Nora "pasiskolino" iš sesių (x faktorius) suknelę
QUOTE(Jolleee @ 2013 12 14, 20:29)
Nora "pasiskolino" iš sesių (x faktorius) suknelę
Nu bet pasakykit man prašau, ar jiems dainas kas nors parenka, ar jie patys išsirenka
Nes merginai dainuoti apie meilę kitai merginai Leilai, tai ką aš žinau... negi daugiau nėra tinkamų dainų
Juokas ima iš Ingos Jankauskaitės pastoviai pabrėžiamos frazės: "čia 'Lietuvos balsas" - pats kokybiškiausias projektas Lietuvoje" Tik jau ne šiais metais... Garso kokybė tikrai ne kokia...
QUOTE(Magda Marta @ 2013 12 14, 21:00)
Nežinau, kas dainas parenka, bet mane tai erzina, kas antra daina kažkoks "kaimo" repertuaras, net išjungt juos norisi. Toks įspūdis, kad Valinskai jas parenka.
Šiandien kol kas man patiko Donato Montvydo merginos Milita ir Monika Linkytė
Žiūrint Merūno mokinių pasirodymą ir man norėjosi išjungti teliką
QUOTE(Magda Marta @ 2013 12 14, 20:00)
Nežinau, kas dainas parenka, bet mane tai erzina, kas antra daina kažkoks "kaimo" repertuaras, net išjungt juos norisi. Toks įspūdis, kad Valinskai jas parenka.
O Inga tai man klaiki vedėja.
O Inga tai man klaiki vedėja.
Aišku čia skonio reikalas, bet man tai dauguma atliekamų dainų patinka ir tikrai šiame projekte dar negirdėjau kaimo lygio Ir vedėjai man labai patinka Bet sakau, čia mano nuomonė
P.S.: finalinėse kovose dalyviai dainas patys pasirenka.
QUOTE(Jol @ 2013 12 14, 22:01)
Aišku čia skonio reikalas, bet man tai dauguma atliekamų dainų patinka ir tikrai šiame projekte dar negirdėjau kaimo lygio Ir vedėjai man labai patinka Bet sakau, čia mano nuomonė
Kai kurie dalyviai (Nora, Greta, Auksė) pasirinko lengvas lietuviškas dainas, kuriomis tikrai neparodė savo balso galimybių... Toks jausmas, kad tikisi lengvai prasmukti į pusfinalį
O Lina, mano nuomone, pasirinko per stiprią sau dainą ir jos pasirodymas buvo tikrai silpnas
Gal kas galite paaiskinti,norejau nupirkti bilietus i si sou internetu,pasirinkus rodo,kad uzsakyta bet be vietos.Tai kaip cia suprasti?
Tai gal ten vietoj susodina? Nes aš irgi svarstau pirkti bilietus į finalą, bet žiūrėjau, kad ten tik sektorius reikia išsirinkti, o vietų pasirinkti neleidžia. Reikia manau parašyti į ticketpro arba projekto kūrėjams ir paklausti
Beje, šiais metais tikrai kažkaip nelabai su ta garso kokybe, kadangi skambant kai kurioms dainoms muzika užgožia vokalą
Beje, šiais metais tikrai kažkaip nelabai su ta garso kokybe, kadangi skambant kai kurioms dainoms muzika užgožia vokalą
QUOTE(Jol @ 2013 12 16, 17:11)
Tai gal ten vietoj susodina? Nes aš irgi svarstau pirkti bilietus į finalą, bet žiūrėjau, kad ten tik sektorius reikia išsirinkti, o vietų pasirinkti neleidžia. Reikia manau parašyti į ticketpro arba projekto kūrėjams ir paklausti
Tai kad čia amžina problema, besitęsianti metai iš metų LNK . Neturi jie matyt gero garso operatoriaus
QUOTE(JolaManta @ 2013 12 14, 21:35)
Nu bet pasakykit man prašau, ar jiems dainas kas nors parenka, ar jie patys išsirenka
Nes merginai dainuoti apie meilę kitai merginai Leilai, tai ką aš žinau... negi daugiau nėra tinkamų dainų
Juokas ima iš Ingos Jankauskaitės pastoviai pabrėžiamos frazės: "čia 'Lietuvos balsas" - pats kokybiškiausias projektas Lietuvoje" Tik jau ne šiais metais... Garso kokybė tikrai ne kokia...
Na, tai vedėjos tos darbas, girti šou,pabrėžti šūkį, nesakys gi, kad tai VIDUTINIO LYGIO šou, kogero net ir netyčia išsprūdus tokiai frazei, vedėja nebūtų. Ji tiesiog yra vedėja, kuri turi teisę improvizuoti, tačiau iš kitos pusės turi priimti tam tikras šou organizatorių taisykles, kartu įrodydama ir,kad tiki tuo, ką daro, bent aš taip manau...
Šiaip nelabai žiūriu šio šou, ir vien dėl to, kad tiesiog negaliu pakęsti Valinskų ir gal Katažinos (nors nieko asmeniško nei prieš vienus, nei prieš kitus neturiu). Kas liečia Valinskus, tai man labai kelia abejonių tas dalykas, kad jie kompetetengi būti vokalo mokytojais (o kaip suprantu vokalas čia kaip ir pirmam plane turėtų būti,nes tai LIETUVOS BALSAS!!) Tačiau nėra abejonės, kad prastumti kažką "žvaigždžių" link masėms - jie sugeba
QUOTE(bitemaja1 @ 2013 12 20, 02:24)
Kas liečia Valinskus, tai man labai kelia abejonių tas dalykas, kad jie kompetetengi būti vokalo mokytojais (o kaip suprantu vokalas čia kaip ir pirmam plane turėtų būti,nes tai LIETUVOS BALSAS!!) Tačiau nėra abejonės, kad prastumti kažką "žvaigždžių" link masėms - jie sugeba
na valinskiene galejom girdeti kaip ji gyvai dainuuoja, praejusia laida, tiesa ispudzio man nepadare, o seip nieko jie ten tie valinskai juk reikia kartais ir humoro bangele itekst ka valinskas ir daro
tik pastebejau kai kas nors sudainuoja tai katazyna visada dairos i montvyda ka tas pasakys, tipo gerai sudainavo galima rinktis
kazi kas si sestadieni taip aprengė jankauskaite, kosmaras, juoda pusta suknia, juodumo tiek kad tiktu laidotuvem