Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos balsas

pagaliau ir aš laiku atradau Delfi balsavimą smile.gif

http://pramogos.delf...5342553745_5958

ėėė, kažkoks netesingas balsavimas.. vienąkart prabalsavau, prisijungiau iš to paties kompo antrą kartą - vėl leidžia balsuot blink.gif Tai čia kiek nori gali pribalsuot..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 01 birželio 2012 - 09:12
Ne kiek nori, man atrodo 10 kartų iš vieno IP.
Atsakyti
Kuri jūsų manymu silpniausia iš finalisčių?
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2012 06 01, 16:52)
Kuri jūsų manymu silpniausia iš finalisčių?

Sunkus klausimas, sudėtinga atsakyti.... g.gif Gal kam pasirodys keista, bet mano nuomone silpniausia yra Berta blush2.gif
Stipriausios Julija ir Giedrė 4u.gif
Atsakyti
As jau minejau, kad mano manymu silpniausia Ieva.

Cia galite paklausyti superfinalistems sukurtu dainu. Jei vertinti dainas, tai silpniausias Giedres variantas. Bet... klausant irasus, tai prasciausiai skamba Julijos, vietomis net suabejojau kad ten ji dainuoja, nu labai silpna daina, visiskai neatskleidzianti Julijos galimybiu. unsure.gif
Atsakyti
ačiū už nuorodas - paklausiau dainas.
Mano manymu Ievos daina labai vykusi thumbup.gif . Ir balsas neblogai ir įvairiai skamba - pagal dainos charakterį thumbup.gif

Visai nepažįstamas man pasirodė Bertos balsas... Kažkoks labai nusaldintas g.gif .

O va Giedrės daina - visiškai ne mano skonio... Kaip ir tembras...

Julijai sukurta daina, matyt, kad tausotų balsą. Bet kokiu atveju - skambėjo labai gražiai, ir tikrai tai ji thumbup.gif
Nuomonė nesikeičia - Julija pirma wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jol @ 2012 06 01, 15:38)
Ne kiek nori, man atrodo 10 kartų iš vieno IP.

kiek nori
Atsakyti
Žiūrim
Palaikom
Galvoju eiti už Julija pabalsuoti, nes žinant kaip balsuoja LT tai turėtų laimėti Ieva. Nieko prieš ją neturiu, graži mergaitė, bet manau yra šiandien vertesniu
Atsakyti
oi, kad tikrai Ieva silpnai... vis garsinau tv, garsinau, jokio pagerėjimo biggrin.gif
jei tik galit, prabalsuokit... geriau už Juliją ax.gif aš ne lt verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nata*: 03 birželio 2012 - 18:59
man taip pat nepatiko. silpnokai, daina visai ne jos balsui schmoll.gif
Atsakyti
man ieva patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2012 06 03, 19:57)
man taip pat nepatiko. silpnokai, daina visai ne jos balsui schmoll.gif

blink.gif biggrin.gif jus gal juokaujat.. biggrin.gif sorry, bet tai buvo viena geriausiai sudainuotu jos dainu.. MANO nuomone.. vienareiksmiskai, ji sio konkurso laimetoja.. ji verta to. Jos balsas-stebuklas.. ne kiekvienas profas, atidainaves po 20m sugeba taip dainuot.. 4u.gif tfu blem doh.gif lotuliukas.gif apie Ieva jus.. as supratau, kad apie Julija.. kazkodel doh.gif lotuliukas.gif sorry!!!! 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 03 birželio 2012 - 19:11