Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos balsas

Na vakar pabaigoje Merūno žodžiai buvo taiklūs.
"Žmonės galvokit už ką balsuojat"
Kažkaip kuo toliau tuo labiau atrodo, kad tokiose šou nereikia leisti balsuoti žiūrovams.
Atsakyti
Sveikos, na pritariu, kad Merūnas taikliai pasakė, kad nesuprantu, kaip galima išmesti dainupjančius, ir palikti klaunadą.
Liko man tik viena favoritė, tai Julija iš Violetos komandos.
Atsakyti
Bet juk patys mokytojai suteikė galimybę tokiems silpniems praeiti iki finalų, anksčiau žiūrovai neturėjo balsavimo teisės smile.gif man būdavo keista, kad kai kurie mokytojai statydavo stiprų su stipriu, silpną su silpnu, nu ir automatiškai vienas silpnas ir vienas stiprus keliauja toliau... O dabar jau Luko nesustabdysi biggrin.gif žėk ir iki laimėtojo prasibraus cool.gif
Šitam šou tikėjausi kitokių dalyvių, ypač po pirmųjų atrankų,kur buvo labai daug gerų balsų, bet patys mokytojai tuos balsus taip atsijojo, kad liko tik ,,įdomūs", keistų tembrų, perspektyvūs, gražūs ir tt. Aš maniau, kad mokytojų užduotis pirminiuose etapuose atrinkti super balsus, kurie keliautų į finalą ir padarytų gerą šou smile.gif gal kitais metais bus įdomiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tutti: 07 gegužės 2012 - 09:25
QUOTE(Dzenete @ 2012 05 07, 05:58)

Kažkaip kuo toliau tuo labiau atrodo, kad tokiose šou nereikia leisti balsuoti žiūrovams.

ir aš vakar lygiai tą patį galvojau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutti @ 2012 05 07, 10:21)
Bet juk patys mokytojai suteikė galimybę tokiems silpniems praeiti iki finalų, anksčiau žiūrovai neturėjo balsavimo teisės smile.gif man būdavo keista, kad kai kurie mokytojai statydavo stiprų su stipriu, silpną su silpnu, nu ir automatiškai vienas silpnas ir vienas stiprus keliauja toliau... O dabar jau Luko nesustabdysi biggrin.gif žėk ir iki laimėtojo prasibraus  cool.gif
Šitam šou tikėjausi kitokių dalyvių, ypač po pirmųjų atrankų,kur buvo labai daug gerų balsų, bet patys mokytojai tuos balsus taip atsijojo, kad liko tik ,,įdomūs", keistų tembrų, perspektyvūs, gražūs ir tt. Aš maniau, kad mokytojų užduotis pirminiuose etapuose atrinkti super balsus, kurie keliautų į finalą ir padarytų gerą šou smile.gif  gal kitais metais bus įdomiau

Tarp kitko būtent Luką pasirinko ne mokytojai. Jis buvo iškritęs, bet žiūrovai jį sugrąžino...
Atsakyti
QUOTE(Tutti @ 2012 05 07, 10:21)
Bet juk patys mokytojai suteikė galimybę tokiems silpniems praeiti iki finalų, anksčiau žiūrovai neturėjo balsavimo teisės smile.gif man būdavo keista, kad kai kurie mokytojai statydavo stiprų su stipriu, silpną su silpnu, nu ir automatiškai vienas silpnas ir vienas stiprus keliauja toliau...

