Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos balsas

klausykit o tai kas jiems ausyse ikista, kazkaip galvojau teksta jiems ten groja, o pasirodo ne, viem ventuko paklausius, gaila tokia nesamone padare, meruno veidas net persikreipe
Atsakyti
Na Karolis vakar tai tikrai doh.gif O buvo toks įsitikinęs, kad laimės. Dabar laukiam finalinių kovų thumbup.gif Tik keista, kad niekur neskelbia apie užsienio žvaigždes, gal šiemet neatvyks?
QUOTE(GITALE @ 2013 12 01, 08:48)
klausykit o tai kas jiems ausyse ikista, kazkaip galvojau teksta jiems ten groja, o pasirodo ne, viem ventuko paklausius, gaila tokia nesamone padare, meruno veidas net persikreipe

Nežinau, galiu klysti, bet man atrodo ten tam, kad jie muziką geriau girdėtų.
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2013 12 01, 08:48)

ausinė ausyje tam, kad girdėtų ir muziką, ir ką patys dainuoja, nes iš kolonėlių garsas būna geriausiai nureguliuotas klausytojams, o ne patiems dainininkams. Nesvarbu, kad kai kurios kolonėlės atsuktos į dainininkų pusę, bet dažnai to nepakanka.

O dainuoti visai negirdint savęs, tikrai sunku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jol @ 2013 12 01, 13:40)
Na Karolis vakar tai tikrai  doh.gif O buvo toks įsitikinęs, kad laimės. Dabar laukiam finalinių kovų thumbup.gif Tik keista, kad niekur neskelbia apie užsienio žvaigždes, gal šiemet neatvyks?

Nežinau, galiu klysti, bet man atrodo ten tam, kad jie muziką geriau girdėtų.

Gediminas Jaunius guodesi viename straipsnyje, kad skolų baisinių prisidirbo, per pirma sezona ir tas kviestines žvaigždes. Neatsipirko ta idėja, tai manau kad šiemet apsiribos tik LT žvaigždėmis
Atsakyti
QUOTE(Jol @ 2013 12 01, 13:40)
Na Karolis vakar tai tikrai  doh.gif O buvo toks įsitikinęs, kad laimės. Dabar laukiam finalinių kovų thumbup.gif

Jo, Karolis susimovė, bet vistiek būčiau pasirinkusi jį, nes dainuoja jis tikrai geriau už Laurą smile.gif Merūnas nusprendė jį nubausti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JolaManta @ 2013 12 01, 14:20)
Jo, Karolis susimovė, bet vistiek būčiau pasirinkusi jį, nes dainuoja jis tikrai geriau už Laurą  smile.gif  Merūnas nusprendė jį nubausti  smile.gif

O aš kaip tik džiaugiuosi, kad Laura liko ax.gif Vakar tai ir man nepaliko įspudžio, bet ankstesni pasirodymai visai nieko, ir pernai ji man patiko.

Karolio ir gaila ir negaila. Gaila nes tikrai veras buvo toliau keliauti, įdomu ką dar būtų parodęs. O negaila, nes pasitikėti savimi yra gerai, bet pernelyg pasitikėti tai jau labai nieko gero schmoll.gif .

O aš tai nelabai vakar supratau už ką taip Jurijų visi liaupsino, nu gražus charizmatikškas bernas, bet dainos pradžioje visai nesigirdėjo, Mantvydas ir tas man geriau dainos pradžią sudainavo, paskuit tik jau nusivažiavo. Aišku merginos, kur su Jurijum irg ne kažin ką parodė ypač blondinė ...
Atsakyti
O uz ka sergat, kad laimetu?Mano bent dabar favoritai Dagna ir Paulius blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, o kur galima būtų pasižiūrėti Lietuvos balso laidų pakartojimus?
Ačiū už info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bitemaja1 @ 2013 12 08, 23:30)
Sveikos, o kur galima būtų pasižiūrėti Lietuvos balso laidų pakartojimus?
Ačiū už info 4u.gif

Man rodos iš BaltTracker buvau siuntus

QUOTE(bio @ 2013 12 01, 18:08)
O uz ka sergat, kad laimetu?Mano bent dabar favoritai Dagna ir Paulius blush2.gif

Šie du labai neblogi drinks_cheers.gif Iš paskutinių iškritusių labiausia gaila Raimondos, ji buvo viena iš mano favoričių, dėl manęs geriau būtų Ištvanas kritęs. Gana Lietuvai ir vieno dainuojančio čigono lotuliukas.gif , nors balsai aišku nepalyginami. Niekaip nesuprantu kodėl visi taip svaigsta dėl Jakaterinos, balsas geras, moka įdomiai padainuoti, bet tas įdomumas baigiasi po vienos dainos. Kai dainavo per nokautus "Man reika tavęs" tai man asmeniškai net negera klausyti to rėkimo net susirietus.

