Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos balsas

QUOTE(amber123 @ 2012 06 03, 20:10)
blink.gif  biggrin.gif jus gal juokaujat..  biggrin.gif sorry, bet tai buvo viena geriausiai sudainuotu jos dainu.. MANO nuomone..

nejuokauju. kitų negirdėjau, bet jei ši geriausiai sudainuota, tai nekas... kol kas julija pasirodė geriausiai mano ausims smile.gif
Atsakyti
Straipsnis http://klaipeda.dien...9#axzz1wkffcuiW
Atsakyti
visos gerai dainuoja, bet jei kalbėt apie geriausią - tik JULIJA...

Gerai, kad nebėra vaikinų, nes dvylikametės negalės lemti laimėtojos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2012 06 03, 20:13)
nejuokauju. kitų negirdėjau, bet jei ši geriausiai sudainuota, tai nekas... kol kas julija pasirodė geriausiai mano ausims smile.gif

Ne ne sorry, as ne taip supratau.. poto pataisiau savo posta lotuliukas.gif 4u.gif as supratau, kad jus Julija turit galvoj, ne Ieva.. nedaskaiciau 4u.gif as irgi uz Julija 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
Man kas nepatinka, kad kiekviena laida pabrezia tai Giedres liga kokia, tai koja issisuko tai vel ka.. tipo gailekit ar kaip cia suprast? g.gif
Papildyta:
Beja, kazkada Julija maciau gyvai, stovejau prie pat jos prie kasu pardei.. tai ziaaaaaaaaauriai paprasta, be galo grazi jauna moteris.. taip graziai apkudo ir t.t nu super.. tas balsas.. kaifuoju wub.gif wub.gif she is the star wub.gif wub.gif
Atsakyti
JULIJA nerealiai su Montvydu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
julija labai šauniai pasirodė smile.gif iš tikrųjų nustebau kad ne ieva paskutinė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo l'eau: 03 birželio 2012 - 20:11
Tai Julijos balsas, kaip supratau, jau pagerejo?
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2012 06 03, 20:15)
Tai Julijos balsas, kaip supratau, jau pagerejo?

negirdėjau praėjusio karto pasirodymo, bet manau, kad šiam kartui yra prileista vaistų - yra visokių, daktarai visagaliai...
o po to ji turės kokį mėnesį patylėti.

Merūnas tai vis tiek sako, kad "išsisukai" su balso stoviu abartiniu, nes kai kalba ji, tai tikrai girgža nešvariai... jaučiasi, kad nesveikuoja.

Jei nematai, pasakysiu, kad iš ketvertuko jau iškrito Berta
Atsakyti
ech gaila kad iškrito Ieva man ji labaiu negu Giedrė patiko schmoll.gif
Atsakyti
Smurkai - vėl sustabdė balsavimą ir paskelbė kad dvi einančios toliau - Giedrė su 25 proc. ir Julija - su 55 proc. balsų, o Ieva su 20 proc. palieka balsą
Atsakyti
matyti kad julija garantuota nugalėtoja. ši ievos daina daug geresnė, ana jai tiesiog netiko, o dabar visai smagiai klausosi smile.gif
Atsakyti
Žinau, kad daugelis nesutiks, bet man asmeniškai Julija atrodo per daug savimi patenkinta, tokia arogancija jaučiasi.
Atsakyti