Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos balsas

QUOTE(Diana24 @ 2012 06 03, 20:36)
Bet kuriuo atveju kuklumas kelia didesnį žavesį. Dėl talento tikrai nesiginčinu mirksiukas.gif

Kuklumas ir talentas - du nesuderinami dalykai. Taip buvo, yra ir bus per amžių amžius. Amen.

Kuklumas vidutinybes papuoštų. Bet vidutinybės irgi mano esančios baisiai talentingos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2012 06 03, 22:09)
Kuklumas ir talentas - du nesuderinami dalykai. Taip buvo, yra ir bus per amžių amžius. Amen.

nu bet yra daug talentingu daininku, bet paprastu.. pvz.. g.gif Neda Malunaviciute, Merunas lotuliukas.gif Minedas lotuliukas.gif lotuliukas.gif del paskutinio juokauju..nesumastau ant greito daba.. Vien jau MJ koks kuklus buvo ir kokio lygio zvaigzde.. p,s prasau nepradekit tik diskusiju apie jo gyvenima, ka padare ko ne ir t.t as tik kaip pvz pateikiau 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
kur rasti kur daina kur dainavo Julija - zinau tai tu
sake vedejai kad m1 ja grodavo, bet nerandu niekaip g.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2012 06 03, 22:09)

Kuklumas vidutinybes papuoštų. Bet vidutinybės irgi mano esančios baisiai talentingos smile.gif

Tikrai tikrai NE. Aš pati pažįstu ne vieną laaabai talentingą žmogų (tiesa, iš karto pasakau, kad talentas tai nebūtinai dainuoti ar šokti), daug pasiekusį ir pan. Bet iš kai kurių kuklumo, santūrumo ir nesididžiavimo reikėtų tik mokytis. Tai verčia gėrėtis ir dar labiau gerbti žmogų.
Atsakyti
Na nors vieną šou laimėjo žmogus tikrai vertas to,,, pati pabalsavau.
Julija jau pagyrų sulaukdavo kai dainavo šampaniniam Kauno chore, išaušo ir jos diena.

Labai bijojau kad neišrinktų kokio saldainiuko už kurį balsuoja niolikinės o tikri talentai lieka kažkur toli toli (vis dar nuoskauda už praeitų metų "tu gali šokti" laimėtoją)

Žodžiu VALIO thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2012 06 03, 22:16)
kur rasti kur daina kur dainavo Julija - zinau tai tu
sake vedejai kad m1 ja grodavo, bet nerandu niekaip g.gif

Kažkuri forumietė buvo įdėjusi pora puslapių atgal 4u.gif :

http://www.m-1.fm/pr...lietuvosbalsas/
Atsakyti
QUOTE(jitute @ 2012 06 03, 20:)
jetau greičiau baigtųsi reikia vaikus maudyti, jau pusvalandis mirksta vonioj biggrin.gif

lotuliukas.gif
Manasis irgi atmirko doh.gif

Julija wub.gif
Sirdis virpa kai ji dainuoja.
Visa projekta sirgau uz ja.

Nuostabu kad laimejo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 06 03, 21:11)
nu bet yra daug talentingu daininku, bet paprastu.. pvz..  g.gif Neda Malunaviciute, Merunas  lotuliukas.gif Minedas lotuliukas.gif  lotuliukas.gif del paskutinio juokauju..nesumastau ant greito daba.. Vien jau MJ koks kuklus buvo ir kokio lygio zvaigzde.. p,s prasau nepradekit tik diskusiju apie jo gyvenima, ka padare ko ne ir t.t as tik kaip pvz pateikiau 4u.gif  biggrin.gif

O ką jūs vadinate kuklumu?
Neda per daug siauroj nišoj
Merūnas dar tiek nepasiekė, kad būtų nekuklus
MJ gyvenimo apsukos kuklumu iš tolo nešvietė.