O geriausias tai buvo Valinsko triukas su Paulium bigsmile.gif , nu tas tai turi talentą sugalvoti tokius šou bajerius (turiu omeny Valinską), o kas įdomiausia atsiranda daug tokių, kurie į tuos triukus aktyviai įsitraukia. Įdomu kiek žmonių priskambino, bet pagal procentą tai nemažai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chikaga: 10 gruodžio 2013 - 12:36
QUOTE(Chikaga @ 2013 12 10, 13:33)

O geriausias tai buvo Valinsko triukas su Paulium  bigsmile.gif , nu tas tai turi talentą sugalvoti tokius šou bajerius (turiu omeny Valinską), o kas įdomiausia atsiranda daug tokių, kurie į tuos triukus aktyviai įsitraukia. Įdomu kiek žmonių priskambino, bet pagal procentą tai nemažai.

O kas ten buvo, nes laidos tai nemaciau tik dabar per youtube perziurejau irasus g.gif Is tu, kur iskrito, tai man silpniausiai ir pasirode savo komadose, nemetus tik Raimondos buciau, bet cia uz simpatijas preitiems pasirodymams, nes is Donato trijules, sikart pas ja man daugiausiai kliurku buvo. Man sitas pusfinalinis toks stipresnis atrodo, kas ateinanti sestadieni dainuos nelabai ir pamenu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bio @ 2013 12 10, 15:29)
O kas ten buvo, nes laidos tai nemaciau tik dabar per youtube perziurejau irasus g.gif Is tu, kur iskrito, tai man silpniausiai ir pasirode savo komadose, nemetus tik Raimondos buciau, bet cia uz simpatijas preitiems pasirodymams, nes is Donato trijules, sikart pas ja man daugiausiai kliurku buvo. Man sitas pusfinalinis toks stipresnis atrodo, kas ateinanti sestadieni dainuos nelabai ir pamenu blush2.gif

Paaiškėjo, kad Paulius buvo/yra įstojęs į kažkokią prestižinę muzikos akademiją užsienyje, bet joje nesimoko. Tai Valinskas davė jam pylos, kad atseit turi tokį šansą užkariaut pasaulines scenas, bet juo nesinaudoja ir bla bla bla. Dar kalbėjo tikrasis Pauliaus vokalo mokytojas, jis pasakė maždaug tą patį. Tai Valinskas Pauliui skyrė mažiausiai balsų, nors jo pasirodymas ir buvo geriausias, motyvuodamas tuo, kad jei žiūrovai Paulių išgelbės, Paulius liks jiems skolingas ir turės nenuvilt jų, eiti mokytis ir t.t.
nors asmeniškai manau, kad čia buvo viena Valinsko taktikų, kuri puikiai suveikė, mat žiūrovai jam atidavė 80 proc. balsų biggrin.gif

kitą šeštadienį iš ryškesnių dalyvių turėtų pasirodyti Linkytė, Milita, Gintarė Korsakaitė, Roberto….
Atsakyti
QUOTE(-Delta- @ 2013 12 10, 15:49)
Paaiškėjo, kad Paulius buvo/yra įstojęs į kažkokią prestižinę muzikos akademiją užsienyje, bet joje nesimoko. Tai Valinskas davė jam pylos, kad atseit turi tokį šansą užkariaut pasaulines scenas, bet juo nesinaudoja ir bla bla bla. Dar kalbėjo tikrasis Pauliaus vokalo mokytojas, jis pasakė maždaug tą patį. Tai Valinskas Pauliui skyrė mažiausiai balsų, nors jo pasirodymas ir buvo geriausias, motyvuodamas tuo, kad jei žiūrovai Paulių išgelbės, Paulius liks jiems skolingas ir turės nenuvilt jų, eiti mokytis ir t.t.
nors asmeniškai manau, kad čia buvo viena Valinsko taktikų, kuri puikiai suveikė, mat žiūrovai jam atidavė 80 proc. balsų  biggrin.gif

kitą šeštadienį iš ryškesnių dalyvių turėtų pasirodyti Linkytė, Milita, Gintarė Korsakaitė, Roberto….

Kad atrodo Pauliui tie mokslai tik kitais metais prasideda, tai tikrai bus eilinis Valinsko sou drinks_cheers.gif

Linkytei ir Militai jauciu, kazkokias asmenines antipatijas ir nezinau kodel, balsai ju puikus, bet, kaip zmones neimponuoja. Gal Gintare nustebins, nes per perklausa labai suzavejo, o dabar darosi kazkokia vienoda, nebeidomi g.gif
Atsakyti