Va būtent, tegul dabar nevirkauja. Atrankose tie dalyviai buvo patys talentingiausi ir visokie kitokie -iausi, kad jau atrinko, , o dabar va žmonės kalti, kad projekte yra užstalės lygio dainininkų. Kaip sakant ką pasėsi, tą ir pjausi. Prisirinko visokių vaikų...ir žiūrovas kaltas. Sunervino tie jų moralai, nors aš ir nebalsavau. Bet pats tonas ,,oi kokie mes čia kėdėse protingi, o jūs ten anapus ekranų idiotai paskutiniai". O aš pasakyčiau - žmonės žiūrėkit ką į projektus kviečiat!!!
O komisija šventa? Irgi kartais pasisako remdamiesi simpatijom, patinka/nepatinka pati daina, tai yra šiek tiek ne objektyviai. Gal būt ir nepasitenkinimo tiek nebūtų, jei nekristų akivaizdūs kažkieno draugai. Bet labai džiaugiuos, kad bent jau Jurgio sąžinė pabudo ir surado drąsos pripažint, kad Berta turi geresnį balsą nei Baiba.
Tiek daug pykčių, o šiaip koks skirtumas kada kas iškris. Anksčiau ar vėliau visi iškris ir laimės stipriausias. Tarkim komisija dabar priėmė sunkiausius sprendimus, tai užtat ateity bus žymiai lengviau apsispręst. Aš tikiu, kad per paskutines kovas ir žiūrovai ,,teisingai" balsuos, ( galėtų kursus surengt, kaip gerai balsuoti, ot kokia neužpildyta niša.. ) kaip bebūtų stipriausių balsų savininkai vis dar projekte wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ida66 @ 2012 05 07, 11:34)
Tarp kitko būtent Luką pasirinko ne mokytojai. Jis buvo iškritęs, bet žiūrovai jį sugrąžino...

oi, tiksliai, jau buvau pamiršus smile.gif
Atsakyti
kliuvo rokui kad pasigyncijo su violeta... o galiausiai draugai ir draugeliai nubalsuoja uz koki nemoksa savo biča... ir galvoji o jei toks lietuvos balsa laimes

ne i tema bet...
o vat jau antroj laidoj pastebejau raudonus dantis nuo lupdaziu, nu blin kas jas ten dazo galetu tas lupas kazkaip sutvarkyt, praeitoj laidoj mergina nusijuoke ir dantys raudoni nuo lupdazio lyg vampyres, sioj laidoj velgi tas pats su raudonais dantim, dar viena dalyve pritrauke kameros arciau lupdaziai kreivai uzteplioti net po lupom, akiu nepakelia nuo dirbtiniu blakstienu, o be to si kart ir vedejos ir dalyviu vienos spalvos lupdaziu nudazytos... kazkaip grima galetu sutvarkyt, del estetiskumo
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2012 05 07, 11:36)
kliuvo rokui kad pasigyncijo su violeta... o galiausiai draugai ir draugeliai nubalsuoja uz koki nemoksa savo biča... ir galvoji o jei toks lietuvos balsa laimes

ne i tema bet...
o vat jau antroj laidoj pastebejau raudonus dantis nuo lupdaziu, nu blin kas jas ten dazo galetu tas lupas kazkaip sutvarkyt, praeitoj laidoj mergina nusijuoke ir dantys raudoni nuo lupdazio lyg vampyres, sioj laidoj velgi tas pats su raudonais dantim, dar viena dalyve pritrauke kameros arciau  lupdaziai kreivai uzteplioti net po lupom, akiu nepakelia nuo dirbtiniu blakstienu, o be to si kart  ir vedejos ir dalyviu vienos spalvos lupdaziu nudazytos... kazkaip grima galetu sutvarkyt, del estetiskumo

