Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos balsas

QUOTE(Smurka @ 2012 04 10, 11:33)
Kadangi didžiąja dalimi viską lėmė žiūrovai, aš nei kiek nenustebau, kad Marija nepraėjo schmoll.gif Žiūrovai vertina pagal visai kitus kriterijus nei profesionalai.

Gal kiek keistoka buvo, kad Valerija nepateko tarp žiūrovų favoritų, nors DELFI laimėjo pirmą vietą. Iš dalies tai paaiškinti galima tuo, jog ji itin prastai pasirodė duete su Rybaku

Man per šią laidą labai išryškėjo silpni balsai Neringos ir Valerijos. Neringa pasirinko dainą su šokiais, bet neištraukė... Valerijos daina irgi buvo sudėtinga, ir jai labai sunku buvo dainuoti. O Marija šaunuolė - balsas stiprus, bet, kai išvaizda nelabai kokia, tai tikėtis balsų iš žiūrovų neverta. Žiūrovai balsavo už ilgakoją gražuolę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2012 04 10, 11:33)
Kadangi didžiąja dalimi viską lėmė žiūrovai, aš nei kiek nenustebau, kad Marija nepraėjo schmoll.gif Žiūrovai vertina pagal visai kitus kriterijus nei profesionalai.

Bet kad iš likusių dviejų pati Violeta Mariją prametė, kas man buvo labai keista, nes ta pirmoji dainavusi mergina man visai prastai pasirodė.

O jau Valerijos pasirodymas su Rybaku tai toks ojj blush2.gif Nežinau kiek jie ten girdi vienas kitą pasirodymo metu, bet įspūdis buvo, kad jam net nesmagu.

Šiaip nelabai patiko koncertas, pažiūrėsiu dar vieną sekmadienį, jei vėl taip pat bus, tai gal nežiūrėsiu daugiau to Balso. rolleyes.gif
Atsakyti
Violeta daugiau bendrauja su merginomis už kadro, tad apie jų galimybes irgi žino daugiau
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2012 04 11, 09:44)
Violeta daugiau bendrauja su merginomis už kadro, tad apie jų galimybes irgi žino daugiau

ar tikrai?
kiek žinau, tai mažai mokytojai bendrauja su dalyviais...
Mano, kaip žiūrovės akimis pasirodė, kad deklaruojama pirmenybė balsui, čia deja visiškai buvo pamiršta ir nugalėjo kojos...
Atsakyti
Nu Lukui tai daina sakyciau gera parinko kur su Jurgiu ir Erika dainavo, zodziai kaip tik jam biggrin.gif Tik vargsiukas vistiek su ritmu niekaip nesusitvarke.... ax.gif

QUOTE(Luigina @ 2012 04 10, 15:42)

Šiaip nelabai patiko koncertas, pažiūrėsiu dar vieną sekmadienį, jei vėl taip pat bus, tai gal nežiūrėsiu daugiau to Balso.  rolleyes.gif

As tai neeee, smile.gif jau ziurejau nuo pradziu tai paziuresiu ir iki galo. Sirgau uz dauguma dalyviu nuo pat pradzios, tai dali paziurejus dabar mest butu nei sis nei tas, idomu kaip jiems seksis toliau. ax.gif

Atsakyti
QUOTE(popelka @ 2012 04 29, 20:43)
Nu Lukui tai daina sakyciau gera parinko kur su Jurgiu ir Erika dainavo, zodziai kaip tik jam biggrin.gif  Tik vargsiukas vistiek su ritmu niekaip nesusitvarke.... ax.gif
As tai neeee, smile.gif jau ziurejau nuo pradziu tai paziuresiu ir iki galo. Sirgau uz dauguma dalyviu nuo pat pradzios, tai dali paziurejus dabar mest butu nei sis nei tas, idomu kaip jiems seksis toliau. ax.gif

Na, bet tos reklamos jau užkniso tikrai... g.gif
Tema labai apmirus, sakau, gal niekas nebežiūri šios laidos smile.gif
Gal parašykit, kas Jūsų favoritai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JolaManta @ 2012 04 29, 20:48)
Na, bet tos reklamos jau užkniso tikrai...  g.gif
Tema labai apmirus, sakau, gal niekas nebežiūri šios laidos  smile.gif
Gal parašykit, kas Jūsų favoritai  4u.gif

