Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos balsas

QUOTE(-Delta- @ 2013 11 07, 01:26)
As irgi buvau uz Greta, ne uz Kamile, bet....

taigi trys mociutes dabar skuba gretai i pagalba...
Atsakyti
Jau parduoda bilietus į finalines kovas. Bet dar nenoriu pirkti, nes neaišku kokios užsienio žvaigždės dalyvaus g.gif
Atsakyti
Na ką, pasibaigė dvikovos, tai dabar laukiam to naujo etapo (nokautų). Įdomu kaip ten viskas juose vyks smile.gif O iš vakar dienos pasirodymų man gaila Rūtos, kuri su Nora dainavo, patiko man jos balsas.
Atsakyti
QUOTE(Jol @ 2013 11 17, 17:22)
Na ką, pasibaigė dvikovos, tai dabar laukiam to naujo etapo (nokautų). Įdomu kaip ten viskas juose vyks smile.gif O iš vakar dienos pasirodymų man gaila Rūtos, kuri su Nora dainavo, patiko man jos balsas.

Man taip pat patiko Rūta, ir man pasirodė, kad Rūta dainavo geriau už Norą, net nustebau, kad Nora visiems patiko labiau g.gif
O nokautus mačiau per rusų TV laidą "Golos". Ten jie eina viena laida pirmiau lietuvių. Tai nokautai pas rusus jau prasidėjo: mokytojas išrenka 3 dalyvius, jie lieka ant scenos ir kiekvienas dainuoja savo dainą (kurią prieš tai parinko jam specialiai mokytojas ir kurią jis visą savaitę mokėsi). Sudainavus visiems, vieną dalyvį mokytojas "išmeta", kiti du lieka. Tada dainuoja sekantis trejetas, kol sudainuoja visi. Kadangi liko kiekvienam mokytojui po 9 dalyvius, iškris 3, liks po 6 pas kiekvieną mokytoją....
Pas rusus, aišku, daug aukštesnis šou lygis ir balsai labai stiprūs... thumbup.gif
Atsakyti
O aš skaičiau, kad lygtais nokautuose dainas patys dalyviai pasirenka g.gif Bet ir lietuviškame "Balse" daug nuostabių balsų, ir šou lygis kaip Lietuvai pakankamai aukštas. Nes pamenate ankstesnius lietuviškus dainų šou, kad ir tą patį "Kelias į žvaigždes"? Taip kad "The Voice" į Lietuvos šou padangę įnešė tikrai daug profesionalumo ir naujovių.
Atsakyti
Čia jei kam įdomu interviu su buvusia dalyve Rūta:
http://mieste.delfi....s-kriminalistus
Atsakyti
Tai ko tokia neaktyvi ši tema?
Man didžiausias netikėtumas šiandien buvo, kad Rūta iškrito blink.gif Man jos balsas nuo pat perklausų patiko ir niekaip nesuprantu, kodėl Montvydas jos nepasirinko...
Atsakyti
QUOTE(Jol @ 2013 11 23, 23:49)
Tai ko tokia neaktyvi ši tema?
Man didžiausias netikėtumas šiandien buvo, kad Rūta iškrito blink.gif Man jos balsas nuo pat perklausų patiko ir niekaip nesuprantu, kodėl Montvydas jos nepasirinko...

drinks_cheers.gif Ir man keisti Montvydo pasirinkimai blink.gif Mano nuomone, Ištvaną jis pasirinko irgi be reikalo, geriau būtų Laurą pasirinkęs... ax.gif
Atsakyti
Man Lauros irgi labai gaila, nes jos balsas man labai labai wub.gif Na, bet ta trijulė - visi labai stiprūs buvo. Aš net neįsivaizduoju, ką pati būčiau pasirinkusi, nes man jie visi lygiaverčiai ten pasirodė.
Atsakyti
Papasakokit, kas siandien krito? g.gif
Atsakyti
Neatidžiai žiūrėjau. Pabaigoje buvęs "Ventukas" krito.
Atsakyti
Karolis tai susimove, kodel Tomas krito nesupratau, vaizdus perziurejau youtube, butu idomu pamatyti nekarpyta laida drinks_cheers.gif
Atsakyti