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif tikrai si karta nesiziurejo grimas..... ugne (vedeja) tiesiog sudarkyta netinkamu makiazu..... schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Paskutinis balsavimas nustebino, blogąja prasme doh.gif Žinokit žiūriu ir nesuprantu už ką taip palaikomas Vincentas, kas jame tokio nepakartojamo. Kitas dalyvis tai Lukas, gal iš jo kada nors ir bus kažkas, bet šiai dienai tai tik "pradinukas", kuriam dar mokytis ir mokytis (vien Jurgio nuostaba, kai pasakė, kad jis praėjo). Ne gaila buvo ir, kad Baiba iškrito. Man tikrai gaila buvo, kad iškrito Indrė, tai viena dalyvių, kuri tobulėjo gan sparčiai. O šiaip mano favoritės yra Ieva ir Laura.
Atsakyti
QUOTE(aistuzele @ 2012 05 08, 09:47)
Paskutinis balsavimas nustebino, blogąja prasme  doh.gif Žinokit žiūriu ir nesuprantu už ką taip palaikomas Vincentas, kas jame tokio nepakartojamo. Kitas dalyvis tai Lukas, gal iš jo kada nors ir bus kažkas, bet šiai dienai tai tik "pradinukas", kuriam dar mokytis ir mokytis (vien Jurgio nuostaba, kai pasakė, kad jis praėjo). Ne gaila buvo ir, kad Baiba iškrito. Man tikrai gaila buvo, kad iškrito Indrė, tai viena dalyvių, kuri tobulėjo gan sparčiai. O šiaip mano favoritės yra Ieva ir Laura.

oi, nu nežinau... gretinti Vincentą, kurį ankstesniame ture išsirinko vis dėl to pats Merūnas, o ne skambinantys žiūrovai! ir tą vargšą beklausį, beritmį vaikinuką, kurio tembras man toks žiaurus ir nenatūralus...

Kodėl nevirkaujat dėl Gabrieliaus? Anei kiek neišskirtinesnis už Vincentą. Dar drįsčiau ginčytis, kuris stipresnis, jei leistų dainuoti tą pačią dainą...

Nei kiek negailiu Indrės, nes ji pasirodė irgi labai vidutiniškai.
O Roko tai tikrai gaila. Ir stiprus balsas, ir gerai pasiruošė. Bet kai reikėjo pasirinkti tarp Valerijos ir jo (Indrė toli labai nuo šių dviejų), tad tikrai Valerija vertesnė.
Čia mano nuomonė, jei vertinti Merūno komandą.

O šiaip tai mano pastebėjimas, kad praktiškai visada blogai nuskamba tie, kurie pasirenka lietuviškų autorių kūrinius...
Paskutiniame koncerte taip nutiko ir Vincentui, ir Eglei, kuri stiprioje dainoje atsiskleidžia nuostabiai. O paskutiame pasirodyme daina buvo visiškai ne jos balsui, tai kaip ji galėjo ką nors parodyti...

Mantvydas pasirodė labai silpnai...

Oi, kokie žmonės pavydūs vis dėl to...

Na, o Luko fenomenas - Lietuva be minedų gyventi negali... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nata* @ 2012 05 08, 11:33)
oi, nu nežinau... gretinti Vincentą, kurį ankstesniame ture išsirinko vis dėl to pats Merūnas, o ne skambinantys žiūrovai! ir tą vargšą beklausį, beritmį vaikinuką, kurio tembras man toks žiaurus ir nenatūralus...

Kodėl nevirkaujat dėl Gabrieliaus? Anei kiek neišskirtinesnis už Vincentą. Dar drįsčiau ginčytis, kuris stipresnis, jei leistų dainuoti tą pačią dainą...

Nei kiek negailiu Indrės, nes ji pasirodė irgi labai vidutiniškai.
O Roko tai tikrai gaila. Ir stiprus balsas, ir gerai pasiruošė. Bet kai reikėjo pasirinkti tarp Valerijos ir jo (Indrė toli labai nuo šių dviejų), tad tikrai Valerija vertesnė.
Čia mano nuomonė, jei vertinti Merūno komandą.

šiaip nevirkauju dėl nieko, juolab, kad Gabrielius, kaip ir Vincentas, man visiškai nepatinka/o nuo pat pradžių.
Rokas man patiko, sirgau už jį, bet, kai Merūnui teko rinktis, viskas buvo aišku, ką pasirinks.
Tiek, kad mano galva, matosi labai niūroka šio šou kulminacija, jei taip toliau, tai Lietuvos balsu gali tapti Vincentas arba Lukas (dėl pastarojo nei kiek nenustebčiau).
Atsakyti