Julija
QUOTE(Smurka @ 2012 05 20, 22:20)
Aišku. Mokytojų balsavimai nenustebino, išskyrus Merūno. Jis pakeitė savo favoritę? Negi Valerija šiandien silpnokai pasirodė?
Tikrai silpnokai, kaip beje ir dauguma šios dienos dalyvių. Vis dėl to įtampa padarė matyt savo, nes daugiau kaip pusė dainininkų pjovė šalia tono. Mildai Rasilavičiūtei matėsi, kad jaudulys išvis užgožė balsą. Šiandien ryte kaip tik mačiau gal pernykščio vunderkindų finalą per LTV, tai Milda ten taip pasirodė tokį balsą
Taigi... Pas Merūną visi keturi apylygiai buvo, tik gaila, kad Egidijus ir Violeta labai stačiokiški ir tiesmukiški - klausant armijai žiūrovų rėžia į ekraną, kad žmogui trūksta talento ar iš vis te ten pataikė... O tuo tarpu kokiam Lukui (atsiprašau jo gerbėjų, tačiau jam tikrai čia ne vieta...) sako, kad taip, jis bus dainininkas . Nors teisybės dėlei reikėtų pridurti , kad ir ant Luko "užvažiavo Egidijus, pasakydamas, kad taip, paprastučiame ritme jis "išgyveno"...
O tuo tarpu Merūnas su Jurgiu ir Erika - labai tolerantiški ir subtilūs , nežlugdantys jaunų žmonių tai viešai.
Nieko, čia visi dar labai jauni, dar galės grįžti, jei tik norės ir sutartys leis...
Iš likusių didžiausia tikimybė, kad laimės Gabrielius. Už vaikinus ir dar tokius visą laik balsuojama Nors man tas jo saldumas kartais nelabai, praeitą syk labiau patiko nei šį. Gaila, kad iškrito Erika man ji patiko. Šiaip ir Julija patinka, bet netikiu, kad ji laimės. Nesuprantu, kodėl Sipavičius vėl pasirinko tą Griciūtę, bet nesvarbu vis tiek ji nelaimės, nes žiūrovai jos nepalaiko, jei ne Sipavičius ji senų seniausiai būtų iškritus.
Kas pateko ?
Buvo sakę, kad viska lems žiūrovai. Tai dėkui Dievui, kad pakeitė sprendimą ir mokytojai taip pat turėjo įtakos. Nes kaip visad žiūrovų balsai apsurdiški. Ir kas čia balsuja? Ir dar tokie balsų skirtumai
Išvada kad laimės Ieva, nes ji vienintelė išėjo į finala žiūrovų sprendimu
QUOTE(Dzenete @ 2012 05 27, 22:33)
Buvo sakę, kad viska lems žiūrovai. Tai dėkui Dievui, kad pakeitė sprendimą ir mokytojai taip pat turėjo įtakos. Nes kaip visad žiūrovų balsai apsurdiški. Ir kas čia balsuja? Ir dar tokie balsų skirtumai
katrie isejo i finala ?
NU man zinokit Julija nepakartojama, nuo pat pradziu matos kad balsas luzta, bet vistiek taip atsilaikyt su tokai daina
Isėjo Julija, Giedrė, Berta ir Ieva,
Nors žiūrovai nulėmė tik Ievos patekima, visus kitus itakjojo mokytojai, nes žiūrovų nuomonė buvo kitokia.
Nors žiūrovai nulėmė tik Ievos patekima, visus kitus itakjojo mokytojai, nes žiūrovų nuomonė buvo kitokia.
Jūs man, lietuvei, gyvenančiai ne LT, išsamiau papasakokit, kas vyksta. Kas atsitiko Julijai? Koks buvo žiūrovų verdiktas?
QUOTE(Smurka @ 2012 05 27, 23:01)
Jūs man, lietuvei, gyvenančiai ne LT, išsamiau papasakokit, kas vyksta. Kas atsitiko Julijai? Koks buvo žiūrovų verdiktas?
Julija turėj problemu su balsu. Sakė kad užkimus, bet iš Merūno kalbos suprasti buvo galima kad kažkas rimčiau.
O balsų nesakė tik tiek kad Violetos mergaitės surinko kažkur tokia proporcija 34 proc Julija ir 66 proc Elvina (tiksliai nezinau, bet kazkaip taip buvo) Bet Violeta buvo davusi 80 proc Julijai ir 20 proc Elvinai tai ji ir išgelbėjo
Smurka, del Julijos abstrakciai kalbejo, bet isvada tokia, kad ji turi dideliu bedu su balsu, kaip Merunas issireiske "turi apsispresti ka daryti toliau - arba sustoti, arba ieskoti gyvenime kito kelio".
Siandien kaip visada balsavo ir mokytojai, ir ziurovai, bet viska paverte i procentus, tada sumuodavo mokytojo ir ziurovu procentus ir paaiskedavo kuris praejo i superfinala, kuris vaziuoja namo. Mokytojai labai teisingai numate ir protingai savo procentus suskirste, tad i superfinala praejo tie, kas ir turejo praeiti (mano manymu).
Egidijus 70% dave Gabrielei, 30% Ievai, praejo Ieva.
Violeta 80% Julijai, 20% Elvinai, praejo Julija.
Erika su Jurgiu - 80% Bertai, 20% Deimantei, praejo Berta.
Merunas - 70% Giedrei, 30% Gabrieliui, praejo Giedre.
Mano manymu, is superfinalisciu silpniausia visom prasmem Ieva, pergale be islygu duociau Julijai, antra vieta po lygiai padalinciau Giedrei ir Bertai.
Siandien kaip visada balsavo ir mokytojai, ir ziurovai, bet viska paverte i procentus, tada sumuodavo mokytojo ir ziurovu procentus ir paaiskedavo kuris praejo i superfinala, kuris vaziuoja namo. Mokytojai labai teisingai numate ir protingai savo procentus suskirste, tad i superfinala praejo tie, kas ir turejo praeiti (mano manymu).
Egidijus 70% dave Gabrielei, 30% Ievai, praejo Ieva.
Violeta 80% Julijai, 20% Elvinai, praejo Julija.
Erika su Jurgiu - 80% Bertai, 20% Deimantei, praejo Berta.
Merunas - 70% Giedrei, 30% Gabrieliui, praejo Giedre.
Mano manymu, is superfinalisciu silpniausia visom prasmem Ieva, pergale be islygu duociau Julijai, antra vieta po lygiai padalinciau Giedrei ir Bertai.
Supratau. Projektą laimės arba Julija, arba Berta, tarp jų vyks pagrindinė kova. Juodasis arkliukas bus Merūno Giedrė. Egidijaus proteguojama Garbrielė yra šauni, bet šiame kontekste (mano subjektyvia nuomone) atrodo silpniausiai
Papildyta:
Ai, sorry, Gabrės nebėr... Tada sunku spręst, nes tiek Ieva, tiek Merūno Giedrė apylygės
Papildyta:
Iš iškritusių labiausiai gaila Rokučio ir Baibos
O labiausiai nepelnytai į kitus etapus nepakliuvo, manau, Liana
Papildyta:
Ai, sorry, Gabrės nebėr... Tada sunku spręst, nes tiek Ieva, tiek Merūno Giedrė apylygės
Papildyta:
Iš iškritusių labiausiai gaila Rokučio ir Baibos
O labiausiai nepelnytai į kitus etapus nepakliuvo, manau, Liana