Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos balsas

QUOTE(Diana24 @ 2012 06 03, 20:32)
Žinau, kad daugelis nesutiks, bet man asmeniškai Julija atrodo per daug savimi patenkinta, tokia arogancija jaučiasi.

aš sutinku, bet ko jai nebūti patenkintai jei ji čia geriausia, be kalbų 4u.gif
Atsakyti
Bet kuriuo atveju kuklumas kelia didesnį žavesį. Dėl talento tikrai nesiginčinu mirksiukas.gif
Atsakyti
aš buvau už Bertą cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Diana24 @ 2012 06 03, 20:36)
Bet kuriuo atveju kuklumas kelia didesnį žavesį. Dėl talento tikrai nesiginčinu mirksiukas.gif

visškai nesutinku - neikiek nėr arogancijos.

Pagalvokit, jei matytumėt, kad daugiau nei dvigubai lenkiat visas, renkat visus prizus, kaip pati atroytumėt???
Ar teko stovėti scenoje? ar teeko nors dalį tokių emocijų patirti???

Jai gi širdis jau lipa viršun iš laimės jaučiant pergalę taip arti

tik bijau, kad nenutiktų kokios nesąmonės dabar...
Atsakyti
QUOTE(Diana24 @ 2012 06 03, 21:36)

man tai balsas kelia didesnį žavesį. manau gerai kad ji užtikrinta, jei jaudintųsi greičiausiai imtų klysti..
Atsakyti
QUOTE(Diana24 @ 2012 06 03, 21:32)
Žinau, kad daugelis nesutiks, bet man asmeniškai Julija atrodo per daug savimi patenkinta, tokia arogancija jaučiasi.

Zinok arogancija uzuodziu is 5km.. labai daug zmoniu sutinku tokiu biggrin.gif bet Julija i tokia visai man nepanasi.. unsure.gif
Ale Meruns man atrodo isimete akin Giedre rolleyes.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 06 03, 20:39)
Zinok arogancija uzuodziu is 5km.. labai daug zmoniu sutinku tokiu  biggrin.gif bet Julija i tokia visai man nepanasi..  unsure.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 06 03, 20:39)
Ale Meruns man atrodo isimete akin Giedre rolleyes.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nata* @ 2012 06 03, 21:39)
visškai nesutinku - neikiek nėr arogancijos.

Pagalvokit, jei matytumėt, kad daugiau nei dvigubai lenkiat visas, renkat visus prizus, kaip pati atroytumėt???
Ar teko stovėti scenoje? ar teeko nors dalį tokių emocijų patirti???

Jai gi širdis jau lipa viršun iš laimės jaučiant pergalę taip arti

tik bijau, kad nenutiktų kokios nesąmonės dabar...

Ko jūs čia panikuojat, gal nuleiskit garą biggrin.gif doh.gif tai tik mano nuomonė.
Atsakyti
QUOTE(Diana24 @ 2012 06 03, 20:42)
Ko jūs čia panikuojat, gal nuleiskit garą biggrin.gif  doh.gif  tai tik mano nuomonė.

nu blink.gif nepanikuoju, tik savo nuomonę pasakyt irgi noriu ax.gif
a dėl klaidų čia? pirštą persipjoviau, tai vis nepataikau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(jitute @ 2012 06 03, 21:41)

Ne nu rimtai.. blink.gif lotuliukas.gif man toks jausmas g.gif sukudo gyvate.. grazus.. grazi pora butu rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Diana24 @ 2012 06 03, 21:42)
Ko jūs čia panikuojat, gal nuleiskit garą biggrin.gif  doh.gif  tai tik mano nuomonė.

Ramiaaaaaaaaakas 000189.gif as stovejau scenoj, ir ne karta.. neduok tu dieve.. zodzius pamirsdavau, kurdavau savo ant greicio.. nesutverta as tam matyt.. o Julija.. kaip uztraukia, tai visi gyvaplaukiai pasistoja.. vietu neminesiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif juokauju 4u.gif
Montvydas per daug bendrauja su Sasha Song turbut.. vienu metu, pagalvojau, kad Sasha dainuoja.. fui fui jau ta maniera.. kam cia taip tampyt ta balsa.. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 03 birželio 2012 - 20:53
QUOTE(amber123 @ 2012 06 03, 20:52)
Ne nu rimtai..  blink.gif  lotuliukas.gif man toks jausmas g.gif sukudo gyvate.. grazus.. grazi pora butu rolleyes.gif

nu kažkaip neužmačiau...gaus nuo Erikos bumbulų viską pamirš biggrin.gif bus karbonadai vėl vakarais kad neatsileistų baisiai vyriokas lotuliukas.gif
Atsakyti