Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos balsas

QUOTE(Tutsi @ 2012 05 27, 22:15)
Smurka, del Julijos abstrakciai kalbejo, bet isvada tokia, kad ji turi dideliu bedu su balsu, kaip Merunas issireiske "turi apsispresti ka daryti toliau - arba sustoti, arba ieskoti gyvenime kito kelio".  unsure.gif

sakė 'turi padaryti pauzę'. Ir dar - 'norėčiau, kad laimėtum ne tik šį vieną projektą'.

Šiaip džiaugiuosi, kad iškrito Elvina. Na, negražu taip sakyt, žinoma.. ax.gif Bet finale žiūrovai tikrai rinktų ją, o tai nebūtų teisinga. Tiek Julija, tiek Berta yra n kartų vertesnės.
Mano laimėtoja vienareikšmiškai yra Julija wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 05 28, 08:24)
sakė  'turi padaryti pauzę'. Ir dar - 'norėčiau, kad laimėtum ne tik šį vieną projektą'.

Šiaip džiaugiuosi, kad iškrito Elvina. Na, negražu taip sakyt, žinoma..  ax.gif  Bet finale žiūrovai tikrai rinktų ją, o tai nebūtų teisinga. Tiek Julija, tiek Berta yra n kartų vertesnės.
Mano laimėtoja vienareikšmiškai yra Julija  wub.gif  wub.gif

Aš tai nesuprantu, kaip čia yra g.gif Visi daugiausiai pasisako už Juliją (tiek forume, tiek pažystami) ir Pramogų arenoje visi palaiko Juliją, ir išmaniaisiais telefonais daugiausiai balsuoja už Juliją, bet kažkodėl visą laiką ji surenga mažiausiai žiūrovų balsų.... g.gif
Atsakyti
sunku pasakyt.. gal pasisako už Juliją, bet balsuoja ne tiek daug? Gal jaunimėlis balsuoja ne už balsą, o už išvaizdą?
Aš šiaip nebalsuoju niekada, per jokius šou, bet dabar už Juliją balsavau.. na, neteisybė didžiausia, kad ji tiek mažai balsų gauna doh.gif
Kaži, kaip bus finale? Ar mokytojai turės kažkokią balso teisę? Juk jei būtų viską lėmę žiūrovai, geriausių balsų jau būtų nelikę doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 05 28, 19:45)
sunku pasakyt.. gal pasisako už Juliją, bet balsuoja ne tiek daug? Gal jaunimėlis balsuoja ne už balsą, o už išvaizdą?
Aš šiaip nebalsuoju niekada, per jokius šou, bet dabar už Juliją balsavau.. na, neteisybė didžiausia, kad ji tiek mažai balsų gauna  doh.gif
Kaži, kaip bus finale? Ar mokytojai turės kažkokią balso teisę? Juk jei būtų viską lėmę žiūrovai, geriausių balsų jau būtų nelikę  doh.gif

Taip taip drinks_cheers.gif
Jo, įdomu, kokia bus balsavimo tvarka finale g.gif Jeigu priklausys tik nuo žiūrovų, tai laimės Ieva.
Atsakyti
belieka tikėtis žmonių sąmoningumo..

Mergaitės, o kur Delfyje tie balsavimai vyksta, kur vis apdovanojimą nuo Delfio skaitytojų atneša?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 05 28, 20:52)
belieka tikėtis žmonių sąmoningumo..

Mergaitės, o kur Delfyje tie balsavimai vyksta, kur vis apdovanojimą nuo Delfio skaitytojų atneša?

http://pramogos.delf...s.d?id=58794571
Atsakyti
o šitoms keturioms išlikusioms dar nėr balsavimo? Ar vėliau paskelbia?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 05 28, 22:06)
o šitoms keturioms išlikusioms dar nėr balsavimo? Ar vėliau paskelbia?

paskelbia penktadieniais, man rodos...
Atsakyti
QUOTE(JolaManta @ 2012 05 28, 18:00)
Aš tai nesuprantu, kaip čia yra  g.gif  Visi daugiausiai pasisako už Juliją (tiek forume, tiek pažystami) ir Pramogų arenoje visi palaiko Juliją, ir išmaniaisiais telefonais daugiausiai balsuoja už Juliją, bet kažkodėl visą laiką ji surenga mažiausiai žiūrovų balsų.... g.gif

delto, kad balsuoti UZ dainos metu nekainuoja mirksiukas.gif

Atsakyti
Vajej, ar skaitėte, dingo Julijos balsas? verysad.gif
http://www.klubas.lt...s.d?id=58832787
Atsakyti
ugu.. nelabai ką suprantu apie tokius dalykus, bet jau irgi manau, kad tegu laimi daug kitų projektų, bet nepraranda balso laimėdama šį vienintelį..
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 05 31, 19:51)
ugu.. nelabai ką suprantu apie tokius dalykus, bet jau irgi manau, kad tegu laimi daug kitų projektų, bet nepraranda balso laimėdama šį vienintelį..

faktas tas kad didelis jkausimas ar julija sugebes dainuot sekmadieni verysad.gif
Atsakyti