Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos balsas

o as kazkaip praleidau, kas nutiko su tokia Indre sviesiaplauke, kuri berods paskutinej atrankoj buvo, tokia biski pamaiva, kuriai daug mokytoju siulesi biggrin.gif ne visas laidas ziurejau tai praziopsojau blush2.gif

na mes visi turim teise i nuomone, neneigiu nei vienos balso visiskai ir nesakau,kad laimejo nevertoji, tiesiog man siaip Julija nepatiko...betkokiu atveju, jei kazkam pasiseks igyvendinti savo svajone-puiku, ne trupucio nepavydziu 4u.gif kaip bebutu, sekmes jai
Atsakyti

na mes visi turim teise i nuomone, neneigiu nei vienos balso visiskai ir nesakau,kad laimejo nevertoji, tiesiog man siaip Julija nepatiko...betkokiu atveju, jei kazkam pasiseks igyvendinti savo svajone-puiku, ne trupucio nepavydziu 4u.gif kaip bebutu, sekmes jai
[/quote]

Visiškai pritariu tai nuomonei ir dabar komentaruose ji ne itin džiaugiasi ,nes dabar turi nauja darbą ir juo labai patenkinta....gal iš tikro kažkam turint toki kontraktą būtų dievo dovana ir tolimesnis kelias į muzikos pasaulį g.gif
Atsakyti
QUOTE(pincius @ 2012 06 04, 11:25)
o as kazkaip praleidau, kas nutiko su tokia Indre sviesiaplauke, kuri berods paskutinej atrankoj buvo, tokia biski pamaiva, kuriai daug mokytoju siulesi  biggrin.gif  ne visas laidas ziurejau tai praziopsojau  blush2.gif

Cia ta, kur susikukavo su Mantvydu? Per dvikovas jie vienas su kitu kovojo ir ji pralaimejo, jis iskrito dar po poros laidu 4u.gif
Atsakyti
Manau, laikas prikelti temą thumbup.gif

„Lietuvos balso“ mokytoju tapęs D. Montvydas: tam, kad mano mokinys laimėtų, esu pasiryžęs dvigubam suktukui

http://pramogos.delf...7#ixzz2XLypvlMa
Atsakyti
Na ką, šiandien premjera, pažiūrėsim kokių balsingų talentų atras šiais metais smile.gif
Atsakyti
Yra žiūrinčiú? smile.gif
Atsakyti
Ziurejau, patiko Ruta aksominiu balsu ir cigonas 4u.gif
Atsakyti
Ishtvano charizma - uzburianti thumbup.gif , Linkyte laimetu, jei lemtu vien profesionalu balsai, o siaip tai man siandien visi patiko, bent jau tuo, kad nebuvo pasikelusiu, suzvaigzdejusiu, visis tokie norintys, spirgantys.. Bus gera laida bigsmile.gif
Atsakyti
gal žinote, kur galima laidas peržiūrėti online vėlaiu, o ne tiesiogiai nes pernai jos buvo talpinamos į specialų puslapį.. o šiais metais niekur nerandu dar.. g.gif gal per anksti ieškau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ms.Snow @ 2013 09 09, 22:12)
gal žinote, kur galima laidas peržiūrėti online vėlaiu, o ne tiesiogiai nes pernai jos buvo talpinamos į specialų puslapį.. o šiais metais niekur nerandu dar..  g.gif  gal per anksti ieškau biggrin.gif

Turetu ideti i LNK GO puslapi. Bet gal dar ankstoka g.gif
Atsakyti
Lygtais mačiau pirmąją laidą youtube. Ir baltracker.net atsisiųsti galima.
Atsakyti
ar nėra žiūrinčių ar diskutuojančių?

2-oje laidoje labai patiko Milita, nežinojau jos anksčiau, tai likau maloniai nustebus 4u.gif
Atsakyti