o as kazkaip praleidau, kas nutiko su tokia Indre sviesiaplauke, kuri berods paskutinej atrankoj buvo, tokia biski pamaiva, kuriai daug mokytoju siulesi ne visas laidas ziurejau tai praziopsojau
na mes visi turim teise i nuomone, neneigiu nei vienos balso visiskai ir nesakau,kad laimejo nevertoji, tiesiog man siaip Julija nepatiko...betkokiu atveju, jei kazkam pasiseks igyvendinti savo svajone-puiku, ne trupucio nepavydziu kaip bebutu, sekmes jai
na mes visi turim teise i nuomone, neneigiu nei vienos balso visiskai ir nesakau,kad laimejo nevertoji, tiesiog man siaip Julija nepatiko...betkokiu atveju, jei kazkam pasiseks igyvendinti savo svajone-puiku, ne trupucio nepavydziu kaip bebutu, sekmes jai
[/quote]
Visiškai pritariu tai nuomonei ir dabar komentaruose ji ne itin džiaugiasi ,nes dabar turi nauja darbą ir juo labai patenkinta....gal iš tikro kažkam turint toki kontraktą būtų dievo dovana ir tolimesnis kelias į muzikos pasaulį
QUOTE(pincius @ 2012 06 04, 11:25)
o as kazkaip praleidau, kas nutiko su tokia Indre sviesiaplauke, kuri berods paskutinej atrankoj buvo, tokia biski pamaiva, kuriai daug mokytoju siulesi ne visas laidas ziurejau tai praziopsojau
Cia ta, kur susikukavo su Mantvydu? Per dvikovas jie vienas su kitu kovojo ir ji pralaimejo, jis iskrito dar po poros laidu
Manau, laikas prikelti temą
Lietuvos balso mokytoju tapęs D. Montvydas: tam, kad mano mokinys laimėtų, esu pasiryžęs dvigubam suktukui
http://pramogos.delf...7#ixzz2XLypvlMa
Lietuvos balso mokytoju tapęs D. Montvydas: tam, kad mano mokinys laimėtų, esu pasiryžęs dvigubam suktukui
http://pramogos.delf...7#ixzz2XLypvlMa
Ziurejau, patiko Ruta aksominiu balsu ir cigonas
Ishtvano charizma - uzburianti , Linkyte laimetu, jei lemtu vien profesionalu balsai, o siaip tai man siandien visi patiko, bent jau tuo, kad nebuvo pasikelusiu, suzvaigzdejusiu, visis tokie norintys, spirgantys.. Bus gera laida
gal žinote, kur galima laidas peržiūrėti online vėlaiu, o ne tiesiogiai nes pernai jos buvo talpinamos į specialų puslapį.. o šiais metais niekur nerandu dar.. gal per anksti ieškau
QUOTE(Ms.Snow @ 2013 09 09, 22:12)
gal žinote, kur galima laidas peržiūrėti online vėlaiu, o ne tiesiogiai nes pernai jos buvo talpinamos į specialų puslapį.. o šiais metais niekur nerandu dar.. gal per anksti ieškau
Turetu ideti i LNK GO puslapi. Bet gal dar ankstoka