Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos balsas

QUOTE(JolaManta @ 2012 04 30, 18:58)
Rumšas užsiminė, kad dabar kiekvieną sekmadienį iškris po 4 dalyvius, tai taip suprantu po 1 iš kiekvienos komandos. Kadangi Finalas birželio 3 d., tai pasiskaičiavus, taip ir gaunasi. Finale liks po 1 iš kiekvienos komandos.  4u.gif

Aš tai kažkaip supratau kad dalyvaus Merųno ir Jurgio bei Erikos komanda ir iš kiekvienos komandos iškris po du. (Buvo po 6 dalyvius liks po 4 komandose)

QUOTE(Jol @ 2012 04 30, 22:07)
Galvoju nueiti šį sekmadienį, kai pasirodys Ruslana. O kiek dainų maždaug po transliacijos atlieka? Bet nuėjau į bilietai.lt rezervuoti du bilietus ir kažkodėl neleidžia, rašo, kad bilietų surasti nepavyko, nors vietų rodo, kad yra. Gal kas žino kodėl taip?

Tai kad jau nebereklamuoja Ruslanos, o reklamuoja Jazzu, dar ir galvoju kuris atlikėjas ragus įstūmė. pasirodo Ruslana.

QUOTE(Bananamio @ 2012 05 01, 13:02)
Po paskutinės LT balso laidos ėjo reklama, kad kitą sekmadienį vienas iš dalyvių dainuos su Jazzu. Idomu, gal Ruslana neatvyks?  g.gif

Ta patį ir aš pagalvojau,
Atsakyti
QUOTE(Bananamio @ 2012 05 01, 12:02)
Po paskutinės LT balso laidos ėjo reklama, kad kitą sekmadienį vienas iš dalyvių dainuos su Jazzu. Idomu, gal Ruslana neatvyks?  g.gif

panašu, kad neatvyks
Ruslana neatvyks
Atsakyti
Tai ir bilietu kainas pazemint galėtų, o ne 100lt imt kaip, kaip kad ėmė už kitas užsienio "žvaigždes" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bananamio @ 2012 05 01, 12:02)

va man čia irgi klausimas iškilo... reklamoje ruslana neminima, tik jazzu. gal ruslanos tikrai nebus?
Papildyta:
QUOTE(Jol @ 2012 04 30, 21:07)
Galvoju nueiti šį sekmadienį, kai pasirodys Ruslana. O kiek dainų maždaug po transliacijos atlieka? Bet nuėjau į bilietai.lt rezervuoti du bilietus ir kažkodėl neleidžia, rašo, kad bilietų surasti nepavyko, nors vietų rodo, kad yra. Gal kas žino kodėl taip?

Buvau sekmadienį arenoje, tai Bilanas po tiesioginės transliacijos dar atliko maždaug 5 dainas.
Atsakyti
http://pramogos.delf...s.d?id=58624909 ruslanos nebus
Atsakyti
QUOTE(Martute @ 2012 05 01, 13:19)
va man čia irgi klausimas iškilo... reklamoje ruslana neminima, tik jazzu. gal ruslanos tikrai nebus?

QUOTE(nijalota @ 2012 05 01, 17:30)

o tai prieš dvi žinutes mano įdėta nuoroda neįtikino, kad Ruslanos nebus?
vaikų darželis doh.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Bananamio @ 2012 05 01, 13:03)
Tai ir bilietu kainas pazemint galėtų, o ne 100lt imt kaip, kaip kad ėmė už kitas užsienio "žvaigždes"  ax.gif

Mačiau, jog motinos dienos proga 30 procentų nuolaida.
Atsakyti
QUOTE(Nata* @ 2012 05 01, 17:57)
vaikų darželis  doh.gif  cool.gif

Atsiprasau nemaciau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nata* @ 2012 05 01, 17:57)
vaikų darželis  doh.gif  cool.gif

gal ir darželis. atrašinėjau į klausimą iki jūsų nuorodos nepriėjusi.
Atsakyti
Cia paskutiniai komandos nariai kovos si sekmadieni? g.gif Meruno ir..?
Atsakyti
Neturiu ryškaus favorito. Yra keli stiprūs atlikėjai, bet vienintelį sunku išskirti
Atsakyti
[quote,2012 05 03, 13:29]
Cia paskutiniai komandos nariai kovos si sekmadieni? g.gif Meruno ir..?
[/quote]
Erikos su Jurgiu,
Likę kiekvienos komandos 6 nariai, po šou liks 4
Atsakyti