Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos balsas

QUOTE(aistuzele @ 2012 05 08, 14:33)
šiaip nevirkauju dėl nieko, juolab, kad Gabrielius, kaip ir Vincentas, man visiškai nepatinka/o nuo pat pradžių.
Rokas man patiko, sirgau už jį, bet, kai Merūnui teko rinktis, viskas buvo aišku, ką pasirinks.
Tiek, kad mano galva, matosi labai niūroka šio šou kulminacija, jei taip toliau, tai Lietuvos balsu gali tapti Vincentas arba Lukas (dėl pastarojo nei kiek nenustebčiau).

Taip.... Jei lemiamas žodis bus žiūrovų, tai visko gali būti biggrin.gif
Reikia keisti balsavimo tvarką biggrin.gif
Atsakyti
Turbūt 90 proc. tokiu šou laimi vaikinai, visdelto Lietuvos paneles negaili litu.
Ne į tema, bet pernai buvęs šou "Tu gali šokti" Juk buvo aišku kas vertas laimėti, net teisėjai tai akivaizdžiai parodė, o vistiek nubalsavo už vaikinuka, kurio po šio šou nebemačiau daugiau jokiame TV projekte.
Atsakyti
QUOTE(Akra @ 2012 05 07, 10:49)
Bet labai džiaugiuos, kad bent jau Jurgio sąžinė pabudo ir surado drąsos pripažint, kad Berta turi geresnį balsą nei Baiba.

Gal galima paaiškinti, kuo Bertos balsas geresnis už Baibos?
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2012 05 09, 08:31)
Gal galima paaiškinti, kuo Bertos balsas geresnis už Baibos?

Mano nuomone Bertos platesnis diapazonas, na ir pats balsas šiek tiek tvirtesnis, sodresnis. Jei būtų tarp jų dvikova, manau Berta ją užgoštų. Baiba man atrodo kaip kokybiškas, labai geras back vokalas, o pati viena ji man nėra labai įdomi, man trūksta minėto sodrumo, galingumo. Na šis balso tembras matyt ne mano ausiai tongue.gif Berta dainuoja lengvai su šypsena, o va Baiba matosi deda paskutines pastangas, kad ištempt visas natas ( liaudiškai sakant kartais dainavimas primena gimdymą, nors ausiai nepaisant visko pakankamai smagu ). Kad ir praeitos laidos dainoje buvo keletą jai nepatogių vietų, o kai siauresnės galimybės, tai ir rezultatas atitinkamas. . Nesakau, kad ji neturi balso, už kai kuriuos likusius ( ne vien tik Luką ) ji tikrai visa galva geresnė, na bet turim, ką turim. 4u.gif
Atsakyti
Man atrodo, kad šiuo atveju žodis geresnis nelabai tinkamas. Labiau tiktų - priimtinesnis, mielesnis ausiai ar kažkas panašaus. Asmeniškai man Baiba skamba įtikinamiau nei Berta. Kaip, beje, Liana man irgi labiau patiko. Tiesiog man arčiau sielos tvirti, o ne minkšti balsai
Atsakyti
Man taip pat arčiau širdies stipresni balsai, ypatingai jai juose yra tokio prikimimo, sodrumo, ypatingai tas liečia vyrų dainininkų balsus.
Baiba kaip dainininkė man nelabai, bet ne dėl to, kad ji nemoka dainuoti, bet todėl, kad jos tembras ne mano ausiai, tas pats liečia ir Bertą.
Mane atsimenu, labai nustebino per akląsias perklausas, Mantvydas Čiuplys, nors, žinoma, jam mokytis ir mokytis, bet tas jo balso gergždėjimas per priedainį, man buvo žavus.
Atsakyti
Šiaip būkim biedni, bet teisingi... Baibai nemažai koją pakiša jos nestandartinis grožis, o masėms čiupačiupsai patinka.

Įdomumo dėlei reikės man atlikt eksperimntą. Duot dešimčiai užsieniečių paklausyt Baibos ir Brtos be vaizdo, kitiems dešimčiai tų pačių dainininkių - su vaizdu.

Pasiūlykit kūrinius. Aplink save turiu bulgarų, rumunų, rusų, ukrainiečių, moldavų ir turkų
Atsakyti
Na bet tačiau biggrin.gif Berta taip pat netradicinio grožio, pagal LT standartus į čiupačiupsus nelabai pretenduoja.

Va Baibos gabaliukas Playback and repeat
Berta Lietuvos talentuose
Atsakyti
QUOTE(aistuzele @ 2012 05 09, 17:14)
Na bet tačiau  biggrin.gif Berta taip pat netradicinio grožio, pagal LT standartus į čiupačiupsus nelabai pretenduoja.

Va Baibos gabaliukas Playback and repeat
Berta Lietuvos talentuose

Na, kad labai jau skirtingo žanro kūriniai...
Aš tai siūlyčiau Bertos dainą iš finalinių kovų:

http://www.youtube.c...h?v=rUCUx_3IXMk

Papildyta:
QUOTE(aistuzele @ 2012 05 09, 16:35)
Man taip pat arčiau širdies stipresni balsai, ypatingai jai juose yra tokio prikimimo, sodrumo, ypatingai tas liečia vyrų dainininkų balsus.

Man taip pat patinka stipresni balsai. Ir moteriški... Todėl mano viena iš favoričių yra Milda Matinkėnaitė thumbup.gif
http://www.youtube.c...h?v=KR3B3wUamzg
Atsakyti
Berta Lietuvos talentuose ir balse - tai tarsi dvi skirtingos Bertos. Balse jinai man gerokai ūgtelėjusi atrodo, o talentuose šiaip sau
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2012 05 09, 16:57)
Įdomumo dėlei reikės man atlikt eksperimntą.
Pasiūlykit kūrinius.

QUOTE(aistuzele @ 2012 05 09, 17:14)

O koks įdomus eksperimentas, labai nekantriai lauksiu rezultatų smile.gif Tik gal nereik tų fonogramų, lai gyvo atlikimo klausos. Galima tiesiog, paskutinį įrašą parodyt.
Kalbant apie čiupačiupsus, tai tuomet prognozuoju, kad lietuviškas bieberis laimės.
Bet idealus pavyzdys, kad ne viską lemia išvaizda ir net gera masėms patinkanti daina yra praeitų metų lenkė iš Eurovizijos mirksiukas.gif kartais ir masės nori balso...

Atsakyti
Man Baiba cia labiausiai patiko,

http://www.youtube.c...h?v=RtWutE9xZSQ

labai gerai atskleidzia jos balso galimybes ir sugebejima ji valdyti, net mokytojai pasake, kad sis kurinukas jai idealiai tiko:

Del Bertos - man ji atrodo nuobodi, trecia karta tas pats per ta pati, nekeicia nei ivaizdzio nei dainu stiliaus. Man jos balso tembras kaip tik nepatinka.

O paskutini karta labai nustebino Gabrielius, puikiai padainavo, gerai ir labai naturaliai atrode, manau sulauks nemazai pasiulymu is prodiuseriu.
Atsakyti