Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos balsas

Jetau koks nesusipratimas ivyko kad Valinskai pasirinko Kamile o ne Greta... verysad.gif Ir Valinskienes asaros buvo butent po to momento kai Kamile nugrybavo i sona... Gal ji pagalvojo kad ten Greta suklydo? unsure.gif Nes tik taip galiu paaiskinti toki ju apsisprendima, ir jos nepasirinkusiu mokytoju apsisprendima. Ir apskritai, kiek Gretos balse silumos, spalvu, koks originalus tembras... O tokiu kaip Kamile LT pilna dainuojanciu, kniaukianciu uzspaustu balsu. Tiesa sakant pirma karta per visa L balso istorija visiskai nesuprantu tokio pasirinkimo... Linkeciau jiems dar karta idemiai perklausyti irasa.

P.S. Nepazistu asmeniskai nei vienos nei kitos merginos.
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2013 11 02, 23:25)
Jetau koks nesusipratimas ivyko kad Valinskai pasirinko Kamile o ne Greta... verysad.gif  Ir Valinskienes asaros buvo butent po to momento kai Kamile nugrybavo i sona... Gal ji pagalvojo kad ten Greta suklydo? unsure.gif  Nes tik taip galiu paaiskinti toki ju apsisprendima, ir jos nepasirinkusiu mokytoju apsisprendima. Ir apskritai, kiek Gretos balse silumos, spalvu,  koks originalus tembras... O tokiu kaip Kamile LT pilna dainuojanciu, kniaukianciu uzspaustu balsu. Tiesa sakant pirma karta per visa L balso istorija visiskai nesuprantu tokio pasirinkimo... Linkeciau jiems dar karta idemiai perklausyti irasa.

P.S. Nepazistu asmeniskai nei vienos nei kitos merginos.

drinks_cheers.gif man irgi Gretos balsas labai patiko. Dar Kamile jau pacioj pradzioj sumaise zodzius... Ir tikrai kniauke. sad.gif Ir visa komisija kaip susitare Kamile rinkosi... Nesamone. sad.gif
Atsakyti
Man vakar labai patiko Gretos ir Rūtos dvikova. Abi puikiai pasirodė, tad gerai, kad abi paliko smile.gif O kitos Gretos (Jurgaitytės) ir man gaila, galėjo bent kiti mokytojai ją pasirinkti, tačiau visi tvirtino, kad ji pasirodė prasčiau už Kamilę...
Atsakyti
siu metu balse pastebiu ,,pazinciu-korupcija'' del poros dalyviu tikrai net tiesiogiai matoma yra.... Ai, bet siaip gal zinot kada prasides tiesiogines kovos?
Atsakyti
QUOTE(instaliacijaaa @ 2013 11 03, 11:32)
siu metu balse pastebiu ,,pazinciu-korupcija'' del poros dalyviu tikrai net tiesiogiai matoma yra.... Ai, bet siaip gal zinot kada prasides tiesiogines kovos?

o gal žinot, kur internete rasti vakar dienos įrašą? Pražiopsojau, o taip smalsu pamatyti tą daugiausiai diskusijų sukėlusią kovą
Atsakyti
QUOTE(Nata* @ 2013 11 03, 13:34)
o gal žinot, kur internete rasti vakar dienos įrašą? Pražiopsojau, o taip smalsu pamatyti tą daugiausiai diskusijų sukėlusią kovą

Cia yra trumpa istrauka Gretos ir Kamiles dainos
https://www.youtube....h?v=FIT1IhgPS18
Paklausykit ties 24 sekunde - kuri varo pro sali cool.gif
Atsakyti
QUOTE(instaliacijaaa @ 2013 11 03, 11:32)
Ai, bet siaip gal zinot kada prasides tiesiogines kovos?

Girdėjau, kad šiais metais bus dar naujas etapas - kažkokie nokautai ar kažkas panašaus. Tai tik po jų finalinės kovos bus.
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2013 11 03, 14:06)
Cia yra trumpa istrauka Gretos ir Kamiles dainos

Jau yra ir visa daina http://www.youtube.c...h?v=u1WonrWl2eE

Komentaruose zmones palaiko Greta.
Atsakyti
Man gražiau dainavo Greta. Pasižiūrėjus vertinimus supratau, kad nieko nenusimanau muzikoje. ax.gif
Atsakyti
Neturiu nieko nei prieš Gretą nei prieš Kamilę, taip pat neturiu jokio muzikinio išsilavinimo ir muzikinės klausos, todėl abi merginas vertinau pagal subjektyvius paprasto žiūrovo ir klausytojo kriterijus ir stebint jas abi vienoj vietoj Kamilė man pasirodė arogantiška, tokia atstumianti ir šalta, o va Greta visai kitaip, ji visa švytėjo į ją žiūrint atrodė, kad iš jos tiesiog sklinda šiluma, nuoširdumas, atrodė lyg ji visą tą dainą išgyvena balsu, todėl aš irgi tik už Gretą, nors šiaip dainuoja jos abi gražiai biggrin.gif

Beje, taip ir nesupratau (turbūt kažką praleidau) Valinskienė verkė dėl to, kad Greta jai tiesiog "prilipo" ir jai buvo sunku ją išmesti ar dėl to, kad kažkas tam pasirodyme buvo netaip? g.gif
Atsakyti
As irgi buvau uz Greta, ne uz Kamile, bet....
Manau, ziurovai mato galutini varianta, o mokytojai dirba su jais, moko juos kitoje aplinkoje, kur prasiverzia ir zmogiskieji jausmai, simpatijos/antipatijos ir t.t. Kitas dalykas, mokytojai konkuruoja ir tarpusavyje, juk kiekvienas nori, kad jo mokinys laimetu, tai cia velgi, suzaidzia kiti dalykai, galima pastrateguoti. Ant nosies tiesiogines transliacijos, kur tikrai (ne)patirtis lems labai daug.
Manau, visa tai ir dar daugiau paprastam ziurovui nematomu dalyku ir itakoja mokytoju sprendimus.
Atsakyti
Karolis puikiai sudainavo, šaunuolis thumbup.gif
Atsakyti