Ziurim ziurim. smile.gif Na, sios dienos favoritai Ieva, Baiba, Jonata, Deimante, Kristina, smile.gif o Luko labai patinka tembras, gaila kad jam taip nesiseka susitvarkyt su ritmu. blush2.gif
O is ankstesniu pasirodymu tai be abejones Julija, Berta, dar Mantvydas Sabaitis, Vincentas, Rokas, patiko Monika (gaia iskrito), Laura Jonusaite, Elvina, Valerija.
Papildyta:
Eikit sau, Lukas liko bigsmile.gif doh.gif
Papildyta:
Jonatos gaila... O vyrukas tai manau realu kad iskrito. ax.gif
Papildyta:

Kaip jums Bilanas? cool.gif

Atsakyti
QUOTE(popelka @ 2012 04 29, 22:04)
Ziurim ziurim. smile.gif  Na, sios dienos favoritai Ieva, Baiba, Jonata, Deimante, Kristina, smile.gif  o Luko labai patinka tembras, gaila kad jam taip nesiseka susitvarkyt su ritmu. blush2.gif
O is ankstesniu pasirodymu tai be abejones Julija, Berta, dar Mantvydas Sabaitis, Vincentas, Rokas, patiko Monika (gaia iskrito), Laura Jonusaite, Elvina, Valerija.
Papildyta:
Eikit sau, Lukas liko bigsmile.gif  doh.gif
Papildyta:
Jonatos gaila... O vyrukas tai manau realu kad iskrito. ax.gif
Papildyta:

Kaip jums Bilanas? cool.gif

Oi, kiek daug favoritų turit biggrin.gif
Man patinka Baiba, Milda Martinkėnaitė, Berta, Julija ir Rokas 4u.gif Manau, kad jie stipriausi.
Jo, gaila Jonatos. Lukas fainiai dainuoja, bet ne vieta jam šiame projekte - per silpnas jis.

Na, o TV žiūrovai matė tik minimumą Bilano lotuliukas.gif Tikiuosi, kad jis daugiau padainavo, kai mes reklamas žiūrėjom biggrin.gif
Atsakyti
As tiesa sakant ilgokai maniau kad si sou gali laimeti Valerija, taciau po jos paskutinio pasirodymo nuomone kiek pasikeite. g.gif
Papildyta:
QUOTE(JolaManta @ 2012 04 29, 22:11)
Lukas fainiai dainuoja, bet ne vieta jam šiame projekte - per silpnas jis.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(JolaManta @ 2012 04 29, 21:11)
Oi, kiek daug favoritų turit  biggrin.gif
Man patinka Baiba, Milda Martinkėnaitė, Berta, Julija ir Rokas  4u.gif  Manau, kad jie stipriausi.
Jo, gaila Jonatos. Lukas fainiai dainuoja, bet ne vieta jam šiame projekte - per silpnas jis.

Na, o TV žiūrovai matė tik minimumą Bilano  lotuliukas.gif  Tikiuosi, kad jis daugiau padainavo, kai mes reklamas žiūrėjom  biggrin.gif

per reklamas jis arenoje nepasirode. bet po tiesiogines transliacijos tai jau uzdainavo... ;-)
Atsakyti
Žiūriu ir su visišku nesupratimu blink.gif galvoju - kas už tą Luką vis pribalsuoja???

Man tai jis kažkiek Minedą primena - irgi dainuoja visiškai į pievas, ritmo nerasta, su balsu nesusitvarko, intonacija - siaubo filmas, o vis eina tolyn... doh.gif

Vat ir parodo daugumos mentalitetą - bile kitoniškai ir kuo durniau...
Nesistebėsiu, jei jis ir laimės projektą... Tik ką tada su juo veiks tą įrašų studija? g.gif
Atsakyti
QUOTE(JolaManta @ 2012 04 29, 22:11)
Na, o TV žiūrovai matė tik minimumą Bilano  lotuliukas.gif  Tikiuosi, kad jis daugiau padainavo, kai mes reklamas žiūrėjom  biggrin.gif

Reklamų metu kiti dalyviai dainuoja, anksčiau su savo dainomis pasirodę. Dar Kirdeikis laksto Taffel čipsus dalina, o visi juokiasi kaip jį vaikai puola. Cirkas!

Visos "zviazdos" dainuoja tik po koncerto, tik kad organizatoriai, va, blogai padarė - po koncerto visi bėga iš arenos išvažiuot, tai toks sąmyšis lieka, dainininkai atsistoja, apsidairo, ir paklausia - GAL GALIM DAR DVI DAINAS PADAINUOT, O TADA EISIT? lotuliukas.gif
Atsakyti