Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos balsas

QUOTE(*Lukro* @ 2012 05 13, 22:08)
nesuprantu kokie zmones ten balsuoja, is kokiu gludumu islinde,kad visus geriausius ismeta, o tuos vidutiniokus palieka  doh.gif

Butent.

QUOTE(Dzenete @ 2012 05 13, 22:43)
Jei gerai pamenu tai buvo minėje, kad i finala kiekvienas mokytojas deleguos po 1 savo mokini.
Labai tikiuosi, kad taip ir bus, nes jei žiūrovai rinks  doh.gif
Iš Violetos komandos finale matau Julija,
Iš Egidijaus? Gal Ieva?
Jurgis manau deleguos Berta
o Merūno net nepamenu kas ten yra

Visi like dalyviai yra cia http://lietuvosbalsas.lnk.lt/dalyviai/
Is Meruno komandos liko Vincentas, Giedre, Valerija ir Gabrielius. Tai manau tikriausiai bus Valerija. g.gif
Is Sipaviciaus as irgi sutinku kad Ieva eitu i finala. bet visko gali buti kad jis rinksis Gabriele. Man Gabriele kazkuom primena Rosita Civilyte, o kai pastarosios nesu megeja tai ir Gabrielei nesimpatizuoju. blush2.gif
QUOTE(Smurka @ 2012 05 13, 23:58)
Man tai kažkaip nuo pat pradžių buvo justi Sipavičiaus simpatijos Gabrielei kaip ir Violetos Neringai.

drinks_cheers.gif O Meruno Valerijai.
Atsakyti
Įdomus vakar buvo balsavimas, švelniai tariant doh.gif Žinokit, kuo toliau, tuo labiau įsitikinu, kad laimėtojas bus tikrai nevertas laimėtojo vardo. Kaip galima nepasirinkti Julijos? Vienu žodžiu, tikrai žiūrovai renka ne balsą, o išvaizdą dar velniai žino ką.
Iš Sipavičiaus komandos nepatinka man Gabrielė, na silpnai ji vakar padainavo, sunku buvo klausytis.
Vakar mane nustebino Gabrielė Senkevičiūtė, Julija, Milda. Malonu buvo jų klausytis.
Labai nuvylė Laura ( kuri buvo mano viena iš favoričių) ir kaip bebūtų gaila nesuspindėjo Ieva.
O su balsavimais iš tiesų reikia kažką galvoti, nes norisi, pagaliau, iš tiesų išrinkti gerą balsą.
Atsakyti
QUOTE(aistuzele @ 2012 05 14, 09:27)
O su balsavimais iš tiesų reikia kažką galvoti, nes norisi, pagaliau, iš tiesų išrinkti gerą balsą.

su balsavimais nieko nauja nesugalvosi, yra tarptautinio šou formatas, iškritimo schema visur vienoda, jų ir laikomasi visose šalyse. Čia tik lietuviai kaip visada balsuoja nubalsuoja į lankas.
Arba per maža šalis tokiam šou esam ir veikia giminystės/draugystės principas 4u.gif
Atsakyti
vakar pirma karta balsavau LB ir kilo klausimas,ar issiuntus sms uz dalyvi,ateina koks nors atsakymas? g.gif
Atsakyti
Na va, truputį paaiškėjo dėl tolimesnės eigos ir balsavimo tvarkos:
"Šio sekmadienio finalinėje kovoje projektą paliks net pusė dalyvių. Paskutinį sykį projekte savo favoritus galės išsaugoti ir Mokytojai, vėliau balsuos tik žiūrovai.

Prasidėjus finalinėms kovoms, išsaugoti dalyvius tolimesniems etapams galėjo tiek projekto Mokytojai Merūnas Vitulskis, Egidijus Sipavičius, Violeta Tarasovienė, Erica ir Jurgis Didžiuliai, tiek projekto žiūrovai. Vis dėlto po kiekvieno balsavimo sekmadieniais Lietuvoje kildavo diskusijų audra. Vieni tikindavo, kad balsavimo teisė turi būti perduota tik žiūrovams, o kiti – jog spręsti, kas yra geriausias Lietuvos balsas, turi Mokytojai.

„Projektas „Lietuvos balsas“ yra kuriamas pagal tarptautinį „The Voice of…“ formatą. Griežtai laikomės nurodytų taisyklių, prodiusuodami iki šiol didžiausią muzikinį projektą Lietuvoje“, – sako šou prodiuseris Gediminas Jaunius.

Šia savaitę projekte pasirodo iš viso 16 dalyvių – po keturis iš kiekvieno Mokytojo komandos. Po vieną dainininką televizinio balsavimo metu kiekvienam Mokytojui išsaugos televizijos žiūrovai. O dar vieną saugiu paskelbs ir patys scenos profesionalai. Tokiu būdu projekte sekmadienį liks tik pusė dalyvių – aštuoni. O nuo kitos savaitės balsavimas bus perduotas vien į žiūrovų rankas – jie ir išrinks geriausią Lietuvos balsą."
Atsakyti
Lukas - Lietuvos balsas biggrin.gif doh.gif:
Atsakyti
Labai viliuosi, kad kokie bebutu baigtis, Violeta iš savo komandos paliks Julija
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2012 05 20, 08:29)
Labai viliuosi, kad kokie bebutu baigtis, Violeta iš savo komandos paliks Julija

drinks_cheers.gif as irgi labai to tikiuosi,kad Julija bus finale.
Atsakyti
Julija ne tik turi būti finale - ji turi laimėti. Nematau aš čia kito laimėtojo schmoll.gif
Atsakyti
Kad ir kokią subjektyvią nuomonę turiu dėl asmeninių pažinčių, tačiau kol kas su jauduliu susitvarkė tik Berta...

Puikiai pasirodė!

Atsakyti
na negi tikrai Lukas bus finale. Stilingai blogas. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 05 20, 20:19)
Julija ne tik turi būti finale - ji turi laimėti. Nematau aš čia kito laimėtojo  schmoll.gif

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Nata* @ 2012 05 20, 20:21)
Kad ir kokią subjektyvią nuomonę turiu dėl asmeninių pažinčių, tačiau kol kas su jauduliu susitvarkė tik Berta...

Puikiai pasirodė!

O man kažkaip silpnokai Berta pasirodė...
Atsakyti