina dainavo sninga sninga sninga, zodziai neatitiko su lupomis, pirma nuskambedavo zodziai o ziopciojimas tu zodziu velavo, sakau gal koks irasas buvo, gal merginai gerkle skaudejo kokia isimti pritaike, vat pas kitus to nebuvo
Buvo ir pas kitus, nebutinai per dainavima, bet ir kai siaip kalbedavo, pastebejau ne viena karta
Bet vis dėl to kaip daug priklauso nuo pasirinktos dainos...
Žinoma, jei tikras talentas, jokia bloga daina nepaslėps jo, bet daugeliu atvejų gera daina gali ištraukti žmogų viršun...
bet šį kartą keletu atveju nesutikau su komisija... Ypač kai pjovė pro šalį, o vis tiek buvo pasirinkti...
Gal kas ruošiatės eiti dvikovų žiūrėti? Būtų labai įdomu įspūdžius iš pirmų lūpų išgirsti
Žinoma, jei tikras talentas, jokia bloga daina nepaslėps jo, bet daugeliu atvejų gera daina gali ištraukti žmogų viršun...
bet šį kartą keletu atveju nesutikau su komisija... Ypač kai pjovė pro šalį, o vis tiek buvo pasirinkti...
Gal kas ruošiatės eiti dvikovų žiūrėti? Būtų labai įdomu įspūdžius iš pirmų lūpų išgirsti
Niekaip nesupratau, kodel to raudonai apsirengusio berniuko nepaeme, o del tos paskutines mergaites su briketais visi alpejo
QUOTE(Almuka @ 2012 02 13, 15:09)
Niekaip nesupratau, kodel to raudonai apsirengusio berniuko nepaeme, o del tos paskutines mergaites su briketais visi alpejo
gal jiems ten gyvai visai kitaip tas garsas susitransliuoja
vakar dienos kažkaip niekas įspūdžio nepaliko, praeitoj serijoj daug geresnių atlikėjų buvo
Kaip suprantu dar 2 laidos turėtų būti ir paskui jau prasidės kovos, nes kai kurie jau susirinko daugiau nei po puse komandos
QUOTE(Almuka @ 2012 02 13, 16:09)
to berniuko nemačiau, bet dėl mergaitės tai irgi visiškai nesupratau ko visi taip alpo, man tai ji nepatraukė tos dainos..
QUOTE(Almuka @ 2012 02 13, 17:09)
O todėl, kad tos merginos balsas ryškiai išskirtinis. Visiškai kitoks, nei buvusių prieš tai.
Juk jie ten renkasi ne tik pagal balsą, sugebėjimą išdainuoti, nors aišku, tai didžiausias rodiklis, tačiau daug ką duoda sugebėjimas pasirinkti dainą, išreikšti ją, pajausti ją ir pan. Ir todėl, nors žmogus ir gerai dainuoja, tačiau jei dainą atlieka šaltai arba pasirenka per daug sudėtingą, ir nesugeba jos atlikti, tai ir atkrenta. Taip pat atkrenta ir tie, kurie nesugeba suvaldyti jaudulio.
Jiems nereikia tokių, kuriuos dar reikia mokyti dainuoti, o tokių, kurie jau moka ir kuriuos tiesiog tinkamu keliu reikia nuvesti.
QUOTE(Nata* @ 2012 02 06, 18:23)
bet vis tiek niekaip nesuprantu, iš kur traukiat Sipavičiaus aroganciją?
nebent pažįstat ne tik iš tv ekrano
nebent pažįstat ne tik iš tv ekrano
Paauglystėj tiesiog alpau dėl Sipavičiaus Nepraleisdavau nei vieno jo koncerto mano mieste ir visada ateidavau su gėlėmis jam. Po koncerto varydavau į užkulisus jo autografo paimt. Turėjau net kelis
Vėliau teko keletą kartų š jo interviu imti, šiaip betarpiškai bendrauti. Tad atsakingai pareiškiu, jog nei tada, kai aš dar geltonsnapė aplink jį sukiojausi, nei vėliau jis arogantiškas nebuvo. Atvirkščiai - labai mielas žmogus
QUOTE(Smurka @ 2012 02 15, 13:41)
Paauglystėj tiesiog alpau dėl Sipavičiaus Nepraleisdavau nei vieno jo koncerto mano mieste ir visada ateidavau su gėlėmis jam. Po koncerto varydavau į užkulisus jo autografo paimt. Turėjau net kelis
Vėliau teko keletą kartų š jo interviu imti, šiaip betarpiškai bendrauti. Tad atsakingai pareiškiu, jog nei tada, kai aš dar geltonsnapė aplink jį sukiojausi, nei vėliau jis arogantiškas nebuvo. Atvirkščiai - labai mielas žmogus
ačiū, kad nepaneigėt mano nuostatos
Gyvenimas nieko iš jo neatėmė. Tik nuostabius plaukus
O grįžtant prie temos... Jei aš pati dalyvaučiau ir man pasisektų, tai be jokios konkurencijos rinkčiausi Violetą
O grįžtant prie temos... Jei aš pati dalyvaučiau ir man pasisektų, tai be jokios konkurencijos rinkčiausi Violetą