Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos balsas

bandžiau žiūrėt, bet negaliu. Viską gadina teisėjai. Ypač Katažyna - tikrai ne vietoj ji čia. Netraukia žiūrėt, nekabina kaip pirmas sezonas.
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2013 09 19, 16:11)
bandžiau žiūrėt, bet negaliu. Viską gadina teisėjai. Ypač Katažyna - tikrai ne vietoj ji čia. Netraukia žiūrėt, nekabina kaip pirmas sezonas.

man šiaip visi teisėjai patinka, išskyrus Katažiną blush2.gif
dar per TV Katažina atrodo nieko, iškarpyti jos pasisakymai. Teko pabuvot filmavimuose, tai visiškai nesugeba nuomonės pareikšt: kalba tą patį per tą patį, ką galima pasakyt 2 sakiniais, ji sako 22 ir tai esmės nepasako doh.gif
Atsakyti
Man tai kaip tik visi mokytojai patinka, svarbiausia, kad įdomios ir charizmatiškos asmenybės smile.gif Ir šis sezonas patinka gal net labiau nei praeitas, bent jau kol kas.
Jau turiu savo kai kuriuos favoritus. Įdomu, kad šiais metais ir duetui leido dalyvauti.
Atsakyti
Negi šiandien niekas nežiūrit?
Patiko Gabrielė ir Auksė. Bet kadangi žiemą žiūrėjau rusiškąjį "Golos", kur dalyvavo tokios žvaigždės, kaip Garipova, Bužoras, Kungurovas - kai kurių dainininkų lygis atrodo kartais kaip kaimo, atsiprašau, kultūrnamio.
Atsakyti
QUOTE(nutė @ 2013 09 28, 20:53)
Negi šiandien niekas nežiūrit?
Patiko Gabrielė ir Auksė. Bet kadangi žiemą žiūrėjau rusiškąjį "Golos", kur dalyvavo tokios žvaigždės, kaip Garipova, Bužoras, Kungurovas - kai kurių dainininkų lygis  atrodo kartais kaip kaimo, atsiprašau, kultūrnamio.

Žiūrim žiūrim, tiksliau žiūrėjau smile.gif Ir man patiko Gabrielė su Aukse, ir Gintarė su savo minkštu balsu 4u.gif
Atsakyti
Man dar Paulius patiko thumbup.gif O Santinai manau patekti toliau sukliudė ir tai, kad angina tuo metu sirgo...
Atsakyti
Žiūriu dabar X faktorių, tai vaje vaje koks skirtumas doh.gif

O LB favoritai po paskutinės laidos turbūt tie patys : Paulius, Gintarė, Gabrielė,Auksė.
Jurijus Veklenko dar įstrigo, tirps merginų/moterų śirdys biggrin.gif
Atsakyti
Na, šiandien trys merginos, turbūt žiūrėjusioms aišku, kas jos. Kitos patekusios turėtų krist jau per pirmas kovas.
Atsakyti
man kažkaip dvi, pabaigoj dainavusios, įstrigo. Trečios neužfiksavau unsure.gif
Atsakyti
kazkaip si sestadieni nelabai patiko, isrinkti buvo ne patys geriausi
Atsakyti
O man visaip patiko smile.gif Džiaugiuosi už Jekateriną ir Liną, kad bent Valinskai į savo komandą priemė. Tik gaila Arinos... O tame kvartete tai Voldemars tikrai silpniausiai pasirodė. Šeimyninis duetas gal kol kas ir ne tobulai dainuoja, bet visai gražiai smile.gif Įdomu tas dalykas, kad duetas projekte dalyvauja. Jurijus irgi patiko. Lauksiu kito šeštadienio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jol @ 2013 10 27, 09:43)
Džiaugiuosi už Jekateriną ir Liną, kad bent Valinskai į savo komandą priemė. Tik gaila Arinos...

drinks_cheers.gif Arinos ir man gaila. Nuo muzikos as labai tolima, bet man kazkaip pasirode, kad ji kur kas maziau dainavo nei konkurente ir tiesiog nebuvo kada jai savo balso atskleist. O tiek, kiek isgirdau, man ji patiko labiau..
Na, o del Linos ir Jekaterinos tikrai smagu, kad dalyvaus ir toliau. Tiesa pasakius, nustebau, kad Merunas nepasirinko Linos, bo tas vyrukas pries ja tikrai nublanko blink.gif
Atsakyti