O talentingas, bet nežinomas žmogus dėl to ir yra niekam nežinomas, nes kuklus smile.gif Jei esi talentingas ir nori būt žinomas - šalin kuklumo rūbą! Kitaip ir liksi vienas su savo talentu.

Džiaugtis ir didžiuotis savo pasiekimu to neslepiant - anokia čia nuodėmė. Siekti kažko su mintimi - aš to verta/s - irgi. Man kaip tik alpėjantys laimėtojai (neva vai vai, kaip netikėta) atrodo nesimpatiškai, nes apsimestinai.

Teisingai Juozulis yra pasakęs - lai kuklūs būna tie, kurie nieko nepasiekė (tai, kad jis kartais savo kolegas kritikuodamas menkina nėra nekuklumas, tai jau arogancija ir pasipūtimas, nemaišykim)
Atsakyti
visiskai nepatiko giedre paskutinej dainoj, su ta suknia nesamone kazkokia padaryta, kiloja ta suknia, netinka ji prie dainos, be to nenorejau kad ji nelaimetu kadangi ji man isvaizda panasi i liveta k., tai kazkokia antipatija gavos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GITALE: 04 birželio 2012 - 05:43
kazkur buvo komentaras interneto platybese ir as su juo visiskai sutinku, nei viena finalininke neturejo charizmos ir nei viena nebuvo sceniska...tai kaip ir beveik tas pats, kas laimejo
Atsakyti
QUOTE(pincius @ 2012 06 04, 08:30)
kazkur buvo komentaras interneto platybese ir as su juo visiskai sutinku, nei viena finalininke neturejo charizmos ir nei viena nebuvo sceniska...tai kaip ir beveik tas pats, kas laimejo

tie, kas taip rašė, žiūrėjo tik vakarykštį pasirodymą. Vakar Julija tikrai neparodė to, ką matėm anksčiau - ir tai suprantama. Keista, kad išvis dainavo tokiu balsu. Jei būčiau nemačiusi ankstesnių laidų, vakar man ji tokio įspūdžio nepadarytų. Tuo labiau, kad kažkaip ir nebuvo užsiminta apie jos balso problemas, mokytojų komentarai buvo irgi nelabai atjaučiantys - tiesiog nieko nežinant nelabai ir galėtum suprasti, jog ji turi balso problemų, o tik šiaip nelabai gerai sudainavo.
Bet tie, kas girdėjo ją anksčiau, tikrai negali sakyti, jog vakar visos buvo vienodos ir būtų tas pats, kas laimėjo schmoll.gif Rinkom balsą ir išrinkom BALSĄ, o sceninius dalykus galima suvarkyti.
Aš labai džiaugiuosi už Juliją wub.gif
Beje, man Giedrė irgi vakar patiko, sėkmės jai smile.gif
(o drabužius, manau, ne jos pačios pasirinko..)
Atsakyti
Manęs pvz. visai neįtakoja jokie internete skraidantys komentarai cool.gif .
Turiu savo nuomonę .
Labai teisingai saintlina sako - apie Juliją, jos balsą, charizmą ir visa kita, ją palaikantys žmonės susidarė nuomonę viso projekto metu, o ne tik vakar .
Ir apie rūbus gi buvo rašyta - jos visos buvo aprengtos dizainerio, išpieštos vizažisto, ir nieko jau čia nepakeisi...

Didžiulės sėkmės Julijai pirmiausia gydant balsą, vėliau - leidžiant singlą ir dalyvaujant kituose koncertuose, kaip mus aplankė Nyderlandų laimėtojas 4u.gif

O dėl kitų dalyvių - Ieva ir Giedrė savo praėjimu iki finalo nustebino labai daug žmonių, nes tose komandose buvo daug geriau dainuojančių cool.gif , tačiau dėl balsavimo ar neįtikimo mokytojams paliko projektą...
Dar prisiminkim, kaip pirmose dvikovose iškrito labai stiprūs balsai...
Atsakyti